- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
T tatlitambak cım uzun süren 80 den kurtulma çabaların sonuç verdi çok şükür.Tebrik ediyorum seni hoş geldin 70'lere![]()
HAFTANIN BİRİNCİSİ ....................... zoombiiee ........................ -1,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ........................ tatlıtambak ....................... -1,6 kg![]()
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ........................ çakıl80 ............................ -1,4 kg![]()
![]()
Bende kilo veren sabit kalan herkesi tebrik diyorum.Gerçekten bu sene ramazan yaradı bize.Artı bildirim hiç gelmedi nerdeyse.![]()
Bende size katılmak istiyorm kzlar 12 kilo vermem gerekiyor :)
Yaşasın yine ilk 3 deyim çok hırslandimHAFTANIN BİRİNCİSİ ....................... zoombiiee ........................ -1,7 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ ........................ tatlıtambak ....................... -1,6 kg![]()
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ ........................ çakıl80 ............................ -1,4 kg![]()
![]()
Bu tablo çok motive edici oluyor kim düşündükçe gerçekten çok keyifli bir şey yapmış. Her Salı sonuçları bekliyorum resmen.