Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar bende 52 ile hamile kaldım 70 ile doğuma girdim. Şu an 60 kilodayım takıldım kaldım. Birkaç gündür dikkat etmeye başladım yediklerime inş hepimiz eski kilomuza çabucak döneriz. Hedefim şimdilik 55.
burası pasif kalmış çünkü haziran anneleri aldıkları kilolalı verdi çünkü hepsi fit oldu. 3-5 kilo fazlası olanlar var onlarda yaza verir. benim gibi dana olan yok
burası pasif kalmış çünkü haziran anneleri aldıkları kilolalı verdi çünkü hepsi fit oldu. 3-5 kilo fazlası olanlar var onlarda yaza verir. benim gibi dana olan yok
Ya ben zayiflama gunluklerinde konu acmostim hergun yedigimi yaptigimi yazdim 2 haftada 2.5 kg verdim .. Derken asi olduk atesi cikti huysuzlandi.. Devam edemedim . ayda 2 kilo versek bile yaza 12 kg yapar .. Ama yuruyus yapmadan veremiyorum ben spor icinde bebegimin uyumasi sart yoksa durmuyor.
Ya ben zayiflama gunluklerinde konu acmostim hergun yedigimi yaptigimi yazdim 2 haftada 2.5 kg verdim .. Derken asi olduk atesi cikti huysuzlandi.. Devam edemedim . ayda 2 kilo versek bile yaza 12 kg yapar .. Ama yuruyus yapmadan veremiyorum ben spor icinde bebegimin uyumasi sart yoksa durmuyor.