- 31 Temmuz 2014
- 3.789
- 4.273
- 448
- Konu Sahibi SirriEyvan
-
Agrilar biseyler oluyor bebek gelisiyor yerlesiyor gozuyle bakinca normalde allah baska bi sebep vermesin bizimle olsunlarda yeterki agriya raziyim ben suan herseyden tiksiniyorum et ve turevlerinden inanilmaz iskence duymak bilmek bile istiyorum ins bi an once su donemi atlatirim heran midem agzimda tatil gunumde yatiomBendede akinti oluyor ama cok yogun degil ve evet bitmek bilmeyen kasik agrilarim hala devam ediyor.
Adet olmayinca sevinmistm evet 9 ay agrilardan kurtuldm diye ama yok adet olmusum gibo agrilar bi geliyo bi gidiyo. Doktor sorun yok normal dedi.
Ben 5.haftanin icindeyim kusma yok ama herseyden tiksiniyorum yemeden icmeden kesildimSlm kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayan var mı benim kızımda 5. Aya kadar bulantım çok olmuştu ama şimdi çok şükür daha başlamadı göğüs ağrısı dışında kasık ağrılarımda azaldı sayılır
Slm kızlar nasılsınız mide bulantıları başlayan var mı benim kızımda 5. Aya kadar bulantım çok olmuştu ama şimdi çok şükür daha başlamadı göğüs ağrısı dışında kasık ağrılarımda azaldı sayılır
kese gördüm cok sukur canım acayip bulantım oluyo bi de sende durum nedirAyyy ne guzel canım e kese gözüktü mü sende nasıl belırtilerin ne benım karnımconşiş
Ne zmn grdun ben daha gtmdm katnım cok şiş kasıklarm agrıyo cok ymk yiyorum normal mi bu yaakese gördüm cok sukur canım acayip bulantım oluyo bi de sende durum nedir
Bendede akinti oluyor ama cok yogun degil ve evet bitmek bilmeyen kasik agrilarim hala devam ediyor.
Adet olmayinca sevinmistm evet 9 ay agrilardan kurtuldm diye ama yok adet olmusum gibo agrilar bi geliyo bi gidiyo. Doktor sorun yok normal dedi.
Insan ister istemez huylaniyor herseyden ilk gebeligim korkuyorum olan biten hersey normalmi olmasi gereken seylermi dieAma icimi ferah tutup dua etmek en iyisi sanirim Allah herkese bebisini sag salim kucagina almayi nasip etsin
merhabalar...
Bende katıldım aranıza.
Herkese sorunsuz, sağlıklı bir 9 ay diliyorum.
Bulantı bende de ara ara var ama kusma yok çok şükür.. Birde bende akıntı varmı yok mu bilmiyorum çünkü tüp bebekle tedavi olduğum için 12'inci haftaya kadar progesteron jeli kullanıyorum vajinadan oda haliyle biraz akıntı yapıyor yani normalde de varsa bile anlamıyorum şuan..
Folik asitin normalini mi kullanıyosunuz yoksa multivitaminliye geçiş yapanınız varmı aranızda??
Oyy kiyamam annesi...dduyacaksin inşaAllah, sakin stres yapıp yorma minigi...:)Zaman gecmiyor...
Kalbini bi duysam.... 2 hafta var daha ...
slm cnm bende crinone jel kullanıorum senınde gerı gelıormu ılac..
bıde folık asıtın multıvıtamınlısı hangısı oluyor..benımkısı solgarın folacin
Hoşgeldiiin , değerin gayet güzel bence de maaşAllah... Sağ salim kucağımıza almak nasip olsunMerhaba anneler rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin bat 3 eylul dun adetimi 3 gun gecince idrar testi ysptim ve hemen pozitifi gordum ve kan testi yaptirdim ve degerim 1900 cikti soklardayim acaba ikiz olabilirmi diye bu arada dogumum 10 haziran gosteriyor rabbim hayirlusyla kucagimiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?