- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi SirriEyvan
kızlar bişey sorucam kesenin olduğu bölgeyi hissedebiliyor musunuz mesela benim sağ tarafta arada o kısımda şişkinlik hissi oluyo bazen de acıyomuş gibi oluyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım artık inş olmaz:)böyle gayet iyi çünkü:)Ins olmaz.ama cogu kisinin 7. Ve 8.haftalarda basliyor.suanda bende de bulanti yok ama ogluma hamileyken 8. Haftada bulantilar baslamisti
merhabalar,
hoşbulduk : )
güzelliklerle gelsin bebiştolar : ))
evet benim oluyor regl sancısı gibi, birde gece uykumdan kalkıyorum sırtımda keskin bir ağrı oluyor neden ki acabaa?
Burda kimse kimseye yardimci olmuyor herhade cunku bir soru sormustum???
Burda kimse kimseye yardimci olmuyor herhade cunku bir soru sormustum???
Merhaba Arkadaşlar.Bugun doktor kontrolüm vardı.Çok şükür keseyi gördük 6+6 haftalık uyumlu cıktı sat a göre.8 mm Minicik bebeğim kalp atışlarını gördük ama sesi için 2 hafta sonra çağırdı doktorum.Çok heyecanlandım.2.gebeliğim ama her şey sil baştan başladı.
Lintiybende soru göremedim..sanrım sende sırt agrısı yasıyorsun?
Merhaba Arkadaşlar.Bugun doktor kontrolüm vardı.Çok şükür keseyi gördük 6+6 haftalık uyumlu cıktı sat a göre.8 mm Minicik bebeğim kalp atışlarını gördük ama sesi için 2 hafta sonra çağırdı doktorum.Çok heyecanlandım.2.gebeliğim ama her şey sil baştan başladı.
Lintiy
Sorum alintiyi alip altina nasil yorum yapiliyo diye sormustum simdi ogrendim evet bende sirt agrisi yasiyorum rahat bir uyku uyuyamiyorum
Bence degerin cikmasi iyi bisey cunku bu hamilelik habercisi bence korma cunku daha cok kucukArkadaşlar, sat tarihim 11.09.2014 , adetim gecikmeden önce ovulasyon testınde çift çizgi çıktı, aynı gün kan testinde beta hcg 692 cıktı,2 gun sonra doktora gittim doktor vajinal ultrasonla baktı ama keseyı göremedi ,o gün bir daha tahlil istedi sonuç 1216 çıktı,bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? kese gözükmüyor ama beta hcg değerime göre 5 haftalık olması lazım,dış gebelik vs korkuyorum![]()
Kizlarr bas agrisi ceken varmi ? Sabahtan beri dayanamiyorum artik ilac icmemek icin. Normal diyorlar ama cok canim acidi artik. Ne yapicagimi bilemedim.![]()
Arkadaşlar, sat tarihim 11.09.2014 , adetim gecikmeden önce ovulasyon testınde çift çizgi çıktı, aynı gün kan testinde beta hcg 692 cıktı,2 gun sonra doktora gittim doktor vajinal ultrasonla baktı ama keseyı göremedi ,o gün bir daha tahlil istedi sonuç 1216 çıktı,bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? kese gözükmüyor ama beta hcg değerime göre 5 haftalık olması lazım,dış gebelik vs korkuyorum![]()
Arkadaşlar, sat tarihim 11.09.2014 , adetim gecikmeden önce ovulasyon testınde çift çizgi çıktı, aynı gün kan testinde beta hcg 692 cıktı,2 gun sonra doktora gittim doktor vajinal ultrasonla baktı ama keseyı göremedi ,o gün bir daha tahlil istedi sonuç 1216 çıktı,bu kadar hızlı yükselmesi normal mi? kese gözükmüyor ama beta hcg değerime göre 5 haftalık olması lazım,dış gebelik vs korkuyorum![]()
hayırlı olsun cnm allah kucağına da almayı nasip etsin bursadasın sende sanırım hangi dr a gidiyorsunMerhaba Arkadaşlar.Bugun doktor kontrolüm vardı.Çok şükür keseyi gördük 6+6 haftalık uyumlu cıktı sat a göre.8 mm Minicik bebeğim kalp atışlarını gördük ama sesi için 2 hafta sonra çağırdı doktorum.Çok heyecanlandım.2.gebeliğim ama her şey sil baştan başladı.