- 28 Mart 2013
- 1.488
- 812
- 198
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #1.341
Alttan mı baktırıyorsunuz karından mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya aynen benimde gobek vardi zaten bide kabizliksorunu yasadim onda heralde aksamlari patlicak gibi oluyorumEvet canim yaa pantolonlar falan cok rahatsiz ediyor zaten birazda gobisim vardi![]()
Gecmis olsun canim Allah tez zamanda yeniden nasip etsin insallah.Birsen üzüldüm okuyunca benimki gitti tekrar olmadı canım aynı parça parça düştü..Allah hayırlı zamanda hayırlısı nasip etsin bizlere..doktor ne dedi sebep olarak...
Eşim de bu kadar göbeğin çıkması için çok erken değil mi die dalga geçiyor. 4- 5 aylık gibi dolanıyorum gaz göbeğimle...Ya aynen benimde gobek vardi zaten bide kabizliksorunu yasadim onda heralde aksamlari patlicak gibi oluyorum
Arada bir birazda olsa sucuk yesek olmazmikikızlar bu arada..sebze meyveleri iyi yıkıyoruz..kedi sahibi olanlarda cok dikkatli oluyor,salam,sosis,sucuk,çiğ köfte ve çiğ etten uzak duruyoruz..toksoplazmadan korunmak için![]()
Ayni durumdayim yaaEşim de bu kadar göbeğin çıkması için çok erken değil mi die dalga geçiyor. 4- 5 aylık gibi dolanıyorum gaz göbeğimle...
Gozun aydin canim darisi bize inallahÇok şükür bugün kesemizi ve miniğimizi gördük... satımla uyumluymuş maaşAllah , bir hafta on gün sonra kalp atışı için çağırdı doktorumuz...![]()
Günlerimiz de aynı görünüyor. Keseyi gördün mü canım?Ayni durumdayim yaa![]()
Yok canim kismetse sali gunu randevum var o gun goruruz heralde.zaten sat larimizda ayni sanirim 14 eylul bide adin dikkatimi cekti 010712 eger evlilik tarihinse benimde nikah tarihim ama 2010Günlerimiz de aynı görünüyor. Keseyi gördün mü canım?
Hahaa bu kadar tesadüf olur. Evet sat 14 eylüldü. 10 ekim de test yaptırdım 467 çıktı bi daha da gitmedim bekliyorum. Arkadaşlarım 7. haftada git hem kalp atışını gör diyor ama ben bekleyemicem. Nikah tarihim o evet 1 temmuz 2012Yok canim kismetse sali gunu randevum var o gun goruruz heralde.zaten sat larimizda ayni sanirim 14 eylul bide adin dikkatimi cekti 010712 eger evlilik tarihinse benimde nikah tarihim ama 2010![]()
kızlarya öğle arası gelince ne yiyeceğimi şaşırıyorum hep sürekli dışarda yemekte bunaltıyor ne yapacağım bilmem![]()
benimde dugun degilde nikah tarihim 1 temmuzHahaa bu kadar tesadüf olur. Evet sat 14 eylüldü. 10 ekim de test yaptırdım 467 çıktı bi daha da gitmedim bekliyorum. Arkadaşlarım 7. haftada git hem kalp atışını gör diyor ama ben bekleyemicem. Nikah tarihim o evet 1 temmuz 2012
benim de sonucu görünce ilk tepkim ikiz mi yoksa oldu! 4 haftalığa göre epey fazla görünüyor sonucum çünkü. ben ovulasyon testi kullandım canım muhtemel döllenme 26 - 27 Eylül de oldu. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da.benimde dugun degilde nikah tarihim 1 temmuzsenin baya iyi cikmis degerler masallah ben 12 ekimde 123 cikti 2 gun sonra tekrarladim 298 olmustu.doktor haftaya gel dedi.bakalim sabirsizlaniyorum biran once gorseydik miniklerimizi icimiz rahat edicek
Evet canim yaa pantolonlar falan cok rahatsiz ediyor zaten birazda gobisim vardi![]()
yarın doktora gidicem bakalım kesem net olarak gözükecek mi çok heyecanlıyım.. resmen saatleri sayıyorummmm
gözün aydın canım ne güzel görmüşsün. alttan mı baktılar canım karından mı?bence görünür artık canım ben 4+6 da gördüm keseyi şükürler olsun
gözün aydın canım ne güzel görmüşsün. alttan mı baktılar canım karından mı?
ben daha önce bikaç kez alttan muayene oldum da kültür smear yaptırmıştım ve her seferinde hafif kanamam olmuştu. o yüzden alttan baktırmaya korkuyorum. karından 1 hafta kadar daha geç görünüyormuş ya o yüzden bende bekliyorum bakalım ne kadar bekleyebilirsemsağol canım Allah razı olsun hepimize nasip etsin inşallah. İstersen idrara sıkış karından bakayım istersen alttan bakalım dedi. Biliyorsundur zaten alttan bakmanın zararı yok dedi. Alttan baktırdım canım. Şükürler olsun ki gördük.