2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
kızlar b hcg baktırdım. 6300 çıktı sizce ultrasonda çıkar mı? 1 hafta bekleyeyimmi? sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı değeriniz?

çok tesekkur ederim canim benim, amin insallah hepimizde saglikla aliriz kucagimiza !
Sen nerelerdeydin nasilsin?
Amiin canım amin... Benim mide bulantılarım başladı , hafif hafif... ama tiksinmem baya var... bazı şeylerin aklıma gelmesi yetiyor... Hayırlısı Rabbimden bakalım... Katlanacağız bir kaç hafta :KK19:
Bebeğimizin dün kesesini ve kendisini gördük nokta kadar, haftaya kalp atışı için çağırdı doktorumuz... Bizde garanti olsun diye 27 sinde gideceğiz nasipse ... tam 7+1 olacağız o zaman nasipse :KK68:

kızlar b hcg baktırdım. 6300 çıktı sizce ultrasonda çıkar mı? 1 hafta bekleyeyimmi? sizin keseyi gördüğünüzde kaçtı değeriniz?
Aramızda 2 gün var... bence keseyi görürsün.. ben dün 5+ 4 tüm keseyi ve minnakı gördük... Haftaya kalp atışı için çağırdı...fakat beta neydi dün bilmiyorum tabii...

teşekkür ederim... ben de korkuyorum karından baktırmak istiyorum.
şimdi inanamıyorum gerçekten bebeğimiz mi olacak :) çok sevinmek istemiyordum kan sonucunu almadan. inşallah sağlıkla kavuşalım birbirimize....:KK68:

Amiin canım amin... Benim mide bulantılarım başladı , hafif hafif... ama tiksinmem baya var... bazı şeylerin aklıma gelmesi yetiyor... Hayırlısı Rabbimden bakalım... Katlanacağız bir kaç hafta :KK19:
Bebeğimizin dün kesesini ve kendisini gördük nokta kadar, haftaya kalp atışı için çağırdı doktorumuz... Bizde garanti olsun diye 27 sinde gideceğiz nasipse ... tam 7+1 olacağız o zaman nasipse :KK68:

Ayy harika cok sevindim keseyi görmüs olmaniza, Rabbim insallah kalp atisinida duymayi nasip eder :KK68:
Tiksinme olayi çok fena ya dedigin gibi aklina gelmesi yetiyor bazen :KK48:
Allah yardimcimiz olsun :KK48:
çalisiyor musun ev hanimi misin?

benim de sonucu görünce ilk tepkim ikiz mi yoksa oldu! 4 haftalığa göre epey fazla görünüyor sonucum çünkü. ben ovulasyon testi kullandım canım muhtemel döllenme 26 - 27 Eylül de oldu. hayırlısı olsun sağlıklı olsun da.
salı günü görürsen keseyi bana haber ver ben de hemen koşup gideim baktırmaya:KK39: ya görünmezse die korkumdan gidemiyorum...
Tamam canim haber veririm tabi

Ayy harika cok sevindim keseyi görmüs olmaniza, Rabbim insallah kalp atisinida duymayi nasip eder :KK68:
Tiksinme olayi çok fena ya dedigin gibi aklina gelmesi yetiyor bazen :KK48:
Allah yardimcimiz olsun :KK48:
çalisiyor musun ev hanimi misin?
Sağ olasın canıım :KK19: Amiiin inşaAllah duyarız :KK68:
Amin gerçekten çok zor , hamile arkadaşlar anlattığında anlamıyormuşsun yani onu anladım... en sevdiğin yiyecek en nefret ettiğin yiyeceğe dönebiliyor :KK53:

Lisans mezunu ama ev hanımıyım.. Çalışmayı düşünmedim hemen..bakalım minnak azcık büyüsün belki o zaman... sen ne yapıyorsun ?

Sağ olasın canıım :KK19: Amiiin inşaAllah duyarız :KK68:
Amin gerçekten çok zor , hamile arkadaşlar anlattığında anlamıyormuşsun yani onu anladım... en sevdiğin yiyecek en nefret ettiğin yiyeceğe dönebiliyor :KK53:

Lisans mezunu ama ev hanımıyım.. Çalışmayı düşünmedim hemen..bakalım minnak azcık büyüsün belki o zaman... sen ne yapıyorsun ?

Hakkaten insan basina gelmeden anlamiyor iste ne kadar anlatirlarsa anlatsinlar :-)

Kaç yasindasin ki lisanstan yeni mezun oldun heralde masallah erken davranmissin cocuk icin ne güzel :KK66:

Ben calisiyorum bilg. yazilimcisi olarak, masa basi isindeyim yani o yuzden rahatim cok sukur...

Hakkaten insan basina gelmeden anlamiyor iste ne kadar anlatirlarsa anlatsinlar :-)

Kaç yasindasin ki lisanstan yeni mezun oldun heralde masallah erken davranmissin cocuk icin ne güzel :KK66:

Ben calisiyorum bilg. yazilimcisi olarak, masa basi isindeyim yani o yuzden rahatim cok sukur...
Evet aynen öyle canım :KK19:

23 yaşındayım , 1 yıllık evliyiz .. eşimle 14 yaşından beri sevgiliyiz , aynı sınıftaydık..lise aşkı :KK23:
Evlenince 1 yıl bekledik aşağı yukarı sonra istedik çocuğu artık , eşimi yeterince tanıyorum çünkü , o da beni.. isterdim hep genç anne olmayı , Rabbim nasip etti şükür:KK46:

Oo ne güzel.. evet işin rahatmış , çok sevindim senin için gerçekten , senin yaşın kaç ?

Evet aynen öyle canım :KK19:

23 yaşındayım , 1 yıllık evliyiz .. eşimle 14 yaşından beri sevgiliyiz , aynı sınıftaydık..lise aşkı :KK23:
Evlenince 1 yıl bekledik aşağı yukarı sonra istedik çocuğu artık , eşimi yeterince tanıyorum çünkü , o da beni.. isterdim hep genç anne olmayı , Rabbim nasip etti şükür:KK46:

Oo ne güzel.. evet işin rahatmış , çok sevindim senin için gerçekten , senin yaşın kaç ?

Masallah Allah bozmasin muhabbetinizi :KK68:
Bizde üniversitede tanistik, okulu bitirdik bir yil calisip evlendik 5 senenin sonunda:KK68: sizin gibi 1 yilin sonunda bebis istemistik ama 2 yil 3 aylikken gelmek istedi, kismet böyle oldu :KK51:
26 yasindayim canim, genç anne olmak güzeldir, ilerdeki çocuklarin içinde enerjin olur insallah :KK66:

Back
X