- 23 Kasım 2013
- 777
- 924
- 158
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #12.741
Bende de asiri artti tuylenme kaslarimi falan aldiriyorum iki gun sonra yine ayni sey
Bence igneden degildir sizde cunki benim de karnim tuylendi sasiriyorum ya![]()
Rain60
Ben de agda kullanamiyorum jileti de sevmem en iyisi ve kolayi veet tuy dokucu kremi![]()
Canım tüy dökücü krem kimyasallar nedeniyle zararlı, doktorum kullanma dedi malesef yoksa kurtarıcı oluyorlardı ama artık kullanmıyorum
canım bn bacaklarımdan yapıyorum 100 uncu ıgnemı vurdum bugun artık bacaklarımı hısetmıyorum ıgne gırerken gobegıme bılerek kullanmıyorum 3 kez vudum cok acıdı bıde kesınlıkle tuylenmede etkısı var
bak bıde jılet kullanıyormussun aman bacaklarına kollarına vur fazla tuylenme sonrası zor olur yada sir agda var hassas cıltlere hemen ona basla
Canım Ben göbekten çok rahat yapıyorum o yüzden cesaret edemiyorum bacaktan vurmaya, 6 aylık olana kadar karından idare ediyim diyorum ama korkuyorum da
Tüylenmede etkisi olduğu açık, hiç yokken sanki jilet vurmuşum gibi oldu özellikle iğne yerleri, ama dökülür dedi doktorum gebelikten sonra, bilmiyorum
Ağda kendimde yapsam kuafördede yaptırsam mahvoluyor cildim, kan oturuyor resmen, cilt doktoruda yasaklamıştı, o yüzden kaldım jilete