- Konu Sahibi SirriEyvan
- #40.601
Hoşgeldin aramıza canım![]()
Teşekkür ederim canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin aramıza canım![]()
bugün doktora gitsem mi gitmesem mi merakta ediyorum kaç kilo oldu diye. bugün işte son günüm.
7 eylul
ya doktora da ayıp olacak sanki:)ben de gelende ayda bir filan gittim son 3 kez haftada bir yaptım doktordan utanıyorum:)Ben simdiye kadar hep ayda bir kere gittim doktora. Insan merak etmiyor degil :)
BENİM 26 AĞUSTOS SON ADETİM 20-25 MAYIS SEZARYEN OLUCAM
benimde kafam karıştı:)dün gitiysen 36+1 oluyorsun ama nasıl 34+4 ki
aaa bursali hemserilerim :) bende bursaliyim ailem bursada brn iki.yildir kutahyadayim.size bahar hastanesinde gonul hanimi tavsiye ederim cok cok iyi bi doktor.bizim nerdeyse butun sulaleyi o dogurttu :) bi bana nasib olmadi.
ya doktora da ayıp olacak sanki:)ben de gelende ayda bir filan gittim son 3 kez haftada bir yaptım doktordan utanıyorum:)
benimde kafam karıştı:)
Senin doktorunda 38. Haftada mi aliyor
Evet canım Günlerimiz aynı seninle , Amin. . sende sağ salim alırsın inş. Bebişini kucağınaTeşekkür ederim canımDoğum tarihlerimiz aynı görünüyor. Rabbim bebişlerimize sağsalim kavuşmayı nasip etsin
doktoruma kalsa suyum gelene kadar bekletip öyle sezaryene almak istiyor yani 2 haziran da
Evet canım Günlerimiz aynı seninle , Amin. . sende sağ salim alırsın inş. Bebişini kucağına![]()
benim de 7 eylül. bene sezaryen olcam 5 haziran da:) rabbim hayırısıyla kucaımıza almayı nasip etsin inş.7 eylul
normalde haftaya son gnünüz oluo sanım. kendi isteğinizle mi ayrılıosunzbugün doktora gitsem mi gitmesem mi merakta ediyorum kaç kilo oldu diye. bugün işte son günüm.
Niye o kadar bekletiyor ki zaten sezeryanmis. Bebegin gelisimi iyiyse beklemenin ne geregi var
35+4 te 2.660 gram 50 cm idi
doktor ne kadar bekelrsek o kadar iyi dedi
bende mi öyle yapsam:) ay hepten kafam karışır o zaman:)Takvimde yazan doktorumun vrdigi dogum tarhi. Sezeryan olacak :) bnde doktorun verdgi tarihi yazdim
benim de 7 eylül. bene sezaryen olcam 5 haziran da:) rabbim hayırısıyla kucaımıza almayı nasip etsin inş.
bende mi öyle yapsam:) ay hepten kafam karışır o zaman:)