• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Benim de bikaç haftadır aşağıda karnım canım. Ultrasonda kanala girdiğini gördük gecen hafta. Benimki erken indi ve drum oğlumun muhtemelen erken doğacağını söyledi. Seninki de kanala girmiş olabilir ama haftan benden ilerde. sağlıkla gelsin bebişlerimiz:KK46:
Benim daha dün indi canım bakalım pazartesi kontrolumuz o zamana kadar gelmezse kızım :)

benimde kız canım bizim kızlar tembel çıktı sanırım:KK48: bu ayın sonunda kendi doktoruma gitcem bakalım o zamana kadar dönecek mi senin kilosu ne kadardı canım 3 haftada 400 gram almış bana az geldi ama doğuma kadar 3 kg geçer inşallah:KK24:

Aynen yaa doğru diyorsun gelmek istemiyorlar heralde kuzucuklar :KK48: benimde kız hep normal sınırlarda çıkıyor canım kilolu değil hep normal aralıkta oluyor , en son 31+5' de gittim kilosu 1700 gram , boyu 42 cm'di haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz :anneadayı: bi daha ki kontrolüme 1 hafta var gidince yazarım yine canım dönüp dönmediğini

@riseboz canim anne tarafında halam annem okur aile mevlidi yapariz yani bi de komsular gelir.ev müstakil 30 -50 arazi kişi sigar.
KV gol erkekler didarda kadınlar içerde yapar. Cuma günü cuma cikisina denk getirir.

kelebekcik34 kelebekcik34 canim benim gece çok oluyo. Yukardan asabi doğru karnini biri iteliyo gibi oluyor benimki İstemsiz bi kasilma. Sabah kalkinca vajina uyuşuk oluyor :)

Canim sende yarin basla bence zewkli oluyo minnaklarin camasirlariyla ugrasmak:KK46:Simdi boyle diyorum bes ay sonra baslarim kocişe satmaya:KK70:

Valla bende kocişe satmak isterim de o hiç anlamıyor:KK48: ütü , çamaşır , veya bebek bakımı hiçbişeden anlamıyor yaaa :KK12: ilk günlerde çocuğu elime bile zor alırım diyor ben de bu hallerine çok sinir oluyorum

sana da geçmiş olsun..ben ilk kez astım oldum çok zormuş her öksürdükçe sezaryan bölgemde ağrı oluyor..
sen hangi ilaçları kullanıyorsun.ilk doğumun mu ..
ben doğum sonrasına endişeleniyorum şimdi idare ediyorum da doğumda ve sonrasında ameliyat bölgemde kanama olur diye korkuyorum..
Ben seretide discus kullaniyorum, rahatlatiyo ewet ilk bebegim. Kimisinde astim tamamen geciyomus hamilelikte bazilarinin tetikleniyomus. Insallah bizimki gecenlerden olur.

Kac defa olursa normal bu canim biliyo musun bugun 7-8kere olduda biraz korkuyorum evhammi yapiyorum yoksa

Olsaydı bana olurdu güzelim korkma 5 haftadır neredeyse 2 günde 1 oluyor bende.. bol su içip pozisyonunu değiştirerek yatmaya çalış mesela benim en çok sırtüstü yatarken oluyor yan yatıyorum.. uyumaya çalışıyorum geçiyor o zaman.. Endişelenme rahatlamaya çalış... Bugün çamaşır felan derken yoruldun herhalde ondan oldu.. Olağan artık bu haftalarda bu ağrısız kasılmalar..

Evet canım bu haftalarda normal artık , tabi kasılma sırasında sancın olmuyorsa normal sancın varsa tehlikeli olur tatlım
Doktoru aramiyim ozaman dimi Allah a sukur sancim yok. Bugun artinca biraz panikledim. Gunde bi sınır warmi atiyorum 12 yi gecince doktora gidin falan gibi. Ayy ne soru sorduum kusura bakma canimo_O

Olsaydı bana olurdu güzelim korkma 5 haftadır neredeyse 2 günde 1 oluyor bende.. bol su içip pozisyonunu değiştirerek yatmaya çalış mesela benim en çok sırtüstü yatarken oluyor yan yatıyorum.. uyumaya çalışıyorum geçiyor o zaman.. Endişelenme rahatlamaya çalış... Bugün çamaşır felan derken yoruldun herhalde ondan oldu.. Olağan artık bu haftalarda bu ağrısız kasılmalar..
Ewet canim doru diyosun camasirlarla.baya ugrastim. Rahatladim yazdiklaeinizi okuyunca. Iyi ki bu sayfa ve sizler warsiniz:KK68:

Valla bende kocişe satmak isterim de o hiç anlamıyor:KK48: ütü , çamaşır , veya bebek bakımı hiçbişeden anlamıyor yaaa :KK12: ilk günlerde çocuğu elime bile zor alırım diyor ben de bu hallerine çok sinir oluyorum
Meleiniz dogunca bence zewkle bakar. Enistemde oyle diodu simdi altini deistiriyo:KK48:

Back
X