• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa

Bebeği yıkamışlarda.

Bende unutmazsam yarın doktoruma soruyum yıkıyorlar mı?

İlk kızımı da aynı hastanede dünyaya getirmiştim yıkamamışlardı, ama 7 yıl önceydi bakalım şimdi yıkıyorlar mı?

Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...

Hadi gozunaydin cnm rabbim saglicakla kucagina almayi basip etsin darisi basimiza insallah...

Bebeği yıkamışlarda.

Bende unutmazsam yarın doktoruma soruyum yıkıyorlar mı?

İlk kızımı da aynı hastanede dünyaya getirmiştim yıkamamışlardı, ama 7 yıl önceydi bakalım şimdi yıkıyorlar mı?

Canım her hastanenın farklı uygulaması sanrıım yıkama konusunda. Ama artık yıkıyorlar genelde

Kızlar şu doğum filmini izleyin sabahtan beri izleyip izleyip aglıyorum nasıl guzel bır bebek maşalahh.. Titreyip duruyo doğum sonrası kıyamam ya içim eridi allahım bize de nasıp edıcek inş çook az kaldı bu mutluluğa

:cry::cry::cry::cry::cry:bi an önce geçsin de şu günler bebişlerimizi alalım kucağımıza inşallah

ah kuzucum , özlettin kendini :)
taşındınız çok şükür , yeni evinde mutlulukla otur inşaAllah canım benim :)

biz iyiyiz şükür ne olsun hep aynı :) bebişleri bekliyoruz , çok az kaldı senin yarın öbür gün gelmesi lazım :KK70:
buraya geelip haber ver tamam mı , resmini de ekleyebilirsin güzel kızının , merakla bekliyorum canım :)

aaaa çok heyecanlı yaaa , çoook :)))
bende isterem 2 hafta sonra bu durumu yaşamak... :)

Canımm bende özledim valla sizleri...
Çok teşekkür ederim canım benim güzel dileklerin için..

Oh maşallahh aman iyi olun sizde..
Aynen artık bekliyoruz ama doğum kanalına inmedi henüz bakalım ne zaman gelicekk :)

Tüm hazırlıkların bitti bekliyorsun artık heralde sende dimi canım? Cok öpüyoruz güzel kızınla seni...

Kizlarrr duyan duymayan kalmasin yarin Allah'in izniyle doguruyorummm... doktorum yine ayni seyleri soyledi kilosu ayniymis hic almamis bu sekilde devam ederse bebegi riske atmis oluruz dedi. Bizde o zaman vakit kaybetmenin bi anlami yok yarin dogsun dedik :) hem kandil hem de dogum tarihi uyumlu olsun die, insallah yarin 15.05.2015de bebegimiz bizimle :) dualarinizi eksik etmeyin biz simdi kalan islerimizi hallediyoruz opuyorum hepinizi...
Allh kurtarsın canım

Ay nasıl güzel bi doğum hikayesi olmuuuus;-( sanki hiiic sıkıntı çekmeden o huzura kavuşmuş gibi anne maşallah.gözleri dolmadan izleyen olamaz herhalde...darısı hayırla basimiza. İnş.
Bugün de is sırası bende ama ole bazı atom karınca anneler gibi değil bendekk isler:-) kisliklarimi kaldırıp yazliklarimi çıkardım.kislik hamile kiyafetlerme 3-5 sene elveda dedim:KK24: yazlıkları meleğim kucağında giyecegimi hayalettim:KK36: sıra nevresimlerde...simdilik bana musade:KK76::KK54:

hem de nasıl ağladım nasıl o kadar küçükler ki amanın....

canım nerelerdesin ya özlettin kendini.

Demek taşındın sağlıkla huzurla otur yeni evinde.

Ela hanım da üzmeden beklemiş hazırlıkların bitmesini.

Valla canım hep aklimdasiniz ama bi türlü gelemedim buralara.. İnternetim yoktu bi ara, sonrada taşınmaya başladık yavaş yavaş o yüzden hiç fırsatım olmadı.. Taşınırkende temizlediğim eve camların gelip takılmasıyla tam oturmadığını gördük ona yeniden inşaat falan çıktı bi ara iyice depresyondaydım Ela doğcak ben yerleşemedim diye :) neyseki şimdi herşey bitti ev temiz, kızımın eşyaları yıkandı yerleşti... Çok şükür biz hazırız ama kızım değil bu seferde :)

Sen nasilsin büyük ve minik kızın nasıl? Heyecan doruktadır artık büyük meleğinde :)

İyiyim kuzu sen nasılsın. Kızın nasıl :) özletiyorsun kendini :)

Bende ozledimm sizleri ya :)

İyiyim canim benim, kizimda iyi cok sukur.. Artik doktor ziyaretlerim bitti dogum bekleniyor simdi :) 37inci haftada 2.900gr di kafasida asagida zaten ama dogum kanalinda degil daha..
Gecen sali nst ye girdik bi sancim cikti sadece :) belki iner artik yakinda..

Boyle iste guzelim bizden.. Yine ugrarim insallah opuyorum sizleriii :)

Buda kızçemin odasından bir kare :)
Çok şükür yerleştik... Darısı gelmesine :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 142
Valla canım hep aklimdasiniz ama bi türlü gelemedim buralara.. İnternetim yoktu bi ara, sonrada taşınmaya başladık yavaş yavaş o yüzden hiç fırsatım olmadı.. Taşınırkende temizlediğim eve camların gelip takılmasıyla tam oturmadığını gördük ona yeniden inşaat falan çıktı bi ara iyice depresyondaydım Ela doğcak ben yerleşemedim diye :) neyseki şimdi herşey bitti ev temiz, kızımın eşyaları yıkandı yerleşti... Çok şükür biz hazırız ama kızım değil bu seferde :)

Sen nasilsin büyük ve minik kızın nasıl? Heyecan doruktadır artık büyük meleğinde :)

Ohhh ne güzel Allah ağız tadı ile oturmanızı nasip etsin canım.

Ben iyiyim şükür kızlarım da iyi canım.

Yarın kontrolümüz var bakalım son durumu ne kızımın.

Benimde bugün bütün işlerim bitti, bizde artık hazır bir şekilde bekliyoruz.

Bende ozledimm sizleri ya :)

İyiyim canim benim, kizimda iyi cok sukur.. Artik doktor ziyaretlerim bitti dogum bekleniyor simdi :) 37inci haftada 2.900gr di kafasida asagida zaten ama dogum kanalinda degil daha..
Gecen sali nst ye girdik bi sancim cikti sadece :) belki iner artik yakinda..

Boyle iste guzelim bizden.. Yine ugrarim insallah opuyorum sizleriii :)
Bizde sizi öpüyoruz talim :KK60: kendinize cook dikkat edin :)) ben bugün, Yarın dogurabilirim :KK45::KK45:

Ay bana boyle seyler izletmeyin cok heveslenip erken dogurmaktan korkuyorum valaaaa:))) titriyo minik yaaa annesini istiyor korkuyorrrr

Back
X