- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.041
İnşallah cnım benim hem gazıyla uğraşıyor hem de hapşuruyor yavrum.pofuduk18 kuşum büyük geçmiş olsun
Hemen iyilessin yarencik İnsaAllaahh... Kiyamam daha küçücuk yavrukusum...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah cnım benim hem gazıyla uğraşıyor hem de hapşuruyor yavrum.pofuduk18 kuşum büyük geçmiş olsun
Hemen iyilessin yarencik İnsaAllaahh... Kiyamam daha küçücuk yavrukusum...
Cok gecmis olsun siringayla vermeyi denesene ilaci azcik azcik benim oglum da bi anda icince atiyo ama azik azcik verince iciyoKızlar benim kızım hasta olduburnu tıkalı. Doktor ilaç verdi ama içmiyor dokuyor ağzından
çok halsiz emmeye bile enerjisi yok, bir de öksürüyor. Dun yazmıştım sabah 7den akşam 10a kadar uyumadı hiç. Gece kalktığında öksürüyordu
![]()
vermeyin böyle örnekler çol pis gaza geliyorum ama enerjim yokKizlaar intagraminiz warsa ece erkene bakarmisiniz kadin sezeryanla dogurdu incecik saka gibi yaaa . Benim hala gobusum orda duruyo dikisimin ustunde![]()
Tamam canım akşam deneyeceğim, çok teşekkürler.Cok gecmis olsun siringayla vermeyi denesene ilaci azcik azcik benim oglum da bi anda icince atiyo ama azik azcik verince iciyo
geçmişolsun. benşm oğlanın da burnu hep sümük.sanırım zaten geniz eti var. fizyolojik damla bitti araştırıyordum baktım evde yapıyor çoğu kişi. 1 litreye 9 gram sofra tuzuymuş. ben de evde hazırlayacağım sanırım. tek merak ettiğim yutuyor bunu. normalde süt dışı bir şey vermiyorum. sorun olmasın sonraGünde 3kez temizliyorum canım damla verdi doktor
aaa neden vermemeliymis canim bende borkac gundur kimyon ve rezeneyi hem kendim iciyorum hem bebisime iciriyordumKizlar memlekete geldim ben oglum krizlere girdi neyse dedik doktora gidelim cok iyiymis doktor kuzenim cok methetti sonuc gazdan maf olmus yavrum doktor bu nefesi bile zor alir dedi rontgene bakip sonra REZENEyi sordum bunlari anlatmamdaki asil onemli nokta bu ASLA VERME dedi nedenki dedim ONKOLOJIK etkileri tespit edildi dedi dondum kaldim hemen haber verme geregi duydum acikcasi gerisi size kalmis
Tamam canım akşam deneyeceğim, çok teşekkürler.
Benim de kanama bittiktn sonra o akıntı gelmişti, sonra adet oldum o bitti yine sarı akıntı var bi türlü temizlenemedim, gıcık oluyorum...Kızlarr bugün 42 günlük olduk sarı kötü kokulu akıntım devam ediyor.. bir problem olmasından korkuyorum.. Normal mi? Doktoru arasam mı..
Bizim de doktor hazır solusyon verdi canım. Kuçucuk bi şey 22tl greyfurt bilmem ne ozu falan varmış sanırım bilmiyorum da rahatlattı biraz ama çok şükür. Hiç sevmiyor bizim kız onu ağzını hep tükürük yapıyor yutmamak, atmak için. Evde yapılanı daha iyi olur belki de.geçmişolsun. benşm oğlanın da burnu hep sümük.sanırım zaten geniz eti var. fizyolojik damla bitti araştırıyordum baktım evde yapıyor çoğu kişi. 1 litreye 9 gram sofra tuzuymuş. ben de evde hazırlayacağım sanırım. tek merak ettiğim yutuyor bunu. normalde süt dışı bir şey vermiyorum. sorun olmasın sonra![]()
Cok onemli seyleri yazmiisiniz ama.ben aglayarak okudum cunku bebegimi emziremiyorum.cok zoruma gidiyoKızlar ben 2014 Haziran annesiyim öncelikle herkese merhaba,
Geçen yıl bu zamanlar neler yapıyorduk hatırlayıp gülümsemek için topiğinize girdim fakat okurken tam tersi oldu. Gözlerimden yaşlar süzüldü. KOLİK bebek anneleri var aranızda ve durumun ne olduğundan tam olarak emin değiller. Benimde başımdan geçti ve açıkçası annem ben çocukken öldüğü kayınvalidemde delinin teki olduğu için lohusayken bile o dikişli halimle tek başımaydım. Bana o günleri hatırlattınız. İşteyim nefes alacak zamanım yok ama size yazmak için bir sene sonra ilk kez şifremi girdim.
Öncelikle şunu belirteyim benim çocuğum etinden et kopuyormuş gibi ağlıyor ve sürekli bu halde. Özellikle günün belli saatlerinde bu durum kriz halinde oluyor diyorsanız çocuğunuz kolik Allah yardımcınız olsun. Hemen annelerinizi çağırın çünkü du durum şanslıysanız en az 4 ay sürecek! Yani siz lohusalıktan beter 4 ay geçireceksiniz. Sizin bebeklerinizin canı o kadar çok acıyorki yalvarırım bağırmayın yavrulara siz artık anasınız. O kutsal sıfatı aldınız başınıza ne gelirse sabredeceksiniz hatta sinirlenmeye bile hakkınız yok sütünüzden tüm hormonlarınız bebeğe geçiyor. Emzirmiyorum diyenlerde bilsinki bebek siz sinirlendiğinizde o enerjiyi ne yazıkki sizden alıyor!
Sabır sabır sabır! Sinirlendiğinizde sabrınızın tükendiğini anladığınızda hep şu sözümü hatırlayın: Siz hamileyken sık sık kramplarınız olmuştur acısını bilirsiniz. O yavruların bağırsaklarına kramp giriyor. El kadar bebeğin çektiği acıyı bir hayal edin nolur....
Neden o kadar ağlıyor biliyor musunuz? Annesinden yardım dileniyor... Canı çok acıyor ne yapacağını bilmiyor ve size anlatmaya çalışıyor.
Bu durumun gazla olan ilgisi de şöyle. Gaz olsa da olmasa da o kramp çocuğa giriyor ancak gaz oluyor daha sert giriyor yani elinizden geldiğince gazını çıkarmaya çalışın.
10. haftada bu acılar ve ağlamalar en üst seviyeye çıkacak sonra yavaş yavaş azalacak bunu düşünerek çetele tutun sabırrr Allah sabırsız dert vermesin...
Size verebileceğim tek tavsiye EMZİRİN EMZİRİN EMZİRİN! Hiçbir şey yavruma o kadar iyi gelmiyor. Mutlaka emzirme yastığı alın ve yapışık yaşayın. Sürekli emzirin. Özellikle kolik bebeklerinin annelerinin sütlerine yapılan analizin şaşıtıcı sonucu: Kızlar memelerinizden morfinli süt akıyor. Ne kadar büyük bir mucize değil mi :)
Çok iyi bir çocuk doktoru bulun ve özele gidin sık sık görüşeceksiniz devlettekiler bir halt yemiyor. Benim çocuk doktorum 2 kolik çocuk büyütmüştü.
Asla yanlız bırakıp ağlatmayın ve SAKIN HA uyku eğitimi vermeye falan kalkmayın bizim öyle bir lüksümüz yok. Benim oğlum 1 aylık hala geceleri uyanıyor defalarca...
Size ve eve birinin bakması lazım siz artık wc ye bile koşarak gideceksiniz o yüzden tekrar söylüyorum annelerinizi çağırın ama asla kayınvalidelerinizi çağırmayın. Çocuk sürekli ağladığı için kayınvalideler oluyor birer çirkef kaynana ve hiçbir işe yaramadıkları gibi en sabırlı olmanız gereken dönemde sizi iyice delirtiyorlar. Hatta parası olanlar yatılı bakıcı tutsun. 2. çocuğumda kenarda 1 liram bile olmasa yine de kredi çekip başımıza bakıcı tutacağım ahdım var!
Son olarak hatırlatayım kızlar çok zor olacak evliliğinizden çok şey gidecek bazen doğurmasaydım keşke bakamıyorum bile diyeceksiniz ama nolur unutmayın bunlar her kolik annesinin başından geçiyor. Güzel tarafıda 4 sonra bitecek olması. İnanın bu süreçte çocuğa yapışıp o güven duygusunu sizden almasını sağlayabilirseniz bir sabah cennete uyanacaksınız... İnanın siz ve bebeğiniz çok büyük bir sınavdan geçmiş olduğunuz için müthiş bir bağ kurmuş olacaksınız ve aylar sonra en güler yüzlü bebek sizinki olacak. Ancak o sabah geldiğinde anneliği ve şimdi ne demek istediğimi anlayacaksınız.
Unutmadan mutlaka bir dönence edinin. tuavalet ve banyoya giderken mükemmel bir kurtuluş. ona bakarken ağlamıyorlar ama onu algılamaları 2. ayı falan bulabiliyor.
Korkmayın siz artık annesiniz. Doğanın en özel varlıklarısınız başaramayacağınız hiçbir şey yok!
Allah hepimize kolaylıklar ve sağlıklı evlatlar versin.
Ewett inanilmaz bsy tig gibi kadinGerçekten çok garip...yani karin toplanması sürer biraz, üstelik çok kilo almıştı..nasil olmuş bu hayret ettim.. demek ki parayla her şey mümkün :/
Ayy bende oyle cok garip ama nasil wereilmis ne yemis ne icmis napmis cok tuhafvermeyin böyle örnekler çol pis gaza geliyorum ama enerjim yok![]()
Birz pahaliymis ama faydasinoluyosa alcaz tabi. Ama bnm doktr belden takmalilardan giy diuo 5gun sonra bidaha gidicez bakalim ozaman giy dicek mibu sıcakta sanki giyebilecekmiş gibi korse bakıyorum şu çok güzel ve pahalı geldi
www.vedettekorse.com/MARCELLE-350,PR-25819.html
:)
bu kdr para bakıyorum m almam lazım ama biraz daha zayıflarsam kullanamayacağım
çocuk maş. bayağıdır yatıyor ev işi veya spor yapmak yerine oturduğum yerde internette geziyorum![]()
Kullan canim o hem.iyi bi agrikesici hemde sute gecmiyo. Iyileski bebeginede bakabilesin cok gecmis olsunarkadaşlar boğazım iltihaplanmış ateşim 38 sütümden bebeğe geçer mi acaba inş. o da hasta olmaz..
halsizlikten bebeği bile tutamıyorumparol mu kullansam ki?