• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar bir haftadir neler cektigimi bir bn bilirim bir de Allah hemoroid zannettm evde atlatrim dedim doktora gitme cekindim. Tuvalette aglaya aglaya helak oldum yapamadim buyuk tuvaletimi hic. Bugun cesaretimi toplayp genel cerrahiye gttm ve anal fissur mus ilacla tedavi donemi coktan gecmis. Ameliyat oldum kizlar minicik bebegim evdr kaldi gorumcem bakiyor cok zor gercekten cok zor

Kizlar bir haftadir neler cektigimi bir bn bilirim bir de Allah hemoroid zannettm evde atlatrim dedim doktora gitme cekindim. Tuvalette aglaya aglaya helak oldum yapamadim buyuk tuvaletimi hic. Bugun cesaretimi toplayp genel cerrahiye gttm ve anal fissur mus ilacla tedavi donemi coktan gecmis. Ameliyat oldum kizlar minicik bebegim evdr kaldi gorumcem bakiyor cok zor gercekten cok zor
çok geçmiş olsun canım, anal fissür neymiş? Ben de çok Orlanıyorum doğumdan beri, 3 tane parça çıkmış dışarı, doktora gitmeye korkuyorum. İyice tırstım şimdi :(

Kızlar ev 28-30 derece, bebeğime çıtçıtlı badi giydiriyorum sadece. Ona rağmen yanıyo yavrum, ama bgn hapşurdu bi kaç kez, tırstım acaba uzun mu giydirsem? Siz napıyosunuz?

çok geçmiş olsun canım, anal fissür neymiş? Ben de çok Orlanıyorum doğumdan beri, 3 tane parça çıkmış dışarı, doktora gitmeye korkuyorum. İyice tırstım şimdi :KK43:
Korkma canm ihmal etme sakin yol yakinken ilacla tedavi olursun ben erteledigim icin ilacla tedavi olck durumda degildi oturamiydum bebegimi emziremiyodum hic ilgilenemiyodum yavrumla. Wnal fissür çatlak demekmis makatta

Hanimlar bebeginiz zor uyuyorsa yuzune bisey ortmeyi deneyin.ben oglumun sapkasini cekiyor um gozune.ya da tulbent ortuyorum.daha cabuk uyuyor.cok kucuk olduklari icin uyumayi bilmiyorlar.onun icin yardimci olmak lazim:)

bizde var öyle damlayla da tam temizlenmiyor. bizde sanırım geniz eti de var. hırıltı hep. her seferinde ciger temiz diyorlar. geniz eti varsa da müdahale için erken diyorlar. gene de göstersem iyi olur. bu arada ben hala gözünü gösteremedim :KK43: kendimr kontrol için randevu alırken çocuğa da alayım..
Size de geçmiş olsun canım doktor bize geniz eti bu yaşta belli olmaz başka bşyden bahsetti o da yok siz de geçer dedi ama bakalım gözünde ne vardı canım pek giremiyorum ben yaa geçmiş olsun ona da

Kızlar ev 28-30 derece, bebeğime çıtçıtlı badi giydiriyorum sadece. Ona rağmen yanıyo yavrum, ama bgn hapşurdu bi kaç kez, tırstım acaba uzun mu giydirsem? Siz napıyosunuz?
yok canım yaa hapşurmaları hasta oldukları analmına gelmiyo burunları temizleniyo hem bi yandan iyi bizim evde çok sıcak çıtçıtlıyla tutuyorum gece örtüyorum

Korkma canm ihmal etme sakin yol yakinken ilacla tedavi olursun ben erteledigim icin ilacla tedavi olck durumda degildi oturamiydum bebegimi emziremiyodum hic ilgilenemiyodum yavrumla. Wnal fissür çatlak demekmis makatta
Geçmiş olsun bende otururken zorlanıyorum. Ancak tuvalette bi sorunum yok. Kuyruk dökümünü orda bi ağrı var neden oluyor ki bendede çatlak mi var yoksa. Hamileyken kilo aldım ya ondan mi oldu kemik mi batıyor diyorum.

Hanimlar bebeginiz zor uyuyorsa yuzune bisey ortmeyi deneyin.ben oglumun sapkasini cekiyor um gozune.ya da tulbent ortuyorum.daha cabuk uyuyor.cok kucuk olduklari icin uyumayi bilmiyorlar.onun icin yardimci olmak lazim:)
aynen canım ben de sadece gözlerini kapatıyorum hemen mıyışıyo zaten daldı mı alıyorum hemen Allah korusun boğulur falan diye korkuyorum

Geçmiş olsun bende otururken zorlanıyorum. Ancak tuvalette bi sorunum yok. Kuyruk dökümünü orda bi ağrı var neden oluyor ki bendede çatlak mi var yoksa. Hamileyken kilo aldım ya ondan mi oldu kemik mi batıyor diyorum.
Canim hamilelik tetikliyomus zaten lohusalik doneminde de ilk iki ayda olabiliyomus doktorum oyle aoyledi. Oturmakta zorlaniyosan agrin da varsa bi dr a git canm. Cok pismanim zamaninda dr a gitmedigime. Bu geceyi minik kuzumdan ayri geciricem cok uzuluyorum

kumaşı delikli atlet gb badi. genede terliyor. ayaklarında çorap var. hapşırıyor. ben de üşüttüm mü çocuğu diye düşünyorum :110:

Size de geçmiş olsun canım doktor bize geniz eti bu yaşta belli olmaz başka bşyden bahsetti o da yok siz de geçer dedi ama bakalım gözünde ne vardı canım pek giremiyorum ben yaa geçmiş olsun ona da
bir şey yok ama baktırın denmişti.
misal bir arkadaşımın çocuğunun gözdeki delik mi tıkalıydı ne damla kullanmıştı. doğumdan gelen göz sorunu varsa ona da bakıyorlar

normal doğumsa coccyx kemiğidir. bnm bayağı azaldı ayı dolunca ama hala var. anca yata yata düzeldi.

Canim benim ewde sicak 27-28oluyo bi haftadir citcitli giydirydm.oyle yatrydm dub haosirdi bikac kez korktum kisakol citcitla ince sort gydiryrm insallah hasta etmeyiz minnaklarimizi

çok geçmiş olsun canım inş bian evvel iyileşirsin. Bende zeytinyağı sürüyorum biraz küçüldü gibi inş geçer,? Biraz. Bakayım olmadı bende doktora gideyim

Tatlim her gece düzenli uyuyorum..yani benim sütumu arttıran tek şey bu... Solda kanalin tikanik olmasin canim...
Her gece nası düzenli uyuyosun, maşallah :) ben 2-3 saat uyanmazsam hemen sütüm oluyo ama eymen paşa müsaade ederse tabi :)
yok canım yaa hapşurmaları hasta oldukları analmına gelmiyo burunları temizleniyo hem bi yandan iyi bizim evde çok sıcak çıtçıtlıyla tutuyorum gece örtüyorum
Saol canım
kumaşı delikli atlet gb badi. genede terliyor. ayaklarında çorap var. hapşırıyor. ben de üşüttüm mü çocuğu diye düşünyorum :110:
yaz bebeği büyütmek zor olur derler, doğruymuş walla

Canim benim ewde sicak 27-28oluyo bi haftadir citcitli giydirydm.oyle yatrydm dub haosirdi bikac kez korktum kisakol citcitla ince sort gydiryrm insallah hasta etmeyiz minnaklarimizi
bende şimdi uzun kollu ince tulum giydirdim , biraz serinledi sanki, gece emzirirken bakarım çok sıcaklanmışsa değiştiririm. Ama bizimki üst de örttürmüyo açıyo sürekli, hasta etmem inş :(

Gecmis olsun canim kiyamam minigime ama annesi halasi iyi bakar ona sen moralini bozmadan cabucak iyiles ins

çok geçmiş olsun canım inş bian evvel iyileşirsin. Bende zeytinyağı sürüyorum biraz küçüldü gibi inş geçer,? Biraz. Bakayım olmadı bende doktora gideyim

Her gece nası düzenli uyuyosun, maşallah :) ben 2-3 saat uyanmazsam hemen sütüm oluyo ama eymen paşa müsaade ederse tabi :)

Saol canım
yaz bebeği büyütmek zor olur derler, doğruymuş walla

bende şimdi uzun kollu ince tulum giydirdim , biraz serinledi sanki, gece emzirirken bakarım çok sıcaklanmışsa değiştiririm. Ama bizimki üst de örttürmüyo açıyo sürekli, hasta etmem inş :KK43:
Kizlar benimkide hapsuruyo ama usumekten degil anasi kilikli en ufak toz hapsurtuyo yani alerjik yani usuyo diye korkmayin ufacik tozdanda olabilir

bebeğinde pamukçuk olan var mı..dili bembeyaz..diğer çocuğumda da vardı..zor geçti ilaçla ancak..
çok huzursuz bu sıralar.. emmek istiyor tam memeyi alacakken geri itiyor ve ağlıyor aç kalıyor yavrum..
meme ucumda da ağrı oluyor ara ara..bazı tanıdıkler karbonatlı suyu önriyor..dr.lar ın bazısı karbonatlı suyu önermiyor..mukostatin mi alsam acaba eczaneden..sanırım başka ilacı yok..

Back
X