• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Bende tam bununla ilgili konu acacaktim. Bende ayni durumdayim. Ben gogus yaralarimdan dolayi weremedim simdide biraz duzelir gibi oldu wermeye calisiyorum ya afliyo yada uyuyup kaliyo. Sutum kesilcek diye odum kopuyo :KK43:
Uyku arasinda ve cok aciktigi zamanlar emzirin once.bi sure sonra mecburen emerler.ve de dikkatlerini baska biseyle cekmeye calisin.

Kizlar iki gundur bebegim uyumuyor. Gunduz hicc..... gece de 15 dk uyuyup tekrar uyaniyorr mahfoldum kac gundur enerji die bisey kalmadi. Napmam lazim uyumasi icin. Kundak falan sallamak da ise yaramiyor.
Birlikte uyumayi deneyin.ben gaz sancisi oldugunda emzirme koltugumuza oturuyorum.bir yandan sallayip bir yandan poposuna vuruyorum ritmik bi sekilde.emzigini de veriyorum.yarim saat bazen 1 saat durmadan salliyorum.karni karnima denk gelecek sekilde tutuyorum.kolumun altina uyku yastigimizi koyuyorum.ben de uyuyorum bebisim de uyuyor

yarın itibariyle kg verme çalışmalarına başlıyorum inş bir sonuca ulaşırım. ne yapacağım hakkında net bir fikim de yok ama 70 te kaldım. gidecek daha 15 kg daha var. ağustos sonunda 65 i görmek istiyorum
Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyor

Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .

Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem:KK43:

Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.
Tatli da bebege zarar veriyor.bagirsaklarin calisma duzenini bozuk or :(

Ondan bende almayi dusunuyorum fayda etmesine sewindim :)

Biraz pahali ama. Bide kolik bebege titresim lazim sanki bilemedim bak simdi
hiç kimse hiç bir alet bnm gb sallayamaz :p
Ben dogumdan sonra 1 hafta icinde gebelige basladigim kiloma geri dondum.ama esim haala ne zaman zayiflsyacaksin, karnin ne zaman toparlanacak filan diyor
az kilo aldın sanırım. bn 25 kg aldım. adam o yüzden zaten çok çabuk zayıfladın diyor. bir de süt kesilir diye korkuyor.
tabi kg bir yana göbeğin deformesi beni benden alıyor. gebeyken olan kararma kendi kendine deri soyuldu gitti. önceden deri de pötür pötürdü. pzt kontrolüm var bakayım ona göre hareketlere de başlarım belki. şimdilik çocuğu kaldır koy salla şeklinde sporum. onun da karna faydası var mı bilmiyorum ama kollarım kas olacak :rolleyes:

az kilo aldın sanırım. bn 25 kg aldım. adam o yüzden zaten çok çabuk zayıfladın diyor. bir de süt kesilir diye korkuyor.
tabi kg bir yana göbeğin deformesi beni benden alıyor. gebeyken olan kararma kendi kendine deri soyuldu gitti. önceden deri de pötür pötürdü. pzt kontrolüm var bakayım ona göre hareketlere de başlarım belki. şimdilik çocuğu kaldır koy salla şeklinde sporum. onun da karna faydası var mı bilmiyorum ama kollarım kas olacak :rolleyes:
benim de karnım koyu renk, kndim beyazım, oranın rengi de bi açılsaydı, bide yukardan aşağı çizgi hala duruyo :/ 12 kilom gitti benim de kendiliğinden, 4 kaldı. Doktorum mekiğe başla dedi ama İnan Halim kalmıyo mekik felan çekmeye

Kızlar imrendim valla size...ya sizin bebeklerin maşallahı var ya da siz çok enerjiksiniz. ..ben kendimle alakali ne spor ne bakım hiç bişey düşünemiyorum aynalara kustum zaten.. Yüzümdeki oluşan lekelerden üstüne birde yorgun surat ...bende suan zaten 2 kilo kaldı ama sıkı değilim göbek falan tamamen gitti nasıl gitmesin ne gecem var ne gündüzüm çok zormuş sancılı bebek büyütmek.. bu arada çok acikiyorum 2 saatte bir sürekli yeme ihtiyacı hissediyorum ellerim titremeye başlıyor gecikince sizede oluyormu öyle..

Kızlar Kalça ultrasyonu için hangi bölümd en randevu alıyoruz ? Bide ben kızımda bugün farkettim bacağının biri kıvrımlı diğer bacağındaki kıvrım yeri çizgi şeklinde normalmi sizce
Ben çocuk Dr götürdüm o bizi yönlendirdi ultrason a ....benim kızında öyle canım sanırım o sağ taraf biraz daha şişkin olmasından kaynaklanıyor farkındaysan sağı kıvrımlı solu çizgi şeklinde yani benimki öyle ...herkezin sağ tarafı sola göre biraz farklı olur

:KK22:

Tatli da bebege zarar veriyor.bagirsaklarin calisma duzenini bozuk or :KK43:
Off hadi yaa ..

Ama gun boyu gece boyu susmayan bi bebegi durmadan nasil salliyim benimki kucakta gezicek illa. Ona bile susmuyo adece cigliklari kesiliyo . cok mutsuz bebegim yaaa:(

Kızlar 20 agustosta 2 aylık asımız olacak verem asısıymıs peki gününden 1 hafta sonra yaptırsak bi sorun olur mu aile hekimindeki hemsireyi arıyorum cvp bermiyo cocukla cikamıyorumda bi yere bi size sorayim dedim

Benim oglusta iyi elhamdulillah. Dun 40imizi cikardik burnu tikali saglik ocagina gittik, damla werdi. Kilosu 3650 olmus iyi dedi. Ama ben arada mama weriyorum sen sadece emziriyomusun?

Onu bilmiyorum canim..aklima gekirse bir ara sorarim. Ama gaz icin konustugunuzda rezene werdim 40 cc wermemi soyledi doktor dedi ben sormadim baska bsy
Evet cnm sadece emziriyorum

Kizlar titresimli ana kucagi kullanan varmi . bebegimi sakinlestirmek icin kucaga ala ala alisti simdi kucakta gezdirmeden susmuyor. Gerci kucaktada susmuyor ama en azindan ciglik atmiyor. Sinirlerim cok yiprandi .

Bende habire sitresten tatli yiyorum. Seker komasina girecem:KK43:

Ana kucakki kullanan varsa yardimci olun lutfen.
Benimki casual canim

Back
X