• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kizlar size bisey danismam lazim bebegim iki aylik oldu henuz adet gormedim prezervatfle konuyduk ama bugun ilk defa korunmqsz iliski oldu esim disa bosaldi ama korkuyorum ertesi gun hapi kullansam ama emziriyorum da off

Kizlar size bisey danismam lazim bebegim iki aylik oldu henuz adet gormedim prezervatfle konuyduk ama bugun ilk defa korunmqsz iliski oldu esim disa bosaldi ama korkuyorum ertesi gun hapi kullansam ama emziriyorum da off
Adet gormediysen % 10 ihtimal . kaldiki disariya olmus

Merhaba kızlar
Cookk uzun bi zamndan snr tekrar burdayım
Elifle her şey col zor kendime zamn ayiramiyrm ve yalnizim o yüzden net e girmek bnm için bi lüks oldu.şimdide emzirirken yaziyrm:)
Umarım hetkes iyidir bebisleriniz iyidir.
Insan özlüyor eski muhabbetleri. Hamislik zamanlarını...
pofuduk18 pofuduk18 M mehtapmhtp88 @cilekliturtam @cimcimesevilay daha hatrlayqmadiklarm öpüyorum sizi
Ah canm bizde ozledik zor günlerdi atlattik falan farkli bi zorlukla basbasayizzz. Bnm de sac bas dağınık ev desen yerle bir olmus sanki :confused: ama napalim bebisler icin isteee. Allah kolaylik versin hepimize

Su anda uyuyamiyorum cunku benim kiz ikina ikina yatiyo guya uyuyo dolayisiyla bende uyuyamiyorum eminim cogunuz ayni durumdasiniz eger kizim su gazdan kurtulup normal uykuya baslasin adak adadim o ikindikca ben strese giriyorum
benim kız da oyleydi canım geceleri uyuyamazdım. uykusunun yarısını ıkınarak geçirirdi şükür geçti 2haftadır çok rahat.
52 günlüğüz bu arada.. gaz sıkıntısı 10 günlükken başladı hemen bio gaia başladık. 20 günlükken de omnivit diye bi damla verdi doktor ama ben kullanmadım. bazen günde 1 defa falan veriyodum. sonra doktora söyledim geçmedi gazı diye. o da dedi ki damlayı ya düzenli kullan ya da hiç kullanma. o gün bu gündür düzenli kullanıyorum ve gaz sıkıntımız kalmadı. uykuda ıkınma yok artık. gazını büyük insanlar gibi patır patır çıkarıyo. her bebekte işe yarar mı bilmiyorum tabi. bu bahsettiğim damla tamamen yağlardan oluşuyor, ilaç değil yani. zinco ile benzer içeriklere sahip fakat oranları farklı.

benim kız da oyleydi canım geceleri uyuyamazdım. uykusunun yarısını ıkınarak geçirirdi şükür geçti 2haftadır çok rahat.
52 günlüğüz bu arada.. gaz sıkıntısı 10 günlükken başladı hemen bio gaia başladık. 20 günlükken de omnivit diye bi damla verdi doktor ama ben kullanmadım. bazen günde 1 defa falan veriyodum. sonra doktora söyledim geçmedi gazı diye. o da dedi ki damlayı ya düzenli kullan ya da hiç kullanma. o gün bu gündür düzenli kullanıyorum ve gaz sıkıntımız kalmadı. uykuda ıkınma yok artık. gazını büyük insanlar gibi patır patır çıkarıyo. her bebekte işe yarar mı bilmiyorum tabi. bu bahsettiğim damla tamamen yağlardan oluşuyor, ilaç değil yani. zinco ile benzer içeriklere sahip fakat oranları farklı.
Canm alttan gaz cikartiyor degilmi. Maşallah diydiyediyelim:)

Günaydın kızlar :KK54:
Uzun zaman oldu girmeyeli insallah herkes iyidir.
Bugun 2. Ay asimiz var umarim sorunsuz bir sekilde atlatiriz oglusum bana bakmaktan cevreye bakmaktan ememiyor bir yudum aliyor bana bakip guluyor :KK48:

dun evlilik yil Donumuydu ama esim sehir disinda calisiyor . evde olsada cocuklardan biryere
cikamiyoruz.:mad:

Gebelikten kalma dis sorunum yine ortaya cikti. 1
aydir ilac kulaniyorum.
Allaha sukur gaz sorunumuz da baya
azaldi . oyle iste zaman hizla akip gidiyor

Ya kizlar siz her ay doktor kontrolüne mi gidiyorsunuz? Benim oyle bi durumum yok daaaa cagirmadilar yani. Sadexe asilara gidiyoruz.

Cnm hangi ilaclari hangi oranlarda veriyosun nolur bana guzelce anlativer. Cocuk morardi sicamiyo osuramiyoo yaaa

Ya kizlar siz her ay doktor kontrolüne mi gidiyorsunuz? Benim oyle bi durumum yok daaaa cagirmadilar yani. Sadexe asilara gidiyoruz.
Biz her ay kontrollerine gidiyoruz ya i oyle.gitmemiz gerekiyo bidahakine doktor asi defterine tarihinatiyo ona gore gidiyoruz.ama biz 1. Ayi doldurmadan 2 kere gittik. Zaten bikere odeme yapiyosaniz 15 gun dolmadiysa tekrar odeme yapilmiyo. Bence 15 gune 1 gidin. Bi ton para weriyoruz faydalanalim. Onun disinda saglik ocaginada gidiyoruz kilo kontrolu icinde ikisinde bi gidiyoruz

Kizlaar bisey sorucamm sagip buzluga attigigimiz sutler kac ay kalabiliyo bozulmadann. Ben 6 ay biliyodum ama dogumdan sonra hastanede werilen egitimde hemsireler 3ay kalabilir dedi..sut paketinin ustunede bakiyorum 6 ay yaziyo..onlar niye oyle dedikki :( buarada benim oglan 3-4 saatte bir 8-10dk emiyo.hic istahi yok gogusum agridi bugun ilkdefa yani sut wr hissettim sagdim bende

Kizlaar bisey sorucamm sagip buzluga attigigimiz sutler kac ay kalabiliyo bozulmadann. Ben 6 ay biliyodum ama dogumdan sonra hastanede werilen egitimde hemsireler 3ay kalabilir dedi..sut paketinin ustunede bakiyorum 6 ay yaziyo..onlar niye oyle dedikki :KK43: buarada benim oglan 3-4 saatte bir 8-10dk emiyo.hic istahi yok gogusum agridi bugun ilkdefa yani sut wr hissettim sagdim bende

ben de 6 ay biliyorum canım

Kızlar şimdi aklıma geldi de, benim kız bacaklarını çok hareket ettiriyor sürekli bi sağ bi sol ittirir gibi :) karnımda da öyle yapardı bi vurmaya başlayınca pat pat patapat çok hızlı vururdu :) hehe hoşuma gitti şimdi aklıma gelnce :)

Kizlar sizce bebege vermek icin aktar urunlerinw nekadae guvenebilirim.

Bebegim 4 gundur uykusuzdu. Gazdan sancidan... artik illallah ettim. Benim kv tarafinin daha dogrusu bu yörede yasayanlarin cogu bebege çeldermen denilen baharat gibi bi karisimdan verirler. Gaz sancisini kesmesi ve uyku duzeni icin. Huc guvenemedim vermedim. Damlalr kullandm pek ise yaramadi çünkü hala sancidan uyuyamiyordu. Sonunda eşime aldirttim. 2 gundur veriyorum. Bebegim alttan kendi kendine cok guzel gaz çıkarıyor. Bikac saat araliksiz uyuyor kii benim bebegimin en uzun uykusu 10dakika olmustu.

Bebegi gelistirir gazini alir sancisini keser birazda uyku yapar diyolardi. Aynende oyle görüyorum. Bikac gun daha deneyecegim bakalim ne olcak. Gaz cikarmasi ve sancisinin olmamasi suan icin cok guzel gidiyor.

Bi yandanda aklim vermemeliyimmi acaba diyor. Sonucta doktorun vermedigi bisey agirmi acaba diorum... fakar burdada herkes kullaniyor tavsiye ediyor... ne dersiniz

Canim tesekkur ederim cevabin icin kuzunun gazinin gecmesine cok sevindim bende zinco kullandim hafifledi ama bu defada pisik sorunu ortaya cikti altini surekli degistirdim bir suru krem denedim esim zincoyu biraktirdi ve pisik gecti simdi tekrar metsile dondum ve bebek cayi veriyorum insallah duzelir diye umit ediyorum bu arada pisigede sadece fito krem vehametan karisimi iyi geldi

Kizlar sizce bebege vermek icin aktar urunlerinw nekadae guvenebilirim.

Bebegim 4 gundur uykusuzdu. Gazdan sancidan... artik illallah ettim. Benim kv tarafinin daha dogrusu bu yörede yasayanlarin cogu bebege çeldermen denilen baharat gibi bi karisimdan verirler. Gaz sancisini kesmesi ve uyku duzeni icin. Huc guvenemedim vermedim. Damlalr kullandm pek ise yaramadi çünkü hala sancidan uyuyamiyordu. Sonunda eşime aldirttim. 2 gundur veriyorum. Bebegim alttan kendi kendine cok guzel gaz çıkarıyor. Bikac saat araliksiz uyuyor kii benim bebegimin en uzun uykusu 10dakika olmustu.

Bebegi gelistirir gazini alir sancisini keser birazda uyku yapar diyolardi. Aynende oyle görüyorum. Bikac gun daha deneyecegim bakalim ne olcak. Gaz cikarmasi ve sancisinin olmamasi suan icin cok guzel gidiyor.

Bi yandanda aklim vermemeliyimmi acaba diyor. Sonucta doktorun vermedigi bisey agirmi acaba diorum... fakar burdada herkes kullaniyor tavsiye ediyor... ne dersiniz
Canim bende vermemekte direndim ama artik veriyorum aktardan almis arkadasim kendi bebegine duzenli vermis bebek cayi adi 5cesit bitki var icinde iki gundur veriyorum faydasi olmasi umidiyle

Back
X