• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Biz henüz korunma yöntemi bulamadık malesef geri çekiliyor o. Ama fun o da azcık kaçırmış olabilirim dedi, ben adette olmuştum. İnşallah bi kaza olmamıştır. Nazperver'in dediği haptan alsam bende iyi aslında. Bi bakayım, araştırayım :)
3 ay sonra spiral taktircam

Kizlar sutunuz mu yetmiyo mama veriyorsunuz . benimde sutum var ama memeyi gazdan dolayi ememiyor. Emmeyince doymuyor doymayinca uyumuyor uyumayinca kivranip bagirip cagirip ortaligi yikiyor. Sutum boylelikle benimde azalacak galiba .
Bazen hiç uyumuyor ya. Bende dinlenemiyorum. O zamanlar sutum olmuyor. İşte o durumlarda vermek için almak istiyorum bende mama.

Gece yatarken vveriyorum 120cc iciyo sanki doymuyo gibi ama zeytinyagda koyuyorum degistirsem mi tekrardan mamayı acaba yada düzelirmi
Biraz daha arttir yada kendi sutunle takwiye yap ardindan bebisin istiyosa benimki ana 70 iciyo uzuyo beni. Hala sagiyorum ayiptir soylemesi gogus ucumm makarna gibi oldu :D sma guzel bence kal

Hala sma mı kullanıyosun peki
Ben hala kullaniyorum canim arastirdim sma icin iyi seyler duydum bide dr da zarar gelmez ver dedi goguslerimi gorunce. Ama yinede cok zor olacaksa eskiye don. Ben ilk basladigimda 3 gun yapamamisti doktor 5 gunde yaomaz korkma sonra gelirsiniz dedi. Ne gitcem ewe geldim esimde ise gitti bi cesaretlendim basladim popoya masaj yaomaya sonra kulak cubugunu zeytinyagina batirdim agladi cok ama bi cikardi fosssssssuurrtt sonra yatti 2 saat bi kac kere daha oldu ilac werdi az once yazmistm.nurse harvesy inu weeryrm.mamaya zeytnyagi koyiyorum cok zorlaniyo ama 2gunde cikariyo yawrum

Kızlar benim hala kanamam devam ediyo bi türlü bitmedi adet mi oluyorum bilmiyorum ki esimde bahane uydurdumu düsünüyo artık bu yüzden biraz aramız limoni ne zaman bitecek anlamıyorum
Cok mu oluyo adet gibi yoksa az az mi geliyo doktora gittinmi 40indan sonra canim ? Kocicciginde ozlemistir senii adamcagizlar hasret kaldilar bende de daha olmadi birliktelik.doktora gitmeden daha olmayak dedik bende pihtilasmada vardi cunku :( iki uc gun sonra hem kendi doktoruma hemde gitmisken bebegimin doktorunada gosterelim diyoruz ondan beklicez az daha

Kizlar sutunuz mu yetmiyo mama veriyorsunuz . benimde sutum var ama memeyi gazdan dolayi ememiyor. Emmeyince doymuyor doymayinca uyumuyor uyumayinca kivranip bagirip cagirip ortaligi yikiyor. Sutum boylelikle benimde azalacak galiba .
Canim gogusunde birakma sag sistiginde hem sut kalitesi artoyomus hemde mastiti onluyomus. Benim sutu bigun iyi oluyo bigun pek olmuyo gogusumdeki yaralardan cektim cok simdide az bsy iyilesir gbi okdu bu sefer oglum emmiyo agliyo agzina sokunca. Mevbur sagip weriyorum aaz mama takviyeside yapiyorum

Canim acaba ayni seydenmi bahsediyoruz. Bizim burda adı oyle iste.. bi cay kasigi alip tulbentin icin sariyorum tozu. Yarim cay bardağı suya daldirip cikariyorum bikac defa. Suya rengini iyice verince uc cay kasigi bebege veriyorum. Sabah aksam oglen. Ayni sey mi acaba. Ama bildigin büyük adam gibi gaz cikariyor. Sesinden kendi korkuyor bide:)
Aferim ona annesi bu hazir poset cay gibi icinde rezene kimyon nane falan var ben gunde bir defa 2-3cay kasigi veriyorum arttirayim bende bari tam cikartamiyo ve bas bas bagiriyo malesef

Aynen canım sağ kıvrımlı sol çizgi şeklinde sizin ultrasyon sonuç nasıl çıktı
Çok şükür iki tarafta 62 çıktı ...
Gözünaydın canım bizde salı gidicez doktora inş iyi çıkar
Sağol
Seninle durumumuz aynı canım her hafta Dr gittik sonunda gaz için fayda gördüğümüz bifiform drops kullanmaya başladık çocuğum aglamalari kesildi en güzeli emebiliyor gazdan emmiyordu kiloda alamadı bu yüzden neden baştan bunu vermediler diye kızıyorum nette araştır istersen Dr sor sende bu bağırsak bakterisiymis. ..

cimcimesevilay cimcimesevilay Benim de 44 gün sürmüştü ama az az. Doktora da tesadüf o gün gitmiştim. Normal demişti. Ablamin da 60 gün sürmüş. Çok mu kanaman? Çoksa ya da için rahat etmeyecekse doktora gidersin de yine de söyleyeyim dedim

kizlar biz esimle şapka yontemiyle korunuyorduk dun korunmadi esim yanlislikla iceri geldi adette olmadim acaba hamile kalirmiyim yaaa cok korkuyorumm :'(
ilk defa duydum baktım googleden o ne zor bir yöntem yaw.
haptan başka korunma yöntemlerinin hepsi doğallığı bozucu geliyor bana :KK20:

hamile olur muyum stresi dokunmasın sütüne. ninsan hamilemiyim diye düşününce bile adeti gecikiyor.olmamıştır bir şey diye düşün. olduysa ztn yapacak bir şey yok :anneadayı:

Kizlaar facede bebek yemekleeimiz ve tarifleri hakkinda cok iyi bi grup war. Dunden beri bakiyorum hosuma gidiyo ek gidaya gecince coook isimize yaricak. Bi bakin derim benn ;)

Kızlar bebeğim tam 1 hafta önce fitil yardımıyla kaka yaptı, 1 haftadır tık yok, günde sadece 1 kere mama veriyorum ona da zeytinyağ koyuyorum. Masajda yapıyorum. Alttan gazını da iyi çıkarıyo. Ama ona rağmen ıkınmaktanmosmor oluyo. Bgn yine fitil verdim dayanamadım :( keçi Boku gibi yaptı küçücük, fitile rağmen. 10 gün yapmasa da normal Dio doktorlar nası normal ya hiç içime sinmiyor :( hem de yeşil, sert yaptı :(( dün 40 ımız çıktı, doğalı böyle, iki gün üst üste yaptığı hiç olmadı :( çiş bol maşallah ama kaka yok :(

Cok mu oluyo adet gibi yoksa az az mi geliyo doktora gittinmi 40indan sonra canim ? Kocicciginde ozlemistir senii adamcagizlar hasret kaldilar bende de daha olmadi birliktelik.doktora gitmeden daha olmayak dedik bende pihtilasmada vardi cunku :KK43: iki uc gun sonra hem kendi doktoruma hemde gitmisken bebegimin doktorunada gosterelim diyoruz ondan beklicez az daha

Yok cnm gitmedim doktora ya az az geliyo bazen normal adet gibi renki bazrn leke şeklinde bikac gün daha beklicem ilmadı giderim doktora

Bir aylik olmadan kullanmak zorunda kalmistim verilmez denmesine ragmen ise yaramadi ama artik bir ayi gecti belki simdi yarar

Ben hepsini duzenli kullandim ama yok yapamiyo cocuk popo deligine masaj yapmasam yapamiyor oda kus kadar cikariyor
senin çocuk kabızmıydı yoksa uzun aralıklarla mı kakası

Back
X