- 15 Nisan 2015
- 1.611
- 1.227
- 53
- 34
- Konu Sahibi SirriEyvan
- #52.781
Bugun bura cok sessiiz herkes bebegiyle mesgull, biara elimizden dusmuyodu telefonlar tabletler hamileyken. Simdi firsat bulursak 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim pisik için sudokrem kullanıyorum ben tavsiye ederim.Canim tesekkur ederim cevabin icin kuzunun gazinin gecmesine cok sevindim bende zinco kullandim hafifledi ama bu defada pisik sorunu ortaya cikti altini surekli degistirdim bir suru krem denedim esim zincoyu biraktirdi ve pisik gecti simdi tekrar metsile dondum ve bebek cayi veriyorum insallah duzelir diye umit ediyorum bu arada pisigede sadece fito krem vehametan karisimi iyi geldi
balkon kapısı açık ama tül var. yani ışık kapalı yattıktan sonra sinek girmez diye düşünyorum ışık olmadığı için. zrn çarı katı maks 3 sinek oluyor ama yemişler oğlumu ilk defa.Evet canim ilkbasta yapiyor icine bikasik hakiki zeytinyagi koy ise yariyo biraz
Benimkide 950 almisti ilk ay doktor cok iyi dedi ben az zannediyodum
bende yataginin altini yukselttim doktor yastik yukseltmekte yetmez dedireflu yastigi warmis ondan bakicam. Buarafa saat 10da 10 dk emdi uyku halinde altinida actim hala uyanmadi. Kansekeri dusucek diye korkuyorum
Biz camlarida kapatip ilaci takiyoruz sersemleyip oliyolar Allah affetsin..kara sinekte kalmiyo sonra biraz havalandiriyoruz bebegimizi odaya elinca tekrar kapaturuz gece serin oluyo ew bayagi battaniyeyle yatiyorm ben.uyumadan 2-3 saat once tak etkili olur bayagi canim. Yatarken caminiz acik kaliyo mu
çok l şeye faydası var. çocuk için ilk 3 ay devam et demişti yanlış kalmadıysa aklımdaEwet bende saclarim dokuluyo diye hamilelikten once kullandim ilk 4 ay cok bulantim oldugu icin icemedim..sonra balik falan yiyemedim doktor kendini zorla ya balik ye yada hap ic dedi hap ictim bende haftada 2-3.kere simdide bitti alayim tekrar bari. Sutten gecer vitamini diye duymustum. Bugun aile hekimindeki ebeyede mesaj attim kullan dedi
Oluyolar canim sersemliyolar kapi acik oldumu gitmiyolar..ama kapi kapali oldugunda oluyolar. Ayy tabi taze kan gorduler hemen isirmislar yawruyubalkon kapısı açık ama tül var. yani ışık kapalı yattıktan sonra sinek girmez diye düşünyorum ışık olmadığı için. zrn çarı katı maks 3 sinek oluyor ama yemişler oğlumu ilk defa.
şimdi sinekler sersemliyor mu ölüyor mu. resimdekilerden daha çok ısırmış
uyurken kaşıkla vermeye çalış istersen. bnmkide dün annem var diye gündüz hiç uyumadı. bugün gündüz de yatıyor şükür. acıkmıştır çok yattı diye dayadım biberondaki sütü içti uyanmadan.
biberonu bırakman lazım canım, en günde 1 kez mama veriyodum artık onu D kestim, onun kolaylığına alışmasın, cidden süt çektikçe geliyo. Zaten doymazsa daha sık acıkır, sende daha sık emzirirsin, daha sık emzirdikçe de sütün artar inş.. Bide humana çayları cidden güzel süt yapıyo, tavsiye ederimKızlar sanırım benim oglan biberona alıstı beni de emiyo ama emerken kendini arkaya atıyo ağlıyo gazdan dolayı diye düsünüyorum ama biberon icerken böule tapmıuo annemde sütün bil gelmiyo biberonda her çekiste geliuo onun icin diyo am bilmiyorum öylemi başkasının yanında da yapıyk herkes bana sütün yok sütün yetmiyo diyo sinirlerim tepeme çıkıyo ne yapmam lazım
Aynı sorun bende de var. Benim kizimda emerken kendini geri atıyor biberonla böyle bir sorun yok. Mamayi birakmak istiyorum ama üç dört saat emiyor yine uyuyamiyor en sonunda da kendini geri atarak ağlıyor. Mecburen mama veriyorum ben deKızlar sanırım benim oglan biberona alıstı beni de emiyo ama emerken kendini arkaya atıyo ağlıyo gazdan dolayı diye düsünüyorum ama biberon icerken böule tapmıuo annemde sütün bil gelmiyo biberonda her çekiste geliuo onun icin diyo am bilmiyorum öylemi başkasının yanında da yapıyk herkes bana sütün yok sütün yetmiyo diyo sinirlerim tepeme çıkıyo ne yapmam lazım
Siz nasıl birakriniz mamayi. Ben saatlerce emziriyorum ama bir türlü yetmiyor huzurlu olmuyor çocuk. En son başını arkaya atarak ağlıyor reddediyor emmeyi.biberonu bırakman lazım canım, en günde 1 kez mama veriyodum artık onu D kestim, onun kolaylığına alışmasın, cidden süt çektikçe geliyo. Zaten doymazsa daha sık acıkır, sende daha sık emzirirsin, daha sık emzirdikçe de sütün artar inş.. Bide humana çayları cidden güzel süt yapıyo, tavsiye ederim
30 cc dicektmOluyolar canim sersemliyolar kapi acik oldumu gitmiyolar..ama kapi kapali oldugunda oluyolar. Ayy tabi taze kan gorduler hemen isirmislar yawruyu300cc mama yaptim uykuda werim dedim acti gozunu kustu
![]()
Benimkide cigliknatiyo resmen kafasini atiyo geroye doru. Dun hece sabaha kadar ugrastim. Boyle daha zor memeyw tutturmaya calismak walla bana daha zor geldi sagmak zor derler ama ne ictigini goruyorum en azinda. 3-4 saatte bir 5yada 9 dakka emiyo nasil buyucek bu cocuk.ben doktoru dinlemicem diger gittigin docent doktor boyle dewam et demisti. Yillik izinde oldugu icin diger doktoruna gttik oda sana yazik sagma memeni daya diyo sanki cocuk iciyoda bende dayiyimKızlar sanırım benim oglan biberona alıstı beni de emiyo ama emerken kendini arkaya atıyo ağlıyo gazdan dolayı diye düsünüyorum ama biberon icerken böule tapmıuo annemde sütün bil gelmiyo biberonda her çekiste geliuo onun icin diyo am bilmiyorum öylemi başkasının yanında da yapıyk herkes bana sütün yok sütün yetmiyo diyo sinirlerim tepeme çıkıyo ne yapmam lazım
Dikişlere baktı birde simear testi için alttan sürpuntu aldı. Birde kan sayımına batırdı o kadar.sezaryan olan arkadaşlar kırkınız çıkınca dr. kontrolune gittiniz mi?
ben ilk doğumumdada gitmemiştim bunda gitmeyi düşünüyorm ama havalar çok sıcak bebeğim bensiz durmuyor kimsede şimdilik erteledim..
acaba ne gibi kontrol yapıyor doktor gidenler bilgi verebilir mi
çok gerekli değilse bu sıcakta gitmek istemiyorm..
Canim bendede Lansinoh var ancak ben Tutamıyorum muyum neyse süt bazen dışa akıyor sen nasıl sagiyorsun bi yöntemin var mı birde ben ayarını en hızlıya getiriyorum.Cnm ben lansinoh tekli elektrikli kullanıyorum memnunum. Göğüslerimin ağrısından ziyade göğüslerimde kaşıntı var araştırdım da mantar olmuş galiba en kisa zamanda cildiyeye gitmem lazım. Sagarken mi ağrıyor mu diye soruyorsun cnm.
Canim bende az emzirebiliyirum biraz çekiyor sonra bırakıyor başlıyor ağlamaya mama veriyorum sonrasında mecburen. Çok mutsuzum ve oturup Ağlıyorum kendimi suçluyorum. SüTüm çok yok ama o emince baya geliyor sanırım kendini zorlamak istemiyor.Hayır emmiyo canım sorun o zaten ilk günden beri çok zor emiyodu göğsümün ucu yok kalkan aldım neler neler denemedim yok emmedi yara oldu uğraşmaktan emsin diye ama hiçbiri işe yaramadı varmı aranızda benim gibi olan emziremeyen bebeğini?
Canim cok gecmis oksun tahlik sonucunda mi cikti?? Kakasi falan nasildi peki ? Kusmasida war miydi?Bebegim dizanteri olmuss neden emmedigi ortaya cikti![]()
Canim bendede Lansinoh var ancak ben Tutamıyorum muyum neyse süt bazen dışa akıyor sen nasıl sagiyorsun bi yöntemin var mı birde ben ayarını en hızlıya getiriyorum.
Siz nasıl birakriniz mamayi. Ben saatlerce emziriyorum ama bir türlü yetmiyor huzurlu olmuyor çocuk. En son başını arkaya atarak ağlıyor reddediyor emmeyi.
Bebegim dizanteri olmuss neden emmedigi ortaya cikti![]()
benimki çok kabızlık çekti, oyüzden birden kestim, 2 gecedir uyumakta zorlanıyor ağlıyo, ama yapcak bişi yok, dün ta gece 12 ye kadar ağladı , eşim mama yap die ısrar etti ama yapmadım, uyutmak için her yolu denedim emzirdim, sonra ayakta salladım, beşiğine yatırdım , en son ana kucağında uyuyakaldı. Alışacak inş zamanlaSiz nasıl birakriniz mamayi. Ben saatlerce emziriyorum ama bir türlü yetmiyor huzurlu olmuyor çocuk. En son başını arkaya atarak ağlıyor reddediyor emmeyi.
30 cc dicektm
canım bebek yapım onarım die bi blog site var, Tomrisin emzirme notları var , emzirme kampından bahsetmiş, bi denesene bence faydasını göreceksin,Benimkide cigliknatiyo resmen kafasini atiyo geroye doru. Dun hece sabaha kadar ugrastim. Boyle daha zor memeyw tutturmaya calismak walla bana daha zor geldi sagmak zor derler ama ne ictigini goruyorum en azinda. 3-4 saatte bir 5yada 9 dakka emiyo nasil buyucek bu cocuk.ben doktoru dinlemicem diger gittigin docent doktor boyle dewam et demisti. Yillik izinde oldugu icin diger doktoruna gttik oda sana yazik sagma memeni daya diyo sanki cocuk iciyoda bende dayiyim![]()