• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
canım daha bgn aklımdan geçtin biliyomusun .. Çok üzüldüm Allah yardımcınız olsun, bişicik çıkmaz inş, turp gibidir fıstığın.. Kasılma nası bişey ki canım nası farkettiniz?

Çok teşekkür ederim canım.

turp gibi maşallah ama sebebinide bi öğrenseydik.

kasılması nasıl oldu diye sormuş bir arkadaşımız, uykudan uyandıktan sonra sağ elini havaya kaldırdı ve ağlamaya başladı.

Iki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumki:KK42: asidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi:KK43: taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....

Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!

Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?

Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.

Lutfen cvp....
sma iyisi canim gecmis olsun.

Allahim şifasini versin canim, üzüldüm ınan ki... Seni merak etmiştim..
Umarım neyden kaynaklandigi ortaya çıkar bir an önce iyileşir ufaklık..

Vitamin eksikliği, vitamin fazlalığı da olabilir.

Beynin her hangi bir yerinde (emar da görünmeyecek kadar küçük bir hücre de olabilirmiş).

Eğer metabolik çıkarsa diyet yapacağız, (ki en kötü sebepmiş)

Eğer beyinde bir hücre ise 2 sene ilaç içecek düzenli olarak. Bu bile metabolikten iyiymiş kaş rengi, göz rengi gibi kızıma özgü bir durummuş.

Evet kizlar 2 gündür yesil ishal yapiodu. Kakasini goturdum tahlile. Meger mikrop kapms dizanteri. .. ben kaynatıyorum suyunu nasil olur dedim. Banyo suyunu bebekler icer ordan kapmistr dedi.... banyo suyunu da kaynatacakmisim artık. Kizlar aklinizda olssun oyle yapin cok zor bi durum. Simdi memeyi de mamayi da kasikla yemeyide reddediyor napcagmizi sasirsik:((

Ewet banyosuyuna dikkat edin. Biz icme suyla yikiyoruz zaten az gidiyo bebege sizde oyle yapin kizlar. Allah korusun herturlu hastalik geliyo sudan. Ya icmesuyu koyun yada kaynamis beklemis sy

Ewet banyosuyuna dikkat edin. Biz icme suyla yikiyoruz zaten az gidiyo bebege sizde oyle yapin kizlar. Allah korusun herturlu hastalik geliyo sudan. Ya icmesuyu koyun yada kaynamis beklemis sy
Hele bu yaz aylarinda mikroplar kol geziyor. Baska bebeklerde dizanteri olan duymuştum aciyordum. Sanirim salgin

Iki gundur bebegim cok hasta okadar uzgunumki:KK42: asidan sonra kendine gelemedi iki gundur hic uymayan bebek uyuyor durmadan. Hic meme almadi:KK43: taaa simdiye kadar.... bi de ishali basladi yesil..... biberona sagip azar azar aliyor onuda midesini bulandirarak... susuz kalmasindan korkyorum . Tabi 6kiloluk bebekle benim 3kiloluk bebegime ayni doz asi yapılınca iste sonuc.....

Dun doktora goturdik pimpirikli bi doktor bakti bebegime az kilo almis bi de gozunun beyazi maviye çalıyor bu bebekte gelisim geriligi flnmi var dedi.... cam kenik hastaligini var acaba ddi. Cocuk endokrinine yönlendirdi ama bnm bebegimin biseyi yokk gitmyecegim !!

Size soracağım mama takviyesine baslayacagom bebegime sanirim sut yetmiyor... markalari siraladi doktor siz hangisini önerirsiniz?

Sma
Aptamil
Evolvia
Bebelac.

Lutfen cvp....
Sma

Kızlaaaar ACİL cevap aranıyoooor
Bgn sütümü sağcam ilk kez, sonra dolaba koycam biberonla. Akşam dışarı çıkcaz emzirebileceğim biyer deil, oyüzden sütümü orda biberonla vercem. Isıtıp mı götürcem nası yapcam???

Bgn sütümü sağcam ilk kez, sonra dolaba koycam biberonla. Akşam dışarı çıkcaz emzirebileceğim biyer deil, oyüzden sütümü orda biberonla vercem. Isıtıp mı götürcem nası yapcam???

orada sıcak su ile vardak veya karton bardak bulabileceksen soğuk götür. ısınınca daha çabuk bozulur. 20 derecede fln 3-4 saat duruyormuş. malum sıcak.

bu arada canım ben boş biberon alıyorum. 20-40 cc duruma göre az az koyuyorum. süte ağzı değince bakteri üretmeye başlıyormuş bir saat içinde tüketmesi lazımmış.

kızlarrr acill hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz geri çekilme kullanan var mı. daha önce de yazmstım benim yanlıslıkla bi defa böle bi ilişkim oldu ve üstünden bi hafta geçti korkuyorum bişey varsa nezaman belli olur

kızlarrr acill hangi korunma yöntemini kullanıyosunuz geri çekilme kullanan var mı. daha önce de yazmstım benim yanlıslıkla bi defa böle bi ilişkim oldu ve üstünden bi hafta geçti korkuyorum bişey varsa nezaman belli olur
ilk kanda belli olur kan tahlili yaparsın.
dr bana nasıl korunmak istersin dedi hap iyiydi dedim. gene hap yazdı ama hayz döneminde ara vermeyeceksin.

Eklentiler

• IMG-20150803-WA0005.webp
    IMG-20150803-WA0005.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 54
Back
X