• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Haziran Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    487
Kızlar 2 gundur gece uykumuz mafoldu ya uyutuyorum elleri ile kulaklarını kasiya kasiya uyanıyor.hiç rahat değil gaz mi diş mi anlamadım.

Bende eşimde böyle erken diş çıkartmamışız. Gece uykularımız uzun zamandır kötü gündüzde uykusunu alamadığı zamanlar mızmızlığı oluyor hiç dişle alakalı huysuzluğu olacağı aklıma gelmemişti. Bugün dört ay kontrolümüz vardı çok az kilo almışız doktorumuz ek gıdaya başlayalım dedi sebze çorbasıyla başlıyoruz sizlerde durum ne ek gıdaya Başlayan varmı? Birde kan damlasına başlıycakmışız
kaç kilo canım?? Biz iki doktora gidiyoruz ikiside başlama dediği için başlamıcam. Kan damlasına başlıcaktım, burda bi arkadaşın yazdıkları çok kafama yattı, doktordan tahlil isteyip başlıcam

Arkadaşım sen aldın mi ben de bugun siparis verdim bakalım gelince işe yarayacak mı?
bende bi site buldum, % 100 orjinal die bakalım ordan söylicem

Kızlar 2 gundur gece uykumuz mafoldu ya uyutuyorum elleri ile kulaklarını kasiya kasiya uyanıyor.hiç rahat değil gaz mi diş mi anlamadım.
benimkide diş mi çıkarıyo acaba, kulağıyla oynayıp kendi kendini uyandırıyo, bende bu ara battaniyeyle kundak yapmaya başladım uzun uyusun die

kaç kilo canım?? Biz iki doktora gidiyoruz ikiside başlama dediği için başlamıcam. Kan damlasına başlıcaktım, burda bi arkadaşın yazdıkları çok kafama yattı, doktordan tahlil isteyip başlıcam

benimkide diş mi çıkarıyo acaba, kulağıyla oynayıp kendi kendini uyandırıyo, bende bu ara battaniyeyle kundak yapmaya başladım uzun uyusun die

Bende kundak yapicam artık. Başka çözüm yok galiba buna. Diş huzursuzluğu demekki böyle de uyku eğitimine başlanmaz ki

Burda arkadaşın söylediği benimde kafamı karıştırdı 2 hafta kullandım şimdi bıraktım eczaneye gitmiştim onlara dedim paraben içeriyor diye nerdeyse bana kızdı ozaman calpol pedifen gibi ilaçlarda kullanmayın ozaman dedi paraben zararlı olsa saglikbakanligi toplattiridi zaten falan dedi neyse şimdilik kullanmıyorum zaten zayıf kızım iyice kaka arttırdı kan ilacı 9. Ayda kan tahlili yapiliyomus ona göre kullanırım diye düşünüyorum yada arada veririm..!

Bende eşimde böyle erken diş çıkartmamışız. Gece uykularımız uzun zamandır kötü gündüzde uykusunu alamadığı zamanlar mızmızlığı oluyor hiç dişle alakalı huysuzluğu olacağı aklıma gelmemişti. Bugün dört ay kontrolümüz vardı çok az kilo almışız doktorumuz ek gıdaya başlayalım dedi sebze çorbasıyla başlıyoruz sizlerde durum ne ek gıdaya Başlayan varmı? Birde kan damlasına başlıycakmışız
Ben muhallebiye mama karıştırıp veriyorum 1 aydır bu hafta muz ve avakado karistiriyorum Muzlu yogurtta verdim muz çok sevdi avakadodan hoşlanmadi ama sabah ondan karıştırıyorum akşam muz karistiriyorum şu an çorba vermedim hiç

Kızlar acil yardım!!! Migrostan keci sütü aldım.markası baltalı.küçük bir kaseye yoğurt mayaladım ama tutmadı.tutturan var mı? Nasil yapiyosunuz.bi arkadaşım pastorize sütten yogurt tutmaz diyor.deneyen var mı.boşuna mı aldım.

Kızlar acil yardım!!! Migrostan keci sütü aldım.markası baltalı.küçük bir kaseye yoğurt mayaladım ama tutmadı.tutturan var mı? Nasil yapiyosunuz.bi arkadaşım pastorize sütten yogurt tutmaz diyor.deneyen var mı.boşuna mı aldım.
Cnm daha dün bunu düşünüp yoğurt mayalama çalışmalarına başlayayım dedim. Rk gıdaya anca tuttururum diye:) önceki gün bir cezvede pastorize bildiğimiz kutu sütten mayalama. Çok güzel oldu benim kız tattirinca çok sevdi tekrar tekrar istedi. Tutuyor yani.

Kase çok küçükse cabuk sogumustr. Ondan tutmam8s olabilir. Mümkün olduğunca geç soğumasi lazım

İnek süt
Cnm daha dün bunu düşünüp yoğurt mayalama çalışmalarına başlayayım dedim. Rk gıdaya anca tuttururum diye:) önceki gün bir cezvede pastorize bildiğimiz kutu sütten mayalama. Çok güzel oldu benim kız tattirinca çok sevdi tekrar tekrar istedi. Tutuyor yani.
İnek sütümü mayaladin.niye tutturamadimki ben

Hayırlı.cumalar arkadaşlar..kızımla hepinize öpücükler:KK66: bugün randevumuz var bakalım bebisim kaç kilo almış en.son 2900 du. Bu arada aktardan meryem ana eli otu aldım annem e tarif ettim.. rabbim hepimize mübarek günde hayırlı doğumlar nasip etsin[/QUOTE

Doğumumdan 1 ay önce yazmışım bunu geçmişi okudumda biraz çok duygulandım :) şimdi kızım kucağımda uyuyor ne kadar mükemmel bir duygudur bu :):) normal dogum diye doktorumla inatlaştıgım günler geldi aklıma bebeğin 4000 kilo olacak doguramazsın dediğini hatırlıyorum :) ama istedim inandım doğurdum çatır çatır

Canım benim oğlanda bi ara öyleydi mızırdanarak saat başı uyanıyor iştahla meme emiyordu burnu tıkanmak üzereyken öyle yaptığını farkettim sen akşamları yatırmadan önce burnunu temizlemeyi dene en azından serum vs sık burnuna bir dene istersen
Ben de öyleyim canim 3 saat uyusa keşke sersem gibi oluyor insan zirt birt kalkinca ya doktora sorcam bakalim

ek gıdaya 6. Ay bitmeden başlamıcaz canım, iki doktorumuz tarafından çok katı bi şekilde uyarıldık .. Bi kaç kere denedim canım, iki göğsümü de iyice emene kadar uyutmadım artık kusmaya başladı tokluktan.. Uyuyup kısa süre sonra uyandı. Bu sefer memede de süt olmayınca iyice ortalık karıştı, deponun birini yedekte tutmak zorundayız yani ;)
@skekebeks ayni durumdayiz memeye yapişik emiyor bayiliyor yine mizirdabiyor 1.5 saatte bir

Kulagiyla oynuyoda diştendir canim oyle der annem. Bize doktor jel vermisti sende bi danış istersen.

Duruyo mu kundak yapinca , benimki ciglik atiyo. Nerden siparis vercen canim kolyeyi?? Ben instagramdan bakmistm hamileyken cok iyiydi ama simdi bulamiyorum :KK43:
Burda arkadaşın söylediği benimde kafamı karıştırdı 2 hafta kullandım şimdi bıraktım eczaneye gitmiştim onlara dedim paraben içeriyor diye nerdeyse bana kızdı ozaman calpol pedifen gibi ilaçlarda kullanmayın ozaman dedi paraben zararlı olsa saglikbakanligi toplattiridi zaten falan dedi neyse şimdilik kullanmıyorum zaten zayıf kızım iyice kaka arttırdı kan ilacı 9. Ayda kan tahlili yapiliyomus ona göre kullanırım diye düşünüyorum yada arada veririm..!
Canim bende arada vericem. Paraben kotu bsy degil yani sandigimiz kadar. Az oldugunda koruyucu etkisi war. Bir ara saclarim cok dokuluyodu doktor
Pastorize sutten tabiki tutar yogurt ama pastorize kaynatilmaz ılıştirilip yapmalisin.

Back
X