2015 HAZİRAN ANNELERİ

Bende haziran annesi olucam inş. Burdan hamilelik süresince birbirimize destek olup bilgilerimizi paylaşalım mesela ben buara nası beslenmemiz gerekiyor onu araştırıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Bende haziran annesi olucam inş. Burdan hamilelik süresince birbirimize destek olup bilgilerimizi paylaşalım mesela ben buara nası beslenmemiz gerekiyor onu araştırıyorum bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim

Hata oluştu demişti 3 kez göndermiş aynı yazıyı :/

Peşpeşe gelecek bebeklerimiz desenize. Keseniz göründümü. Ben cuma gideceğim görmeye

merhaba müstakbel anneler... bende haziran 2015 de dün öğrendik ..
Allah herkese nasip eder inşallah.. :)

Merhabalarrr :) Bende Haziran annesi olacağım sitelere göre annesi gibi erkenci davranıp erken gelmezse eğer
içimden bir his mayısta gelecek diyor ama inşallah hepimizin bebişleri gelişimleri tam olarak tamamlayıp sağlıcakla kucaklarımıza gelirler

merhaba bende haziran annesi olacagım . acaba horman degerleriniz nasıl ...

bende gecikmenin 5. günü, yani 2 gün önce beta HCG 970.06 çıktı ama keseyi göremedik bayramdan sonra gel dedi dr..
Ama şimdi onun miniminnacık kalbi oluşmuştur değil mi :)

bende gecikmenin 5. günü, yani 2 gün önce beta HCG 970.06 çıktı ama keseyi göremedik bayramdan sonra gel dedi dr..
kalbi oluşmuştur ama şimdi duyulmaz sanırım.. aslında senin keseyi yarın görebilirdi bence. ben yarın gidicem

Mrhb bende haziran annesiyim 3 gün gecikmeyle pztsi oöğrendim ddeğerim 1574 sali dr gittimama ggoremedik keseyi bayram sonu ins

Bende hayiz i ma 2 gün varken kan tahlili yaptırdım 284.01 çıktı dr bayramdan sonra gel o zaman 4 haftalık falan olur dedi

Beta hgc her gün iki katı yükseliyormus merak ediyorum tekrar tahlil yapınca kac çıkacak

kalbi oluşmuştur ama şimdi duyulmaz sanırım.. aslında senin keseyi yarın görebilirdi bence. ben yarın gidicem

keseyi görmek için sadece normal karından ultrasonla bakarlar alttan bakmazlar değil mi çünkü ben henüz gitmek istediğim dr a gitmedim henüz tahlil için gittiğim devlet hastanesindeki genç bir bey birde tanıdık biraz rahat edemiyorum pek
en iyisi bayram bitimi direkt diğer dr a gideyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…