2015 HAZİRAN ANNELERİ

AYNI SAYILIRIZ BENİMDE OĞLUM 24 AYLIK İKİNCİDE GELCEK ALLAHIN İZNİYLE. HADİ HAYIRLISI

Benide aranıza alın daha bugün testte 2. Çizgiyi gördüm. Insallah yarın gidip kanda baktırıcam.Hâlâ inanamıyorum.

Ben de varımmmmm )) bgn idrarda gebelik testinde pozitif kanda da beta degerim 488 çıktı ) hasta olmama da 3 gün vardı ama anlaşılan olmiycammm )) tahmini doğum 18 haziran diyor ilk bebeğimi 8.haftasında kalp atışı olmadığı için kürtaj sonucu kaybettim ;( inş bu sefer de sevincimiz yarıda kalmaz melegimi kucagima alırım kızlar dua edin bana ;(

HAYIRLI OLSUN

Benide aranıza alın daha bugün testte 2. Çizgiyi gördüm. Insallah yarın gidip kanda baktırıcam.Hâlâ inanamıyorum.
bende aynı 2 çizgiyi dün gördüm biri biraz silikti ama regl günüm bugünle 2 gün geçti bende cumartesi gidicem kan testi için hakkımızda haydi hayırlısı

bende bugün kan testiyle teğit ettim. rabbim inş. sağlıklı bir şekilde kucamıza almayı nasip eder.

arkadaşlar yazışmaların altındaki doğum bilgilerini nasıl yapabilirim araızda yeniyim

Merhaba arkadaşlar buraya yazdigima inanamiyorum ama ben de hamileyim degerim 2780 cikti..kac haftalik bilmiyorum ama..suan soktayim..korku var..heyecan tabiki..

bayanlar bende 2 çocuğuma hamileyim yaşım 37 allah nasip ederse doğduğunda 38 olucam sizce çokmu geç kalmışım benim gibi yaşı ileri olan anne adayları varmı

Hanimlar6. Haftadayim dizinde bulantiniz başladı mi. Benim bi kaç gündür modem kotu

Merhaba,
Benin adetim 2 gun gecikti, bugun kan testi sonucum 73. Doktor kesin konusmak icin henuz erken 2 gun sonra deger ikiye katlamalı dedi. 5 yasında bir oglum var. 34 yasındayım umarım gebelik olmustur, daha fazla gec kalmak istemiyorum. Herkese saglikli bebekler dilerim:)

Merhaba kizlar 7 haftalik hamileyim bende insallah haziran basi dogumun gorunuyor dedi doktorum heycaninizi paylasmak icin buradayim.. Allah hepimizin bebegini hayilrlisiyla dogurmayi nasip etsin..

Merhaba kizlar 7 haftalik hamileyim bende insallah haziran basi dogumun gorunuyor dedi doktorum heycaninizi paylasmak icin buradayim.. Allah hepimizin bebegini hayilrlisiyla dogurmayi nasip etsin..
Hoşgeldin Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

merhaba kısar sorumu alıntı ile cevaplarsanıs sevinirim benim bugun regli gunum kan degerim 29 neden bu kadar düşük?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…