Evet çok heyecanlı geçecek inşallah istediğimiz beklediğimiz sonuçları alırızbayram bizim için oldukça merak dolu geçicek sanırım :) keseyi görmekten ziyade acaba kalp atışını duyabilicek miyiz onu çok merak ediyorum
İnşallaaaahhhhEvet çok heyecanlı geçecek inşallah istediğimiz beklediğimiz sonuçları alırız
Kesemiz göründü bugün. Doktor güzel bi gebelik olduğunu söyledi. darısı sizekeseyi görmek için sadece normal karından ultrasonla bakarlar alttan bakmazlar değil mi çünkü ben henüz gitmek istediğim dr a gitmedim henüz tahlil için gittiğim devlet hastanesindeki genç bir bey birde tanıdık biraz rahat edemiyorum pek
en iyisi bayram bitimi direkt diğer dr a gideyim en iyisi
ayyy hayırlı olsun bak heyecanlandım şimdi :) inşallah bizde böyle güzel şeyler duyarız yarın hastaneyi arayacağım bende eğer dr çalışıyorsa bayram sürecinde de gitmek istiyorum bakalım hayırlısı ..Kesemiz göründü bugün. Doktor güzel bi gebelik olduğunu söyledi. darısı size
çalışan hastaneler vardır. Keseyi görünce ıyıce rahatlıyor insan. sıra kalp atışlarındaayyy hayırlı olsun bak heyecanlandım şimdi :) inşallah bizde böyle güzel şeyler duyarız yarın hastaneyi arayacağım bende eğer dr çalışıyorsa bayram sürecinde de gitmek istiyorum bakalım hayırlısı ..
Bende carsamba gdcm bugun gdmdm acaba gözükürmü yaaPeşpeşe gelecek bebeklerimiz desenize. Keseniz göründümü. Ben cuma gideceğim görmeye
ayy inşallah ya :)çalışan hastaneler vardır. Keseyi görünce ıyıce rahatlıyor insan. sıra kalp atışlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?