2015 HAZİRAN ANNELERİ

bayram bizim için oldukça merak dolu geçicek sanırım :) keseyi görmekten ziyade acaba kalp atışını duyabilicek miyiz onu çok merak ediyorum
Evet çok heyecanlı geçecek inşallah istediğimiz beklediğimiz sonuçları alırız

merhaba arkadaşlar bende 26 eylülde adetim 3 gün geçtiği i çin beta yaptırmıştım. değerim 626 çıkmıştı :) dünde keseyi görmeye gittik, kücücük bisey gördük.. RABBİM bizi bebişlerimize kavuştursun. rabbim isteyen herkese nasip etsin

kızlaaarrrr bebisin doğacağı muhtemel tarih kısmını nerden ayarlıyoruuz. bende istiyorum :)

Kesemiz göründü bugün. Doktor güzel bi gebelik olduğunu söyledi. darısı size

Merhaba arkadaşlar hepinize hayırlı günler sadece acşAne bir tavsiye ilk aylar bebeğiniz size tutunmana kadar çok duyurmayın bende nisan 2015 annesi olacaktım Allah'ın takdiri olmadı ..her ihtimali göz önünde bulundurun sonra insanın canını çok yakıyor.inş yaşamazsınız böle bişey herkese hayırlı doğumlar

bende haziran annesi olacağım inşallah dün öğrendim, hala inanamıyorum. adetime 2 gün vardı test yaptırdığımda. beta hcg 96,4 çıktı. umarım sağlıkla kavuşuruz :)

Kesemiz göründü bugün. Doktor güzel bi gebelik olduğunu söyledi. darısı size
ayyy hayırlı olsun bak heyecanlandım şimdi :) inşallah bizde böyle güzel şeyler duyarız yarın hastaneyi arayacağım bende eğer dr çalışıyorsa bayram sürecinde de gitmek istiyorum bakalım hayırlısı ..

çalışan hastaneler vardır. Keseyi görünce ıyıce rahatlıyor insan. sıra kalp atışlarında

Merhaba 4 haziranda 2. Bebeğimi kucağıma alacağım inşallah 6.5 aylık bir kızım var spiralle gebe kaldım:-D hala şoku atlatmış değiliz spiral kaymış doktora gittik bugün aldı spirali kese de gözüküyordu. Hakkımızda hayırlısı olsun:-D

Bende aranıza katıldımm beta 64çıktı hala şoktayım dra gidince inanıcam heralde. Hepimize hayırlı olsun Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bende 2. bebeğime hamile olduğumu öğrendim : ))
oğlum 28 aylık inş. bebeişimiz doğduğumda tam 3 yaşını doldurmuş olacak : ) hatta aynı güne bile denk gelebilir doğumgünleri : ))

hepimize hayırlı olsun şimdiden..
bu akşam saat 16,00 da doktor randevumuz vaaarrr

2012 haziran anneleri topiğinden olan var mı acabaa : ))

çalışan hastaneler vardır. Keseyi görünce ıyıce rahatlıyor insan. sıra kalp atışlarında
ayy inşallah ya :)
yarına randevu aldım saat 16.00 'da keseyi görürüz artık diyorum da kalp atışını da duyabilir miyiz ki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…