Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tebrik ederim canım, ben henüz kan testi yaptırmadım, ama ilk defa çift çizgi gördüm, doğruluk ihtimalini yüksek görüyorum ama kan testi de yaptırıcam ki kesinleşsin. bakalım artık. biz de 1 yılı geçti istiyorduk ama kısmet bu zamanaymış.Asilamaya hazirlanirken hamile olduğumu olduğumu öğrendim. Ben de haziran annesi adayiyim.
İnşaallah hepimiz için hoş bi süreç olur
sevinmelisin sanırım?Azönce hamile olduğumu öğrendim sevinsemmi uzulsemmi bilemedim
canım tebrikler. Allah hepimize hayırlı evlatlar versin.Merhaba canlar :)
Bende Hazıran annesi adayıyım , Allah nasip ederse bebeğimi sağlıklı bi şekilde kucağıma alıcam...
Allah herkesde bebişlerini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip eder...:)
kızlar günaydın,tebrik ederim canım, ben henüz kan testi yaptırmadım, ama ilk defa çift çizgi gördüm, doğruluk ihtimalini yüksek görüyorum ama kan testi de yaptırıcam ki kesinleşsin. bakalım artık. biz de 1 yılı geçti istiyorduk ama kısmet bu zamanaymış.
Allah hayırlı, sağlıklı bebekler versin, isteyen herkese.
N güzel ooo sen baya tecrübelisin. evde şenlik havası olacak yani. bakacak güç kuvvet varsa bence güzel bol kardeş. biz de 4 taneyiz deAllah nasip ederse üçüncü olucak ama işte korkuyorum sezeryan![]()
merhaba eylül 8 son sat tarihim idrar testi çift çizgi çıktı.08/10/2014 tarihinde kan testinin de pozitif olduğunu söyledi doktorum ancak daha çok yeni bir gebelik olduğunu belirtti 15/10/2014 tarihin e de randevu verdi ultrasonla bakıp keseyi görmek için sizler de kese göründü mü acaba göründüyse kaçıncı hafta da yardımcı olabilir misiniz?ben henüz sevinemiyorum keseyi görmeden çok da korkuyorum dış gebelik vs.olmasından![]()
ee Gamze sonuç? hadi hayırlı olsun diyim ben şimdiden.10 yasinda oglum 5 yasindadA kizim var ucuncuyu de istiyoduk ama cokta deil hayirlisi olsun diyoduk hakkimizdA hayirlisi olsun artik allah olmayan herkese nasip etsin evde test yaptim ikinci ciZgi pembe silik cikti bende kan verdim sabah aksam alicm sonucu
selam fıstık?Işallah hepimiz hAyırlı haberlerimizi yazarız ben Çarşamba'yı bekliyorum. Ama saatler Geçmiyor sanki