2015 Haziran Anneleri

Merhaba arkadaşlar. Bizim de haziranda bir oğlumuz olcak inşallah:). Burası pek aktif değil galiba :) alışverişlere Başlayan var mı? :)

Ufak ufak başladık biz :)25haftalık olduk 30 dan sonra alışveriş hızlanır:KK46:

Herşeyi hazır.. Dayanamadık erkenden almaya başladık.. Bebişin doğmasını sabırsızlıkla bekliyoruzz :KK46::KK68:

bebeklerin ihtiyaçları bitmez alınacak o kadar çok sey var ki biz de başladık yavaş yavaş alıyoruz :) haziran aynda doğacağı çin kıyafet için sezonu bekliyoru çünkü şimdiki yenidogan takımların penyeleri çok kalın bir tane 10 lu takım aldım internetten Allahtan kalın değilmiş :) araştırdıkça anlıyruz

Bebekler ve büyükler için örgülerimden bazıları isteyene değişik modellerde yapılır.:anneadayı::KK46::nazar:
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php
index.php

kızlar szde cıkan su kacıncı haftsaı ıcınde oldugunuz falan nasıl oluyo bende yapcm

Kizlar Merhaba benimde haziran 20 gibi yavrum olacak ikili testim iz iyi dörtlü 1:125 risk çıktı çok korkuyorum ; ( ayrıntılı usg de hersey iyi çıktı sizlerin nasıl sonuçlar

Kizlar Merhaba benimde haziran 20 gibi yavrum olacak ikili testim iz iyi dörtlü 1:125 risk çıktı çok korkuyorum ; ( ayrıntılı usg de hersey iyi çıktı sizlerin nasıl sonuçlar
canım bnm 4 lü tarmada risk 58 kişide 1 çıkmıştı kayseride bi dr gittim..bebeğin butun vucudunu ınceledi tek tek...herseyin normal olduğunu söyledi yine de rabbim bilir tabi ama butun olçumler normal çıktı...içini ferah tut...rabbim sağlıklı bebekler versin herkese

Kizlar yoruldugum zaman karnimda gerilme ve bir agri oluyor.brazen yorulmadan da oluyor.sebebini bilen var mi?

bebeğim 32. haftada 1750 gr son iki ayda her hafta 250 gr alacakmış 3500 gr doğar dedi dr bakalım umarım sağlıkla doğsun sizlerin bebekleri ne durumda merak ettim paylaşırsanız svinirim :)

Merhaba kizlar:) konuyu:topigi:yeni buldum 31+2deyim benim de bi:oglusum:olcak kurban:olurum verene:) az kaldi sabirsizlaniyorum sagliklica gelsin bi:an:once istiyorum ama tabi ne:kadar gec:o:kadar iyi bebegimin gelisimi icin mukemmel bir:duyguymus dun ilk:kez:alisveris yaptik muthis:zevkli:bisey hamileligim cok asiri zor:gecti ama:ogluma:deger:sagliklica kucagimiza aliriz:hepimiz:insallah:)

Back
X