İyi gunlerde gule gule giyisin ins :)Bizim yeni doğan takımımızda bu
Canım benim nedir mevzu bilmiyorum ama İnşallah bebeğin vesile olur düzelir aranız bunu gönülden istedim inanbana hediye getircek kmse yok ailelerimizle gorusmuyoruzz :)) ama genede yeterli gibi :) kisa tulumla usumezlermiki ? :/
Aminnn cümlemizinki İnşallahİyi gunlerde gule gule giyisin ins :)
Saol canim guzel dileklerin icin :)) ozaman bnde alayim 1 2 tane kisa tulum :)Canım benim nedir mevzu bilmiyorum ama İnşallah bebeğin vesile olur düzelir aranız bunu gönülden istedim inan
temmuz ağusto sıcaklarında giyilir diye düşünüyorum tombik kollarını açarız güneşe çıkarır güneşlendiririz
Kızlar bi şey sorucam, iç zıbın dedikleri ürürnler varya hani yandan çapraz bağlanan haziran bebekleri için ondan geekli mi? Yeni doğandan direk kısa kollu zıbın giydirilir mi?
Arkadaşlar merhaba :) park yatak almayı düşünenler var mı? Araştırma yaptınız mı bu konuda ?
ne guzelmiş bu halı güle güle kullanın nerden aldınızzHalılarımız avize perdemiz geldi bugün ileriki günlerde artık açarım.
Halının resmini çekmiştim
http://isimlicocukhalisi.com/ hatta sayfa bana hazırladığı perde ve abajuruda eklemiş siteye perdemizde ektene guzelmiş bu halı güle güle kullanın nerden aldınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?