Arkadaşlar bebişlere ciciler filan tamam da kendinize mevlüt için birşeyler aldınız mı?şimdi ben onu araştırıyorum.
ben zaten 98 kg yim 103 kg ile hamile kalmıştım kilo veriyorum safra kese problemden dolayı.İşte mevlüt için ha dediğimde bulamaz isem diktiririm bari dedim:)Ama heyecan yaptım ben birkaç bir şey aldım yine deMevlüt bebek doğduktan 40 gün sonra yapılıyor sakin ol bence :) belki daha da kilo alacaksın belki incecik olacaksın ne anlamı var ki bakmanın ya da almanın.
Cok teşekkürler canım. Göğüs pompası alıp almamakta kararsız kaldım canım. Elektrikli alıcam alırsam avent yada medela ydı yanlış hatırlamıyorsam ondan alıcam. Ama bide ihtiyaç duymazsam okadar para verip kenarda kalsın istemiyorum. O yüzden eğer ihtiyaç duyarsam eşimi yollar aldırırım diye düşündüm.hepside cok güzel bende avent düşünüyorum .. gogus pompası aldınmı canım tavsiyen varmı
Cok teşekkürler canım. Göğüs pompası alıp almamakta kararsız kaldım canım. Elektrikli alıcam alırsam avent yada medela ydı yanlış hatırlamıyorsam ondan alıcam. Ama bide ihtiyaç duymazsam okadar para verip kenarda kalsın istemiyorum. O yüzden eğer ihtiyaç duyarsam eşimi yollar aldırırım diye düşündüm.
Kızlar daha erken degilmi ya ben ogluma daha bi çorap dahi almadım cok mu rahat davranıyorum aceba
Kızlar daha erken degilmi ya ben ogluma daha bi çorap dahi almadım cok mu rahat davranıyorum aceba
Canım ilk oglumda haziran bebegiydi.Bu oglusumda öyle olucak Allah nasip ederse.Ben 5 kisakollu,5 uzun kollu citcitli aldım canım.1 tane 10 lu hastane çıkışımız var,3 tane beşli ve yedili zıbın takımımız var.5-6 tane tulumumuz var.Yelek aldım 3 tane,çorap aldım canım.Abimizden kalan cicileeimizde var.ilk baslarda her ne kadar haziran olsa da uzun kollu citcitli ve tek alt pijamanin üstüne zıbın takımlarını giydirmistim oglumda.Anne karnındaki sıcağı arıyor yeni doğan bebekler.üstüne de yelek.sonrasında kırkından sonra zaten insan daha ince şeyler kısa kollu şeyler giydiriyor mecburen hava isiniyor iyice çünkü.kızlar yazın doğan bebek nasıl giydirilir sizler neler aldınız kafam çok karışık liste bile yapamıyorum ne alıcam ne gerekli ne gereksiz ilk 1 aylık ve 0-3 neler almalıyım lütfen paylaşın sizde ya yardımcı olmak adına
canım ben de öyleyim, bir iki bişi aldım, odasına badana atıldı ama hala bomboş tek bir eşya yok içerde. aşırı alışverişe de gerek yok bir şekilde zaten alınıyor. Geziyorum arada, bakıyorum, keseme uygunsa, kalitesi iyiyse (aantialerjik vs ise) alıyorum kenara koyuyorum. Onun dışında para saçmaya gerek yok evlat bizim evladımız o para gene ona gidecek ama en azından ihtiyacı olan, giyeceği, yiyeceği fayda göreceği bir şeye gitsin.
rusucanım ben de öyleyim, bir iki bişi aldım, odasına badana atıldı ama hala bomboş tek bir eşya yok içerde. aşırı alışverişe de gerek yok bir şekilde zaten alınıyor. Geziyorum arada, bakıyorum, keseme uygunsa, kalitesi iyiyse (aantialerjik vs ise) alıyorum kenara koyuyorum. Onun dışında para saçmaya gerek yok evlat bizim evladımız o para gene ona gidecek ama en azından ihtiyacı olan, giyeceği, yiyeceği fayda göreceği bir şeye gitsin.
Canım yenidoğan takımını almakla başlayabilirsin ben 20'li olanlarından aldım içinde havlusu battaniyeside oluyor. Arkadaşların dediği gibi çıtçıtlı badi alt pijama bir kaç takım alınabilir birde penye yelek kullanılır diye düşünüyorum kadifeli bişey bakma penye tulumlardan alabilirsinkızlar yazın doğan bebek nasıl giydirilir sizler neler aldınız kafam çok karışık liste bile yapamıyorum ne alıcam ne gerekli ne gereksiz ilk 1 aylık ve 0-3 neler almalıyım lütfen paylaşın sizde ya yardımcı olmak adına
Benim listeyi yazayimCanım yenidoğan takımını almakla başlayabilirsin ben 20'li olanlarından aldım içinde havlusu battaniyeside oluyor. Arkadaşların dediği gibi çıtçıtlı badi alt pijama bir kaç takım alınabilir birde penye yelek kullanılır diye düşünüyorum kadifeli bişey bakma penye tulumlardan alabilirsin
Benim listeyi yazayim
5 adet uzun kol body
5 adet kısa kol body
1 adet 10lu hastane cıkışı
5 adet tek alt
2 penye 2 kalın battaniye
5 adet takım tulum ( tulumlarda şapka eldiven var diye gerek duymadim zaten yaz ayinda gerek yok bence)
2 adet yelek
2 adet hirka ( belki aksam soguk olursa disarda olursam usumesin diye)
1 ader pijama takımı ( hepsi 0-3 ay ) yeter bence diye dusunuyorum snra zaten kislik almak gerekicek
Kesinlikle :)bence güzel olmuş bende böyle bi iste hazırladım zaten yazın çokta giydirmeye gerek yok kış için biraz fazla almak gerek
Benim listeyi yazayim
5 adet uzun kol body
5 adet kısa kol body
1 adet 10lu hastane cıkışı
5 adet tek alt
2 penye 2 kalın battaniye
5 adet takım tulum ( tulumlarda şapka eldiven var diye gerek duymadim zaten yaz ayinda gerek yok bence)
2 adet yelek
2 adet hirka ( belki aksam soguk olursa disarda olursam usumesin diye)
1 ader pijama takımı ( hepsi 0-3 ay ) yeter bence diye dusunuyorum snra zaten kislik almak gerekicek
bana hediye getircek kmse yok ailelerimizle gorusmuyoruzz :)) ama genede yeterli gibi :) kisa tulumla usumezlermiki ? :/bencede gerekli olanları almışsın ben birde kısa kollu tulum almayı düşünüyorum malum yaz bebekleri olacak bugün lcw internet sitesinde güzel şeyler gördüm akşam iş çıkışı gidip almayı düşünüyorum alırsam yarın bende foto koyarım :) onun dışında giyim hediyede çok gelecektir bencede abartmamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?