- 24 Nisan 2013
- 154
- 73
- 98
- Konu Sahibi blueflower
-
Canım gittin mi doktora nasıl geçti?Ben de salı gunu dr a gidecegim bakacagız başı aşagı dönmüşmü diye ...bende hissedilen bir kasılma agrı falan yok ama uyusma var o bölgede hayırlısı bakalım inş garip bir durum değildir
Tüm hazırlıklar tamamlandı cumartesi baby shower yapıcam bir de
Canım sen yarın gidecek misn nst için?Canım drumuza güven. Acil bir durum olsa hemen alırdı zaten. Bize de gelişimini tamamladığını söyledi. 11 aralık sezaryen tarihimiz. 3-4 aralık gibi nstye gireceğim. Sancı olursa daha erken de olabilir dedi doğum tarihini
Şaşırdım valla canım .niye böyle yaptı kiGittim sancı cıkmadı 8 sine yine gel bakalım ona göre davranırız dedi. Sezaryen için gün veremiyor musunuz dedim geldiginde bakarız dedi. Her gittiğimde baska bişey söylüyor. Şehir dısından annem gelicek bi türlü tarihi netleştiremedik. Geçen gittigimde zaten 10 nunda alırız demişti şimdi bakarız diyor. Kaçında amerikaya gidecekti onu sormayo unuttum. Umarım bizi bırakıp gitmez. Çok tedirgin etti bugunkü konusması beni
Zaten belirsizlik beni strese sokuyor. Annemde 8 inde gelecek sen söyleyemezsen ben söylerim doktora dedi :) kontorle gittigimde kendimi iyi hissetmiyorum bi an önce yapalım diyecegim. Geceleri kabus görüyorum uyku falan kalmadı. Hayırlısıyla şu bi haftayı da atlatayım. Beni böyle bırakıp gitmez heralde resat bey :) ne zaman döncek acaba?Şaşırdım valla canım .niye böyle yaptı ki
13 ün de gidecekti sanırım
Annen uygunsa gelsin artık bence 8 i gibi :)
Bu belirsizlik de kötü senin için
Belli olsa ona göre hazırlarsın psikolojini
10 gün kalıcsktı sanırım iklimcan ya da blueflower yazmıştı .bırakıp gitmez ama bence.hiç sanmıyorum.belki bebeğinin biraz daha gelişmesini istiyordur. Nasıl bebişin kilosu filan? Sonuçta sezeryan da olsa ne kadsr geç olursa o kadar iyi .inşallah bi dahaki gittiğinde kesinleşir durumun canım.stresten kurtulursun :)Zaten belirsizlik beni strese sokuyor. Annemde 8 inde gelecek sen söyleyemezsen ben söylerim doktora dedi :) kontorle gittigimde kendimi iyi hissetmiyorum bi an önce yapalım diyecegim. Geceleri kabus görüyorum uyku falan kalmadı. Hayırlısıyla şu bi haftayı da atlatayım. Beni böyle bırakıp gitmez heralde resat bey :) ne zaman döncek acaba?
Gittim sancı cıkmadı 8 sine yine gel bakalım ona göre davranırız dedi. Sezaryen için gün veremiyor musunuz dedim geldiginde bakarız dedi. Her gittiğimde baska bişey söylüyor. Şehir dısından annem gelicek bi türlü tarihi netleştiremedik. Geçen gittigimde zaten 10 nunda alırız demişti şimdi bakarız diyor. Kaçında amerikaya gidecekti onu sormayo unuttum. Umarım bizi bırakıp gitmez. Çok tedirgin etti bugunkü konusması beni
Canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sancının çıkmamasına senin. Kendi kendine gelir inşallah kuzun.Canım sen yarın gidecek misn nst için?
Bebeğin gelişimi tamam demişti geçen hafta 3 kilogramdı şimdi de olsa sorun yok demişti. Tabi ne kadar içerde kalırsa o kadar iyi. İnşallah canım hepimiz sağlıkla bebeklerimize kavuşsak stres biticek :)10 gün kalıcsktı sanırım iklimcan ya da blueflower yazmıştı .bırakıp gitmez ama bence.hiç sanmıyorum.belki bebeğinin biraz daha gelişmesini istiyordur. Nasıl bebişin kilosu filan? Sonuçta sezeryan da olsa ne kadsr geç olursa o kadar iyi .inşallah bi dahaki gittiğinde kesinleşir durumun canım.stresten kurtulursun :)
Sancım yok ama geceleri çok ağrım var karnımda sertleşmeler var onlar için bişey demedi olacak ağrılar dedi. İşte belirsizlik yüzünden hereket edemiyoruz bizde şu an.acil bi durum olmasında bekleriz önemli değil. Son zamanlarda böyle rüyalar çok görülüyor diyolardı doğruymuş valla. Sen tecrübelisin sancıyı anlayabilirsin ben onuda anlayamıyorum sanırım:) bizi bırakıp gitmesinde dokturumuz :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.Canım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim sancının çıkmamasına senin. Kendi kendine gelir inşallah kuzun.
Benim de refakatçi olarak ablam gelecek Ankaradan. 15 inden 11 ine aldığı için ablamın uçak bileti yanmıştı. Yarın nstye öğlen gireceğim. Eğer sancı çıkarsa daha erken alabiliriz demişti. Tarih yine değişebilir diye ablam da yazık yeni biletini alamıyor. Amerikaya gideceğini ben de I iklimcan dan öğrenmiştim. Bana bilgi vermemişti.
Benim de hep rüyalarımda erken doğuruyormuşum, dün gece mesela nişanım gelmişti rüyamda. Gün boyu sancılarım vardı düzensiz. Dedim herhalde rüyam gerçek olacak.
Sanırım yok aslı hanıma giden ben denk gelmedim hiç reşat bey ve güngör beye gidenler varMrb hanımlar...Hepinize hayırlı doğumlar diliyorum..Aslı hanım a gideniniz var mı?
Tşk edermSanırım yok aslı hanıma giden ben denk gelmedim hiç reşat bey ve güngör beye gidenler var
Gittim canım 2750 gr boyu 50 cm hersey yolunda doğum pozisyonunu da almış nst ye girdim sorun yok ama çatı muayenesi 12 aralık randevusunda olacak ..normal yapabilirsin bence suanki duruma göre dedi ..ama bebek çok inatçı suratını hala göstermiyor şimdilik tek sıkıntı bu sürekli eller gözlerde ayaklar gözlerde hala yüzünü göremedik baştan bu yanaCanım gittin mi doktora nasıl geçti?
Sancıyı herkesin ifade ediş şekli farklı ama inan gelince anlıyorsunSancım yok ama geceleri çok ağrım var karnımda sertleşmeler var onlar için bişey demedi olacak ağrılar dedi. İşte belirsizlik yüzünden hereket edemiyoruz bizde şu an.acil bi durum olmasında bekleriz önemli değil. Son zamanlarda böyle rüyalar çok görülüyor diyolardı doğruymuş valla. Sen tecrübelisin sancıyı anlayabilirsin ben onuda anlayamıyorum sanırım:) bizi bırakıp gitmesinde dokturumuz :) hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.
Hadi gözünaydın canım darısı başımaArkadaşlar geldim nstten =) Herhangi bir sıkıntımız yokmuş şükür. 11 aralık sabah 6'da yatışım yapılacak.
O zamana kadar 3-5 dakikada bir sancı gelirse hemen hastaneye gidecekmişiz. Bende haberler böyle. Heyecanım daha da arttı
Maşallah kuzucuğa :) ağrısız olur inşallah muayenen en korktugum şey çatı muayenesi. Bizim kızda göstermedi hiç yüzünü tam olarak hep yandan azcık gördük. Geçen gittigimde net bi şekilde görebildik. Zaten az kaldı Allah yüzlerini görmeyi kucağımıza almayı nasip etsin.Gittim canım 2750 gr boyu 50 cm hersey yolunda doğum pozisyonunu da almış nst ye girdim sorun yok ama çatı muayenesi 12 aralık randevusunda olacak ..normal yapabilirsin bence suanki duruma göre dedi ..ama bebek çok inatçı suratını hala göstermiyor şimdilik tek sıkıntı bu sürekli eller gözlerde ayaklar gözlerde hala yüzünü göremedik baştan bu yana
Maşallah kuzucuğa :) ağrısız olur inşallah muayenen en korktugum şey çatı muayenesi. Bizim kızda göstermedi hiç yüzünü tam olarak hep yandan azcık gördük. Geçen gittigimde net bi şekilde görebildik. Zaten az kaldı Allah yüzlerini görmeyi kucağımıza almayı nasip etsin.
Maşallah kuzuya, sağlıkla gelsin inşallahGittim canım 2750 gr boyu 50 cm hersey yolunda doğum pozisyonunu da almış nst ye girdim sorun yok ama çatı muayenesi 12 aralık randevusunda olacak ..normal yapabilirsin bence suanki duruma göre dedi ..ama bebek çok inatçı suratını hala göstermiyor şimdilik tek sıkıntı bu sürekli eller gözlerde ayaklar gözlerde hala yüzünü göremedik baştan bu yana
Teşekkürler canım darısı başınaHadi gözünaydın canım darısı başıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?