2015 İzmir Aralık Anneleri =)

Daha gıtmedım ıkı hafta sonra gıdıcem sanırım karar verdım Resat beyı deneyecegım memnun kalırım ınsallah

Daha gıtmedım ıkı hafta sonra gıdıcem sanırım karar verdım Resat beyı deneyecegım memnun kalırım ınsallah
umarım istediğin gibi olur. keşke uzatmadan gitsen daha iyi olmazmıydı doktoruna karar verirdin bu arada

Nerdeyse 1 ay var kontrolümüze. Zaman hiç geçmiyor
Bebişlerin hareketlerini hissetmeye başlasak o zaman içimiz rahat edecek sanırım.

Daha cuma gunu doktordaydım o yuzden bıraz zaman gecsın öyle gıdıcem.siz yine kalp atışını duydunuz ben onu da duyamadım henüz. Eşim hiç heyecanlı olmadığımı söylüyor. Çünkü içim rahat değil. kalp atışını duysam rahatlayacagım içime sine sine sevinecegım. Doktor bir sıkıntı olmadıgını söyledı. Bütün tahlıllerım çok iyi cıktı. Reşat beye gıdınce herseyı sorucam tek tek. Umarım sıkılmadan anlatır bebegımı rahat rahat gösterır. Diğer doktor bize bebegı tam göstermeden hemen çıktı alıp elımıze verdı kagıdı. Hayal ettıgım gebelık süreci bu değil gercekten. 6 yıllık evliyim 1 yıldır gebelık planlıyoruz benım için zaten hamıle kalmak sıkıntılı bır surectı. Hamılelıkte sıkıntı yasamam inşallah korkuyorum gercekten.

Reşat beyde sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum canım. Sen daha soru sormadan kendisi en ince ayrıntısına kadar anlatıyor. Gittiğinde bizlere haber vermeyi unutma.
Hepimiz güzel bir hamilelik dönemi geçiririz inş.

Benim 1 hafta kaldi randevume.1 ay oldu gitmedim doktora ama bugun dayanamadim esimden isyerindeki ultrasonu getirmesini istedim.simdi esimi bekliyorum sabirsizlikla

canım bir sıkıntı olsaydı en ilgisiz doktor bile olsa muhakkak söylerdi sen içini ferah tut sen ne hissedersen bebiş de onu hisseder unutma sakın

kızlar sizlere bir şey sorucam sizin de özellikle karın ve göğüs bölgenizde kaşıntı oluyormu

kızlar sizlere bir şey sorucam sizin de özellikle karın ve göğüs bölgenizde kaşıntı oluyormu
Oluyor canım, benim ilk hamileliğimdeki gibi bunda da çok erken karnım çıktı. Bebe yağı kullanmaya başladım. Tavsiye ederim. Cildimizin nemli kalması gerekiyor.

Tesekkurler kızlar içimi ferahlattınız. Kaşıntı genelde çatlama başlamadan önce oluyor ve ardından çatlaklar başlıyor haberınız olsun kaşıntılar başlayınca yağlara başlamak gerek. Bu arada doktora gıdınce sızede haber verırım. Bişi sorucam aramızda cinsellikte yasaklı olan var mı? Bu yasak ne kadar sürüyor?

İlk hamileliğimde yasak vardı canım 3. ay bittiğinde dr uygun görürse sorun kalkıyor. Bunda hiçbirşey söylemedi ama biz biraz dikkat ediyoruz yine de.

İlk hamileliğimde yasak vardı canım 3. ay bittiğinde dr uygun görürse sorun kalkıyor. Bunda hiçbirşey söylemedi ama biz biraz dikkat ediyoruz yine de.
Doktor yasak dedı neden oldugunu söylemedı rısk yok dedı ama bızde korktuk. Libidolarım tavan yapmış durumda napıcagımı bılemedım. Böyle olunca daha agresif oluyorum. Internetten arastırdım hıç sorun olmadıgı söylenıyor. Devlet hastanesındekı doktor hiç bir yasak koymadı. Resmen arafta kaldım

Oluyor canım, benim ilk hamileliğimdeki gibi bunda da çok erken karnım çıktı. Bebe yağı kullanmaya başladım. Tavsiye ederim. Cildimizin nemli kalması gerekiyor.
öneribileceğiniz bebe yağı markası var mı kızlar, bide cinsellikte düşük tehlikesi yoksa bir sorun yok ama tehlike varsa sorun

öneribileceğiniz bebe yağı markası var mı kızlar, bide cinsellikte düşük tehlikesi yoksa bir sorun yok ama tehlike varsa sorun
Canım ben johnson bebe yağını kullanıyorum. Bir de kendim LR yapıyorum dermokozmetik ürünler. Onda anne bebek seti var, aloe vera içeriği. Setin içinde kullanabileceğimiz yağ da var. Ona da başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…