• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 kasım anneleri burayaaa :))

sibelim47

ruzgarimmm
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
8
kızlarrr merhaba
2015 kasım anneleri eminim bu haberi öğreneli çok olmamıştır. değişimleri bebeklerimizin gelişimlerini konusmaya ne dersiniz
inşallah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız...

merhaba canım benimde bugün 8. haftam doldu şükür. iki hafta önce lekelenmem oldu bir kez ilaç kullanıyorum şimdi. stres yapmak istemiyorum ama insanın elinde de olmuyor maalesef. bulantılarım başladı. sende var mı değişiklik.

sabah 4 tüp kan ve idrar verdim öğleden sonra sonuçlar çıkar hayırlısıyla inşallah :)

sabah 4 tüp kan ve idrar verdim öğleden sonra sonuçlar çıkar hayırlısıyla inşallah :)
4 tüp neden verdin ki?bi tüp yeterli değil mi gebelik tespiti için

Merhaba kızlar bende varim :)

Kızlar benimde 8. Haftam herkesin bebeği hayırlı olsun:nazar:

Merhaba arkadaslar bende 5 haftalik hamileyim ama sanki her an birsey olacakmis korkusuyla yasiyorum rabbim hepimizin yardimcisi olsun hayirli saglikli evlatlar nasib etsin insallah...

dün keseyi gördük, kalp atışı için 10 nisana gün verdiler..

dün keseyi gördük, kalp atışı için 10 nisana gün verdiler..
inş.kalp atışını da duyarsınız.ben de geçen çarşamba keseyi gördüm yarın kalp atışlarını duyar mıyım acaba o_O

Evet bnde katiliyorum size kuşlar 2 hafta once ogrendm ve suan 7 haftaliķ ikinci bebegm :)

merhaba bende 8+2 haftalığım herkesin bebeği hayırlı olsun :))

Back
X