2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ya bu benimde en çok düşündüğüm konulardan :110: Daha önce makine kullanıyordum şimdi mümkün değil napıcam bilmiyorum. Genelde çoğu hamileler kuaföre gidiyor ama ben onu da yapamam sanırım hem daha önce ağda kullanmamış biri için hamilelikte kullanılmasını kuaför olan bir arkadaşım pek önermiyoruz demişti.
Ben az önce geldim ağdadan gittigim yer sadece ağda yapıyor yapan kişi güzellik uzmanı zaten hamilelik olduğu için az az yavaş yavaş yapti acımadi hiç jilete hiç bulasmayin ağda en iyisi oh bi daha 1 ay sonra giderim ancak çıkıyor

Ilk zamanlar bu duruma kafamı takıyordum eşim benden soğuyacak diye ama öyle bişey olmadı çok şükür lohusalığın geçene kadar bekliycez diyo :KK48:
Normal doğuma yardımcı oluyor diye biliyorum bende ama lohusalikta acaba eşim benden uzaklaşır mi diye düşünmeye başladım 10 aylık evliyiz bide daha :))

Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?

Bence çok saçma jiletle normal doğumun ne alakasi var benim annem jilet kullanıyor bildim bileli 4 çocuk doğurdu normal normal böyle çok örnek var bence düşünmeyin bunları

Esiniz nsl gideriyo ihtiyacini peki benimki biseler izliyo ozmn da bnm morelim bozuluyo sinir oluyorum niyeyse
Valla ben sırf o şeylere fırsat vermemek için o başta korktuğunda korkacak bisey yok normal hatta normal doğuma da destekçiymis kolaylastiriyomus diyerek korkusunu yendirdim şimdi sorun yok :)

aclik sekerim yuksek cikiyo:KK51: dr aradi yarin randevu verdi bakalim insallah insilun onermezya:KK17:diyetteyim hergun olcum yapiyorum digerleri normal aclik sekeri hormonlarla alakaliymis yedigimizle degil off ya:mad:

Uzun zamandır giremedim kızlar umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Ben seneye eylül e kadar çalışmayacagim sizce süt sagma makinası almalı mıyım? Bi de derece alanlar ne kadara aldılar. Öyle çok para vermek istemiyorum da dereceye

Bence çok saçma jiletle normal doğumun ne alakasi var benim annem jilet kullanıyor bildim bileli 4 çocuk doğurdu normal normal böyle çok örnek var bence düşünmeyin bunları
Iki cocugumda da normalde agda kullaniyorum ama son ayda yapacak biseyyok mecburen jilet yaptim normal dogum yaptim hicbisey olmadi hatta doguma gidecekken yaptim

Kızlar bişey sorucam, benim bazen kasığımın sağ tarafında ağrı oluyor ama değişik bir ağrı sanki içerden kas yırtılması oluyor gibi böyle biber gibi yanarak ve içten yırtılıyormuş gibi. Önceki doğumum sezaryendi sanki dikişin uç kısmında bi gerilme oluyor gibi tarif de edemiyorum tam ağrıyı ama çok canımı yakıyor. Sezaryen ameliyatım zaten çok kötü geçmişti sonrasında çok canım yanmıştı uzun zaman oldu ama hamilelikte bu ağrı çıktı ortaya sizde de varmı böyle bir durum?

Uzun zamandır giremedim kızlar umarım hepiniz ve bebisleriniz iyidir. Ben seneye eylül e kadar çalışmayacagim sizce süt sagma makinası almalı mıyım? Bi de derece alanlar ne kadara aldılar. Öyle çok para vermek istemiyorum da dereceye
Ben çalışmıyorum ama Süt sağma makinası aldım yinede. Çünkü ilk doğumumda bebek göğsümü alamamıştı ve göğsüm çok şişmişti o esnada eczaneden satılan ucuz pompalardan almışlardı yanımdakiler ve daha ilk günden o pompa yüzünden göğsüm feci yara olmuştu. Yine aynı şeyi yaşamamak için her ihtimale karşı aldım bu yüzden iyi bir pompa. Ayrıca Süt sağdıkça çoğalıyormuş .Bir arkadaşım da almamı tavsiye etti bebeğini emzirdiği halde aynı zamanda sağıyormuş da. Eğer bebek anneyi emmese bile en azından maması yine anne sütüyle yapılabilir hem de.

Ben de bebek telsizi almak istiyorum çok pahalı olmayan ama iş gören bişey. Alan yada bilgisi olan varmı?

merhaba bende evde olacagim icin almicam sagma makinasi bebek dogduk tan sonra duruma gore degisebilir seninde sekerin yuksekti galiba ne yaptin diyet isini nasil gidiyo

@kukla_ipi Benim ilk doğumum sezaryendi, hastaneden eve geldiğimde karnımda bişey mi unuttular acaba diye korkmuştum :KK57: Ama öyle olması normalmiş ben sezaryen için özel tasarlanmış ameliyat yerine değmeyen bi korse kullandım hem içerideki kan daha rahat akarmış hemde karnın toparlanmasında epey yardımcı oluyor. 1-2 ayda geçmişti karnım zaten sonradan beni tanıyıp doğum yaptığımı duyanlar şok oluyor biraz da minyon tipli olduğum için :oops:
O korseyi de yeni duydum nerden aldn bnde alym bn askili atlet tarzinda bi korse kullanmstm

Ben çalışmıyorum ama Süt sağma makinası aldım yinede. Çünkü ilk doğumumda bebek göğsümü alamamıştı ve göğsüm çok şişmişti o esnada eczaneden satılan ucuz pompalardan almışlardı yanımdakiler ve daha ilk günden o pompa yüzünden göğsüm feci yara olmuştu. Yine aynı şeyi yaşamamak için her ihtimale karşı aldım bu yüzden iyi bir pompa. Ayrıca Süt sağdıkça çoğalıyormuş .Bir arkadaşım da almamı tavsiye etti bebeğini emzirdiği halde aynı zamanda sağıyormuş da. Eğer bebek anneyi emmese bile en azından maması yine anne sütüyle yapılabilir hem de.
Sut kesinlikle sagdikca cogalmioo inanma benmle ayni hataya dusmeni istemem. Bnde oyle dusunmustum halam doktor o sagma emzir cocugun emmesiyle makine bir deil sütün erken bitmesne sebep oluyor demisti ki oyle de oldu ondan sonra tutustum sut arttirici arayip durdum oysaki bol bol da sutum vardi neyse kotu bi deneyimdi ayni seyi yasamani istemem . Cocuguna karsi kendini suclu hissediyorsun .

slm ben öyle arada bakıp çıkıyorum forumu takip edemiyorum :( fazla 2 yaşında oğlum var kolunu kırdı onunla ilgileniyorum bu arada benim 2 oğluşumun adı samet kerem olucak rabbim nasip ederse iigclr

Back
X