2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ECEFE622-155D-0026-06D42A5F242A3E62.webp
Kolonya olarak Eyüp Sabri Tuncerden sipariş vermeye karar verdim. 24lü 50 ml 40 TL

Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?
evet dr bana demisti sakin jilet kullanma enfeksiyon yapiyo diye yasak 36 haftadan sonra

Kızlar emzirme önlüğü , emzirme yastığı gerekli mi ?
Şimdi düşünüyorum da dışarıda emzirmek zor olacak.Emzirme atleti şart bu durumda , üzerimizde önü rahatça açılan gömlek tarzı bir giysi olmalı.Şimdiden bunları düşünüyorum.

Hatta emzirme atletinin ( bluz gibi olursa ) emzirme sütyeninden daha kulllanışlı olabileceğini de düşünüyorum.
Emzirme sütyeni de yazın daha rahat olabilir, kullanmadım,bilmiyorum sadece tahmin yürüttüm.
ben emzirme yastigi aldim burda cok oneriyolar

evet dr bana demisti sakin jilet kullanma enfeksiyon yapiyo diye yasak 36 haftadan sonra
gerçekten mi ilk defa duyuyorum kızlar ne alaka bi ağda için doğumu tetikliyor yapptırmayın diyolar şimdide jiletmi öyle yapıyormuş ben şimdilik ağda yapıyorum ama aniden sancı tutarsa ne yapıcaz pekiiiii:KK45:

benim hafta sonu istirahatteyken gayet normal.
ne zaman işe geliyorum akşamına balina gibi ayaklarım :KK53:

sizler yürüyüşü ne yapıyorsunuz?
dün yürüyelim dedik yarım saatta karnım toparlandı sanki gerildi bi. bende geri döndüm.
yuruyus konusunda 20 dk 3o dk yuruyus yapilmasi lazim 30 dk cikmamak lazim dedi dr 40 dk zararmis kilo kaybina yol aciyomus

gerçekten mi ilk defa duyuyorum kızlar ne alaka bi ağda için doğumu tetikliyor yapptırmayın diyolar şimdide jiletmi öyle yapıyormuş ben şimdilik ağda yapıyorum ama aniden sancı tutarsa ne yapıcaz pekiiiii:KK45:
dr agdanin hic bi zarari yok dedi jilet daha kotuymus verdikleri butun kitapciklarda sakin kullanmayin yaziyo bastan uyariyolar vardir bi bildikleri

Benim doktorum doğumu konuşma taraftarı diil. kafanda büyütme diyor. herşey normalse normal olr aksi durumda sezaryeni düşünürüz diyor. çatı muayenesini sanırım 38 de yapıyormuş. c.tesi gidince soracağım. inşallah bu bebişinizi de kolayca doğurursunuz. darısıda başımıza inşallah

İnsallah, biz dogumu konusuyoruz cunku ilkinide bu doktorda dogurdum neler yasayacagimi biliyorum o yuzden sorun olmuyor:)

• Beğen
Reactions: GCA
Bu mamayi inek sutune alerjisi olan bebelere veriyolar diye hatirliyorum. Ben sahsen sma yi cok begenmistim ilk kizimda ve doktorun onerdigi mama da smaydi. Anne sutune en yakin ve hazmi kolay bir mamaydi.
Aynen öyle normal bi zamanda normal bi bebeğin kullanacağı bi mama değil bu, ama tabi çok kaliteli o ayrı.. Sma candır normal bebeklere ;) 3 sene eczanede çalıştım, eminim bu sebeple :)

Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Tammm gaz olamasada devam :) şahsen rahat hareket edip istenilen her pozisyon alınamadığı için, normal zamanlardaki gibi rahat hissedemiyorum, gerek vücut kitlesi, gerek vücut kıvraklığı açısından :)

canım belden yapılan iğne hissedilmiyormuş hiç...korkma yani...sen anlamıyormuşsun bile...
bazı arkadaşlar kesildiklerini hissedecekleri korkuusyla uyuştuklarını da anlamadıkları için, canım acıyor hissediyorum demişler ameliyat başlarken, ama doktorlar genelde kestik bile bir şey hissetmiyorsun deyip gülmüşler böyle söylemelerine:))
Hadi canimmm ayy çok ilginç yaa :) 2 bayramdan sonra doktor kontrolum var o zaman doktoruma bir sorayim o hangisini tavsiye edecek bakalim :/

Senin bebiş kaç kg şuan :)
geçen hafta 2310 du :KK53: çok almasa bari yoksa normal doğum istiyorum zor geçecek:KK59::KK70:

Kaş bıyık evde yapiyorum saç kesimi boya işlerini falan izmire gittigimde yaptırıyorum bikini bölgesini şimdi göbekten göremediğim için yapamıyorum yoksa agdayla 20 dakikada hallediyordum koltuk altı bacak makineyle hallediyorum öyle iste
Allah yardımcınız olsun ya :KK51::KK51:

Back
X