2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar kilo alımınız nasıl? Gerçi çoğu arkadaşın bulantıları ve kusmaları var galiba...ben çok arada sabahları hafif bi bulantı yaşıyorum ama onun harici axaip bi iştahım var gece yemek fikri aklıma düştümü uykum kaçıyo :kk77:
1 kilo aldım şimdilik ama bu gidişat beni korkutmuyo diyemem:eek:

Vallahi canım keşke iştahım olsa da yesem kilo da alsam..Ben öğrendiğimde maşallah bir güzel yedim 1 buçuk kilo aldım ama şimdi duruyorum bulantılar yüzünden..

Kızlar yardım edin ya midem çoook aşırı yanıyor. Ne yapmalıyım. Doktorum ilaç verdi antiasit b grubu Bir ilaç ismi pantpas. Ama ben yine de endişe ediyorum almalımıyım diye. :KK42::KK42::KK42:
Canim asiri soguk.olmayan süt ic rahatlatiyor veya yarim sise maden.suyu

Ah ah sorma keske annemlerin doktoruna bagliydim ayrilmasaydim o doktorum cok iyiydi iyimserdi sakindi ,.evimin yaninda diye Esim kolay olur gidip gelmesi diye israrla aldirmami istedi daha gecen kaydim alindi bugunde boyle bir tepkiyle karsilastim..eminim eski aile hekimim boyle bir yaklasimda bulunmazdi..tabiki uyarirsin. Iyimser yaklasimla tavsiyelerde bulunursun ama azarlarcasina daha da kotu ediyor insani..keske aldirmasaydim kaydimi keske:cry:
Ben senin yerinde olsaydım doktorumu degistirirdim. Diyetisyenden yardim alabilirsin bu hem senin hem de bebegin sağlığı için daha iyi olacaktır.

Kızlar yardım edin ya midem çoook aşırı yanıyor. Ne yapmalıyım. Doktorum ilaç verdi antiasit b grubu Bir ilaç ismi pantpas. Ama ben yine de endişe ediyorum almalımıyım diye. :KK42::KK42::KK42:
Canım benimde midem yanıyor yemeklerden sonra özellikle. Bana sade sodanın içine sıkılmış limonla birlikte çok iyi geliyor.

:oops:
Senin bulunduğun aşamada tek olması beklenen zaten göğüs hassasiyeti. Bulantı ben de 6+5'te falan başladı. Daha erken. Hiç başlamayadabilir. Eğer hiç bulantısı olmasaydı doktoru bu defa "herkeste olacak diye bir şey yok, senin demek ki hamileliğin daha kolay geçecek" dedi. Hiç bir gebelik diğerine benzemez.

Canım ne kadar erken çağırmış. 7+5'te kalp atışı için çağırmıştı biz acele ettik 7+2'de gittik ve gördük. Eğer göremezsen endişelenme. Ama bence göreceksin :)

İnşallah cnm ya bende aslında c.tesi gideyim dedim ama mide bulantim fln arttı hem onu diyeyim hemde heycan var acele ediyorum

kızlarr daha önce sordummu hatırlamıyorum amaaa krem gibi beyazımsı akıntınız oluyormu ?oluyorsa yoğunluğu ne kadar ?? ben günde 5 6 kez görüyorum wc ye gittiğimde

kızlarr daha önce sordummu hatırlamıyorum amaaa krem gibi beyazımsı akıntınız oluyormu ?oluyorsa yoğunluğu ne kadar ?? ben günde 5 6 kez görüyorum wc ye gittiğimde
Oluyor canım hatta sariya dönük te oluyor bende. Doktora özellikle sordum. Rengi kahvelesene kadar sorun yok dedi.

Canım
Senin bulunduğun aşamada tek olması beklenen zaten göğüs hassasiyeti. Bulantı ben de 6+5'te falan başladı. Daha erken. Hiç başlamayadabilir. Eğer hiç bulantısı olmasaydı doktoru bu defa "herkeste olacak diye bir şey yok, senin demek ki hamileliğin daha kolay geçecek" dedi. Hiç bir gebelik diğerine benzemez.

Canım ne kadar erken çağırmış. 7+5'te kalp atışı için çağırmıştı biz acele ettik 7+2'de gittik ve gördük. Eğer göremezsen endişelenme. Ama bence göreceksin :)
Canım Allah senden valla nezaman bi sıkıntıya düşsem rahatlatıyorsun beni ya herkes hamilelik ile ilgili bişiler söylüyor ama bende tık yok yani kan testi ve adet gecikmesi olmasa hamiş oldugumu bilmicem :)

Ya kızlar ben çok sorunlu bir hamilelik geciriyormusum gibi hissediyorum. Mide yanmalari m Halsizlik leri m ve en can sıkıcı olan ise bitmek bilmeyen adet sancilarim. Çok üzülüyorum ve korkuyorum :KK43: özellikle de sancılar dan. Her an adet olacam gibi. Ya var mı benim gibi aranizda:KK17:

ama bir şey diyim mi annem bana hamileyken kirpilere çok bakarmış saçlarım kirpilerin gibi dimdiktir hala kısa kesersem :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

al birde burdan yak : 48K:
tam rahatlamistimki heh :)

saclarinin dik duracagi varmis diyelim.ozaman :K48:

Rabbim herkeze sag saglim hayirli evlat nasip etsin insallah :)

amaan gulemedim gitti o 48 ler gulmek aslinda heh :)
telden girdigim.icin kafadan attim ama tutmadi

Canım

Canım Allah senden valla nezaman bi sıkıntıya düşsem rahatlatıyorsun beni ya herkes hamilelik ile ilgili bişiler söylüyor ama bende tık yok yani kan testi ve adet gecikmesi olmasa hamiş oldugumu bilmicem :)
Allah senden razı olsun eksik çıkmış :)

Ben de su gibi, bazen de çok açık sarı gibi akıntı oluyor. doktora sordum normal dedi ;)

Canım

Hiç bir sorunun yoksa bence bu duruma sevinmelisin. 1 aydir yataktan kalkamiyorum. Hamile olduğumu bilmeden öncesinde bile aşırı derecede sıkıntılarım oldu. Kimisi zor kimi kolay hamilelik geçiriyor. Ben bu sancılar la hayırlısıyla şu 9 ayı bir atlatsam.

Kızlar kilo alımınız nasıl? Gerçi çoğu arkadaşın bulantıları ve kusmaları var galiba...ben çok arada sabahları hafif bi bulantı yaşıyorum ama onun harici axaip bi iştahım var gece yemek fikri aklıma düştümü uykum kaçıyo :kk77:
1 kilo aldım şimdilik ama bu gidişat beni korkutmuyo diyemem:eek:

Off hiç sorma :( benim de bulantışarım var ama ben midem yandkca bulandkca peynir ekmek yiyorum bastırıyo..az önce tartıldm 3 kilo almışım :( rekor bende sanrm..dikkat etmemz lazm!!

Back
X