2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Y
ben de aynı durumdayım 6+0 da gittik bebeğin kesesi ve yolksac göründü. dr olumsuz konuşmadı. bekliyoruz.cuma gidicem kısmetse 7+1 olacağız. sıkıntı yapmasın.ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı. geç görülebiliyormuş bazen.
Ya bende 6+1 de görmedim ama o vajinal baktırıp göremeyince panik olmuş ben sakinleştiremedim sende mi alttan muayene mi ile göremedin

ben de aynı durumdayım 6+0 da gittik bebeğin kesesi ve yolksac göründü. dr olumsuz konuşmadı. bekliyoruz.cuma gidicem kısmetse 7+1 olacağız. sıkıntı yapmasın.ilk günler ben de çok üzülmüştüm ama hayırlısı. geç görülebiliyormuş bazen.
Cuma günü inşallah hayırlı haberler alırsın canım

Günaydın herkese :anneadayı::nazar:

benim akşamları tansiyonum çok düşüyor. 8-4 gibi ve kalkamıyorum hep yatıyorum.başım da çok ağrıyor. ara ara da mide bulantısı geliyor. progesteron kullanan var mı? onunla alakalı olabilirmi? normal mi sizce tansiyonumun bu kadar düşmesi ?

tansiyonu düşen yok mu benim gibi hiç :110:

Günaydın herkese :anneadayı::nazar:

benim akşamları tansiyonum çok düşüyor. 8-4 gibi ve kalkamıyorum hep yatıyorum.başım da çok ağrıyor. ara ara da mide bulantısı geliyor. progesteron kullanan var mı? onunla alakalı olabilirmi? normal mi sizce tansiyonumun bu kadar düşmesi ?
Ben günde 400 mg alıyorum. Baş dönmesi aşırı derecede wc tek başıma gidemiyorum. Halsizlik oluyor. Elim ayağım kalK miyor. Cuma kontrol var sormayı düşünüyorum. Ilac la alakali olduğunu tahmin ediyorum.

Kızlar günaydın bana acil bir cevap verirseniz çok sevinirim şimdi arkadaşım 6+4 hamile imiş karından bakmışlar sadece kese görünmüş kalp atışını alttan duyarız demiş dr oda tamam deyip baktırmış ama ordanda duyulup görülmemiş dr 10 gün sonra tekrar gel demiş kötü bişi söylememiş ama arkadaşım çok panik sizce normal midir yorumlarınızı benden çok o bekliyor şimdi
geç duyanlar olabiliyormuş beklemek gerek :/

Teşekkürler midem Bulanmasa günler güzel :-) haber ver bana tamam
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :( Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.

bende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum :(

bende mide bulanması yada buna benzer hiçbirşey yok sadece gögüs acım var oldukca bir sıkıntı yoktur dimi sizleri okudukça tedirgin oluyorum :KK43:
Ayni ben bende öyleyim canım dün dr ma da sordum ne güzel işte dedi belki biraz geç başlıcaktır belki de böle rahat geçecektir dedi

Canlar dr umu beklıyorum doguma gıtmiş dua edın goreyım miniği
inşallah görürsün üst üste kötü haberler aldık sendende iyi haber duyalım inşallah

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu :(

geç döllenme filan olma olasılığı olmuyormuymuş böyle durumlarda umut yok mu :KK43:[/QUOTE]
Yok canm malesef 8 haftam bitti ama kese hala 13 mm bir bucuk hafta once 10mm di zaten hic buyumemiş anlayacagin. :(

Doktorum da bana jel şeklinde progesteron verdi ilk gebeliğim kimyasal olduğu için.
1 hafta kullandım bıraktım zaten doktoru da değiştiricem :)
Cumartesi günü başka doktora gidiyorum ona soracağım bakalım ne diyecek?
canım benimde ilki kimyasal , bende dün ilk kez bayılacak dereceye geldim ,çok kötüydüüü :( :(

ama dün öğleden başladım vaginal kullanmaya ,şimdilik azcık akıntı hissi haricinde iyiyim ,ooohhhh beee dünya varmıışşş ;) ;) ;)

senin jel dediğin ,crione mi ? dün bir arkadaş tavsiye etti ,bende bi soracam doktoruma ;)

Evet canım crinone :)
canım benimde ilki kimyasal , bende dün ilk kez bayılacak dereceye geldim ,çok kötüydüüü :KK43: :KK43:

ama dün öğleden başladım vaginal kullanmaya ,şimdilik azcık akıntı hissi haricinde iyiyim ,ooohhhh beee dünya varmıışşş :KK66: :KK66: :KK66:

senin jel dediğin ,crione mi ? dün bir arkadaş tavsiye etti ,bende bi soracam doktoruma :KK66:

Back
X