2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Aminnn biz kürtajdan sonra 3ay korunduk, sonrasındaki 3.ayda yeniden hamile kAldım 5gün sonra randevum malesef hiç rahat değilim :KK43: elimde değil :KK43:
Canim bu hamileliğin insalah cok guzel olacak inaniyorum ben. Ama unutma en onemlisi senin ve eşinin canınızın sağlığı. Hamile kalabiliyorus ck sukur bunları düsun ve rahatlamaya caliş cunku olacak bisiyin onune geçmenin imkanı yok.

gecen hafta duydum ben kalp atislarini:nazar::nazar::nazar:
sat 5 subat
masaALLAH inşaAllah bende bu haftasonu duyabılrıım hayırlsıı ile benimde 3 şubattı
Ya okadar durumu bende pek çözemedim bazen kupkuru bazende offf çok ıslak bi korku koşarak wc ye gidiyorum bazen beyaz bazen sarı dün soracaktım ama unuttum
ben unutmazsam sorarım o an insan bebekten başka birsey düşünmüyorki ben panik olmustum ılk gıttıgımde hemen cıktım sessız sedasız :)

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.

canım çok geçmiş olsun rabbim sabır versin üzme kendini benim doktorum eğer düşük olursa sağlıksız olduğu için düşer dedi o yüzden sağlıksız bi bebek şimdi düşmese sonrasında daha çok canını yakacaktır rabbim en kısa zamanda bir can daha versin sana

Canim 6 hftalıkken kaç mm bebegin. Ben kanama için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Acaba kalp atışı duyulur mu. Yarın sat a göre 6 haftalik oluyor. Bir sorun çıkmazsa inş.
Hiç bilmiyorum canım ben bebeği kalp atışını gorunce boyunu filan sormuyorum, duyulur İnsaAllah canım içini ferah tut ;)

Bugün doktorum aradı dünkü kan değerlerim biraz fazla çıkmış dedi, hamilelik normal ilerliyor ama yinede sürekli kontrol altında olacakmışım pazartesi yine çağırdı İnsaAllah ters giden bir şey olmaz. Dünkü doktorumda türk genç bi hanimdi herşey yolunda dedi, bugünde ilk kontrol eden doktorum kan değeri biraz yüksek deyince kafam karıştı...

Kızlar doktorumu aradım gel dedi. Inşallah hersey yolundaDir. Tüm anne adaylarına ve bebeklerine sağlık diliyorum.

Merhaba aranıza yeni katılıyorum te
temmuz 2012 doğumlu bir oğlum var yaklaşık 2 yıldır da spiralle korunuyorduk p.tesi öğrendim ki hamileyim c.tesi de rutin kontrole gitmiştim ama adetim gelmemişti şikayetimi dile getirdim dr.imkan bile vermedi spiralin yerinde olduğunu söyledi kese yok dedi kan tahlili verdim sonuç hamilesin dedi telefonda ama sağlıklı değildir dış gebeliktr dedi ağlamaktan öldüm sonra kendi dr gittim dış gebelik olmadığını söyledi spiralin kaydığını bu yüzden de hamileliğin oluştuğunu söyledi spiralin çıkarılması gerekiyor ve düşük şansı varmış allah hakkımızda hayırlısını versin hepinize sağlıklı günler diliyorum

Back
X