- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.261
2.testimide yaptım yine pozitif
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim bu hamileliğin insalah cok guzel olacak inaniyorum ben. Ama unutma en onemlisi senin ve eşinin canınızın sağlığı. Hamile kalabiliyorus ck sukur bunları düsun ve rahatlamaya caliş cunku olacak bisiyin onune geçmenin imkanı yok.Aminnn biz kürtajdan sonra 3ay korunduk, sonrasındaki 3.ayda yeniden hamile kAldım 5gün sonra randevum malesef hiç rahat değilimelimde değil
![]()
masaALLAH inşaAllah bende bu haftasonu duyabılrıım hayırlsıı ile benimde 3 şubattıgecen hafta duydum ben kalp atislarini
sat 5 subat
ben unutmazsam sorarım o an insan bebekten başka birsey düşünmüyorki ben panik olmustum ılk gıttıgımde hemen cıktım sessız sedasız :)Ya okadar durumu bende pek çözemedim bazen kupkuru bazende offf çok ıslak bi korku koşarak wc ye gidiyorum bazen beyaz bazen sarı dün soracaktım ama unuttum
ben nezaman 8 haftalık olucammmmasaALLAH inşaAllah bende bu haftasonu duyabılrıım hayırlsıı ile benimde 3 şubattı
ben unutmazsam sorarım o an insan bebekten başka birsey düşünmüyorki ben panik olmustum ılk gıttıgımde hemen cıktım sessız sedasız :)
Kızlar sabah kontrole gittik şükür bebeğimiz göründü kalbide pıtır pıtır atıyo
allahım herkese tattırsın bu duyguyu
Accayip sinirleniyorum. Sizde de var mı ? Hemen parlayasım karsımdakını tartaklayasım var laflarla. Ne kdr pozitif bi insandım oysaki. Umarım düzelerim.
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum.
Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.
Erken değil aslında 6+0 da duydum. İnsaAllah sende duyarsın.Erken duymuşsunuz baya ne güzel :) ben 5gün sonra yanı 6hafta 6günlükken gidicem doktora. Benim sat 10subat
kalp atışı için ne zaman çağırdıKızlar kesemizi gördük gayet güzel dedi 5+6 gorunuo ıkı gunluk farkcıktı onuda kapatır ınsallah dedı miniğimin evini gördüm kendısını göremedim ama allahıma bın şükürrr hersey guzel dedi
Canim 6 hftalıkken kaç mm bebegin. Ben kanama için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Acaba kalp atışı duyulur mu. Yarın sat a göre 6 haftalik oluyor. Bir sorun çıkmazsa inş.Erken değil aslında 6+0 da duydum. İnsaAllah sende duyarsın.
Hiç bilmiyorum canım ben bebeği kalp atışını gorunce boyunu filan sormuyorum, duyulur İnsaAllah canım içini ferah tutCanim 6 hftalıkken kaç mm bebegin. Ben kanama için bugün doktora gitmeyi düşünüyorum. Acaba kalp atışı duyulur mu. Yarın sat a göre 6 haftalik oluyor. Bir sorun çıkmazsa inş.
kan testi yaptırın en sağlıklısı belki 4. test bozukturya 4 test yaptım 3 tanede silik ama var 4.de göremedim normalmiki
AKŞAM DRA GİTCEMkan testi yaptırın en sağlıklısı belki 4. test bozuktur
Daha miğdem bulanmıyor canım 6+3 teyiz. Bulanmıcak galiba öyle hissediyorum sanki :)Arkadaşlar mide bulantıları 6.5 haftada başlayıp 7.5'ta iyice azalıp bitme noktasına gelen var mı benim gibi? :)