2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar 9. Haftami dolduruyorum Allahin izniyle bebis sl tarafimda ve ara seyrir gibi oluyo hareket ediyo gibi sanki tabi daha cok kucuk ama hosuma gidiyo hissetmek sizlerdede oluyomu

Canım bebek hareketlerini yaklaşık 17.haftadan snra hissetmeye başlayabilirmişiz..ama şu anda rahmimşz büyüyor kan akımı artıyor pıt pıt onu hissediyoruz bazen de ufak ufak kasılırmış büyürken rahim onu da hareket gibi hissedebilirmişiz ☺️ miniğimi hissetmeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah o zamanlara sağ salim geliriz ve hissederiz miniklerimizin hareketlerini ☺️ ❤️

günaydınlar herkeseeeee :) yarın doktora gidiciiim çok heyecanlıyımmm eskiden ayda bir muayene yetmezdi şimdi iki haftada bir de yetmiyor :D

Çok teşekkür ederim esmerim..evet baya baya zorlancam ama inşallah Allahım ve annemler yardımcı olur..Aralarında 19 ay olacak Allah nasip ederse..
bizimde 13 nisan bende heyecan telas ve panik içindeyim nolcak nasıl olacak kaç kişi olcaz diye..
evet balım boşanma davasını biliyorum neden sonuçlanmadi hala?hic düzelme gibi bi ihtimalyok mu?hala mmı eski sorumsuzlugu devam ediyo? Oyyy o fındık kurdunu yerim ben..bizimkide çok fena 1 dk yerinde durmuyo her yeri yeniden yeniden keşfetmek istiyo..iyiki vermiş Allahım bunun sevgisi başka hiç bişeyde yok..
Yer yüzünde ki en güzel sevgiymiş, evlat sevgisi.
Allah isteyen herkese nasip etsin.
Ilk duruşmaya gelmedi canım boşanmak istemiyor ama güvenemiyorum bundan sonrası için . Ailemde asla düzelmez o adam diyor bilmiyorum ne yapacağım . Temmuzda tekrar Duruşma var uzadıkça uzuyor. Allahtan Hayırlısı neyse onu diliyorum başından beri nasibimiz neyse onu yaşayacağız

Canım bebek hareketlerini yaklaşık 17.haftadan snra hissetmeye başlayabilirmişiz..ama şu anda rahmimşz büyüyor kan akımı artıyor pıt pıt onu hissediyoruz bazen de ufak ufak kasılırmış büyürken rahim onu da hareket gibi hissedebilirmişiz ☺️ miniğimi hissetmeyi ben de sabırsızlıkla bekliyorum..inşallah o zamanlara sağ salim geliriz ve hissederiz miniklerimizin hareketlerini ☺️ ❤️
Dogrudur canim yinede insanin hosuna gidiyo icinde bi canli tasidigini hissediyoruz pit pitlarla insallah kendini de hissederiz cnm

Merhabalar kızlar, kaç gündür bende pek iyi değilim oyüzden sadece okumakla yetindim. Bulantım oluyo sabah hafif ama akşam baya yoğun. Kraker şu bu yok yani dün özellikle çok kötü oldum. Bileklik aldım bulantı için takmaya başladım umarım işe yarar. :KK43:Hamileliğin en berbat yanı şu bulantılar olsa gerek 

Canım bende bileklik almayı düşünüyorum, faydasını görürsen bana da yazar mısın

Canim bu sefer fitil olarak kullandım sanırım bana dokunuyor. Aşırı fenaLastim. Doktoruma da söyledim kullan dedi. Ancak bu böyle geçmez gibi geliyor bana dayanılmayacak boyutta gaz sancilarim var zaten kasık ağrıları m vardı hepsi birbirine karisti.
Anliyorum cnm gercekten agir bi ilac yan etkileri cok fazla bnm bu 4. Gebelik 3dusugum var daha once de kullandim suan vucut alisti galiba ama sakin ihmal etme bebislerimiz icin onemli biraktiginda kanama basliyor

hayırlı cumalar kızlarrrr :) bizim muaynemize 11 gün varr zaman neden geçmiyor kii:KK22: insan sürekli iyi haberler almak istiyor belki bir ara kaçamak yapar giderim doktora :) niye geldin dersede kafam rahatlasın diye derim artık ne yapimm:KK22:

Canim bu sefer fitil olarak kullandım sanırım bana dokunuyor. Aşırı fenaLastim. Doktoruma da söyledim kullan dedi. Ancak bu böyle geçmez gibi geliyor bana dayanılmayacak boyutta gaz sancilarim var zaten kasık ağrıları m vardı hepsi birbirine karisti.
Anliyorum cnm gercekten agir bi ilac yan etkileri cok fazla bnm bu 4. Gebelik 3dusugum var daha once de kullandim suan vucut alisti galiba ama sakin ihmal etme bebislerimiz icin onemli bi

Anliyorum cnm gercekten agir bi ilac yan etkileri cok fazla bnm bu 4. Gebelik 3dusugum var daha once de kullandim suan vucut alisti galiba ama sakin ihmal etme bebislerimiz icin onemli biraktiginda kanama basliyor
Bugün 1 tane 200 ml alayım dedim ama ne yapsam ya.

hayırlı cumalar kızlarrrr :) bizim muaynemize 11 gün varr zaman neden geçmiyor kii:KK22: insan sürekli iyi haberler almak istiyor belki bir ara kaçamak yapar giderim doktora :) niye geldin dersede kafam rahatlasın diye derim artık ne yapimm:KK22:

benim daha 15 günüm var :KK22: zaman hiç geçmiyo

Bir haftadır takip edemiyorum..
Önce kurdeşen çıkarttım...Neyseki cildiye dr'unun verdiği bi kremle kolay atlattım derken baya kırmızı bir leke geldi panikle dr'uma gittim. Hiçbir sorun yok bebek gayet iyi dedi. Tedbiren pruloton iğne yaptı ve rapor yazdı. Bir kaç gün dinlendim.
Şimdi iyiyim yani bulantılar hariç !..
Bulantıdan evde yemek yapamıyorum. Yediğim zaman biraz sakinleşiyor midem ama ardından inanılmaz bi gaz ve bulnatı beraberinde geri geliyor..
Umarım 12. haftada kesilen türden olur yoksa dayanması çok zor :(

Canım bende bileklik almayı düşünüyorum, faydasını görürsen bana da yazar mısın
Merhaba canım,,, dün akşamım çok daha rahat geçti çok hafifti bulantı. İlk günümdü ama.. Evelki gün öğürüp duruyodum su geliyodu ağzımdan. İşe yaradığnı düşünüyorum psikolojik bile olsa iyi geliyo :) ben pek sıkıntıya gelemediğimden akşam saat 6-7 gibi takıp uyku bastırdığında çıkarıcam bilekliği,dün öyle yaptım. İki bileklik oluyo pakette. Fiyatı 30 Tl civarı,tavsiye ederim bulantısı olan arkadaşlarıma

Doktor ultrasonda gorunmuo dedi kan testine gonderdi kizlar dua edin kanda ciksin...korkudan olucem
canım daha erken görünmeyebilir henüz inşallah değerin iyi çıkar

hayırlı cumalar :) benimde 13 gün var geçmedi gitti günler

Bugün 1 tane 200 ml alayım dedim ama ne yapsam ya.
Tatlım bence kullanmalısın bire düşürme. Bende aynı dertten muzdariptim. Günde 2 fincanı geçmeyecek şekilde rezene içme hakkımız var işe yarıyo artı çok ağırlaşırsan metsil tableti sor doktora veriyolar mecbır kalınca içebilirsin tabi çok zorlanırsan. Onum dışında soğuk almamalısın ve her yemeğine mutlaka kimyon eklemelisin işe yarıyo. Vr kabızlıkta sancı artıyo,eğer varsa kabızlık arada fitil yap rahatlatır. Fitilin hiçbir yan etkisi olmuyor. Ben mecburen 2-3 güne bi yapıyorum. Progesteron sindirimi yavaşlattığımdan kabızlığı atlatamıyorum başka türlü ;)

Doktor ultrasonda gorunmuo dedi kan testine gonderdi kizlar dua edin kanda ciksin...korkudan olucem
Canim benimde hesaplamama gore dun 5+0 da.gittigimde. karindan gozukmedi..alttan bakilmadi..sonra kan testini tekrarlamami istedi Allaha sukur tam haftasinda gidiyorum 2251 cikmisti.bende ensilendim ama doktorum muhtemelen cok kucuk karindan gorulmemesi normal dedi..pazartesi tekrar gidicem ins gorurum.sende endiselenme..son testinde hcg kacti?

Back
X