2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amin canım. Doktorun öyle dediyse korkma hiç. Benim doktorum da kesen güzel büyümüş deyince rahatladım ben.

Sen şimdi gönlün rahat bir şekilde ilaçlarını kullanip bol bol dinlen. Sürekli sirt üstü uzan cok is yapma.

Lekelenmen bitti mi şu anda?
Yok canim kanamam yok ama kahverengi akintim var:(

Kızlar Günaydın. Ancak bana pek gün aydın gelmedi. Bu gece gözümü kırpmadIm. Karnım inanılmaz ağrıdı gaz sancısı ve kramplarım birbirine karisti. Her saatte bir wc ye gidiyorum. Ya bana bir akıl verin sürekli doktorum u aramaktan da çekiniyorUm. Şimdi ben günlük progestan dozunu 400 ml alıyorum. Ve sanırım karin ağrısını ve bağırsak hareketlerini tetikleyen biraz da ilaç oluyor. Benim gibi olan var mı. Progestan kullanıp yoğun karin agrisi yaşayan.
canm bn gunluk 600mg kullaniyorum yutarsan yan etkileri daha fazla oluyor fitul olarak kullanirsan hic bi yan etkisi olmuyor.

canm bn gunluk 600mg kullaniyorum yutarsan yan etkileri daha fazla oluyor fitul olarak kullanirsan hic bi yan etkisi olmuyor.
Canim bu sefer fitil olarak kullandım sanırım bana dokunuyor. Aşırı fenaLastim. Doktoruma da söyledim kullan dedi. Ancak bu böyle geçmez gibi geliyor bana dayanılmayacak boyutta gaz sancilarim var zaten kasık ağrıları m vardı hepsi birbirine karisti.

Kızlar çok acil bana ankara da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı. Ben başka bir doktora daha gözükmek istiyorum ancak ankara da kadın dogumcu lar konusunda hiç bir fikrim yok. Lütfen bilgilendirirseniz duaciniz olurum.

Kızlar çok acil bana ankara da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı. Ben başka bir doktora daha gözükmek istiyorum ancak ankara da kadın dogumcu lar konusunda hiç bir fikrim yok. Lütfen bilgilendirirseniz duaciniz olurum.
Doktor ismi veremem ancak Gazi Ü. Hastanesini ve Hrs yi tavsiye ederim..

Anakarada değilim bir derdim vara yaz orda daha çok kişi okurprensseess, post: 40176681, member: 666633"]Kızlar çok acil bana ankara da tavsiye edebileceğiniz doktor var mı. Ben başka bir doktora daha gözükmek istiyorum ancak ankara da kadın dogumcu lar konusunda hiç bir fikrim yok. Lütfen bilgilendirirseniz duaciniz olurum.[/QUOTE]
Ankarada

Merhabalar ben 2014 kasim annelerinden.. :) ankarada olan pek cok arkadasimiz var topigimize ugrayip sorarsaniz bilgilendirirler sizi insallah..
Herkese hayirli hamileliklerr.. Sizi okuyunca duygulandim..

Günaydin anneler :anneadayı::nazar:

biz de bugün öğleden sonra muayeneye gidiyoruz.
çok korkuyorum bi taraftan 1haftadır erteliyorum kötü bişey duymamak için.
cesaretimi topladım bugün için inşallah hayırlı haberler alırız.
bebişimizi görür kalp atışını alabiliriz.
dua edin bizim için

hepinize hayırlı cumalar :KK54:

Kızlar ankarada devlette ve özel hastanede önerebileceginiz kadın dogumcu var mı.

Günaydın canım..ben tetkikler için sami ulus kadın doğum bölümüne gidiyodum hep önceki hamileliğimde..doğumumuda etlik lokman hekim hastanesinde yaptım..normalde elif hanımın hastasıydım ama pazar günü nöbetçi olan Sabahat dr du..çok güzel ilgilendi ve çok kolay bi doğum oldu nasipse bu hamileliğimdede Sabahat hanıma gidicem canim..

Günaydın bayanlar Hayırlı cumalar..
benim gibi emen bebeği varken kaxara hamile kalıp nasıl bi yol izlemesi gerektiğini bilmeyen başka biri var mı?etrafımdaki herkes memeyi kes zararlı diyo..netten araştırdigima görede dr kontrolünde emzirmeye devam edilebiliyo diye yazılar var..iyice şaşırdım napacagimi bilemez haldeyim..

Günaydın bayanlar Hayırlı cumalar..
benim gibi emen bebeği varken kaxara hamile kalıp nasıl bi yol izlemesi gerektiğini bilmeyen başka biri var mı?etrafımdaki herkes memeyi kes zararlı diyo..netten araştırdigima görede dr kontrolünde emzirmeye devam edilebiliyo diye yazılar var..iyice şaşırdım napacagimi bilemez haldeyim..
Sinemmm :KK57::KK57::KK57: tekrar hamile misin :KK57:
Vallahi çok ama çok şaşırdım canım .
Hira ya kardes geliyor desene:KK68::KK68:
Sağlıklı güzel bir hamilelik geçirirsin inşallah çok sevindim canım senin adına.

Back
X