- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.881
aynen öle oluyo sorma sürekli ya göremezsem korkusu var ama Allah ın izniyle görüceğiz Allah bütün hamilelere sağlıklı bebişler versin hepiniz dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsuninsanın içinde korkuları oluyor değilmi sanki doktor kötü bişey söylüyecekmiş gibi geliyor :) benimde 7 nisanda kontrolüm allah yardımıcımız olsun iyi şeyler duyalım :) dualarım seninlee :)
ayyy yalnızz değilmişimm yaa demekki hemen hemen tüm hamişler yaşıyor bu korkuyu doktor aha da bebeğin diyene kadar böyle korkular olacak sanırım.ultrasona girerken kalbim durmasa iyiaynen öle oluyo sorma sürekli ya göremezsem korkusu var ama Allah ın izniyle görüceğiz Allah bütün hamilelere sağlıklı bebişler versin hepiniz dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun
senin de ilk hamileliğin mi?ayyy yalnızz değilmişimm yaa demekki hemen hemen tüm hamişler yaşıyor bu korkuyu doktor aha da bebeğin diyene kadar böyle korkular olacak sanırım.ultrasona girerken kalbim durmasa iyiaminn canım aminnnn
evet canım ilk hamileliğimm :) tecrübesizlik hat safhadasenin de ilk hamileliğin mi?
Cnm benm boş gebelikti, 7.hafta bitmesine ragmen kese 20mm ulaşamadı ve icerisinde embriyo ve yolk sac gorulmedi. Bazilarinda ise kese buyuyp, yolk sac da oluşmasina ragmen embriyo olmuyormuş, kalp atışi aşamasina hiç gelemedim ama sanırim bazılari kalp atısini 8. Haftada bile duyabiliyoR. Geç döllenme vs. olmasi durumunda.Canim boş gebelik olmadığını nerden anlıyoruz. Bende merak ettim simdi kalp atışını duymadık henüz.
çok teşekkür ederim mide bulantısı olmayınca ters giden bişey mi var acaba diye endişe ediyorum da
canım senin ilk hamileliğin mi ?yok tatlım endişelenmene gerek yok her anne adayında farklı durumlar sözkonusu sağlıkla alalım kucaklarımıza bebeklerimizi
Benim de ilk hamileliğim ben de senin gibiyimevet canım ilk hamileliğimm :) tecrübesizlik hat safhada
Kizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
Gözünaydın sevindim Allah bize de göstersin inşallahKizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
Ayyy tebriklerrrKizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
Canim kese kac mm Duydun. Merak ettim.Kizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
kalp atışına geç çağırmamış mı[/QUOTE
Bilmiyorum ki canım ya, işte 7 bitmiş, 8. Haftanın da içinde oluyorum o zaman
Ayy maşşallah darısı başıma :)Kizlar minnakımın kalp atişlarini duydum
Hayır canım sıkışık gitmeyecekmişiz artıkKızlar bir sorum daha olacak,muayene olmaya giderken (karından yapılması muhtemel olan ultrason için) su içerek mi gitmek gerekiyor ? İdrara sıkışık mı gitmeliyim yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?