2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
insanın içinde korkuları oluyor değilmi sanki doktor kötü bişey söylüyecekmiş gibi geliyor :) benimde 7 nisanda kontrolüm allah yardımıcımız olsun iyi şeyler duyalım :) dualarım seninlee :)
aynen öle oluyo sorma sürekli ya göremezsem korkusu var ama Allah ın izniyle görüceğiz Allah bütün hamilelere sağlıklı bebişler versin hepiniz dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun:KK36:

aynen öle oluyo sorma sürekli ya göremezsem korkusu var ama Allah ın izniyle görüceğiz Allah bütün hamilelere sağlıklı bebişler versin hepiniz dualarımdasınız Allah hepinizin yardımcısı olsun:KK36:
ayyy yalnızz değilmişimm yaa demekki hemen hemen tüm hamişler yaşıyor bu korkuyu doktor aha da bebeğin diyene kadar böyle korkular olacak sanırım.ultrasona girerken kalbim durmasa iyi:-) aminn canım aminnnn:KK68:

Canim boş gebelik olmadığını nerden anlıyoruz. Bende merak ettim simdi kalp atışını duymadık henüz.
Cnm benm boş gebelikti, 7.hafta bitmesine ragmen kese 20mm ulaşamadı ve icerisinde embriyo ve yolk sac gorulmedi. Bazilarinda ise kese buyuyp, yolk sac da oluşmasina ragmen embriyo olmuyormuş, kalp atışi aşamasina hiç gelemedim ama sanırim bazılari kalp atısini 8. Haftada bile duyabiliyoR. Geç döllenme vs. olmasi durumunda.

Kizlar minnakımın kalp atişlarini duydum:rolleyes::rolleyes:

Eklentiler

• 20150328_113049.webp
    20150328_113049.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 125
Back
X