- 4 Mart 2014
- 581
- 246
- 53
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
- #6.081
Benim de 3 şubat ama bebeğim 6 haftalik çıktı ve kalp atışı yok doktora göre4 şubat son adet tarihi dub duyduk daha
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim de 3 şubat ama bebeğim 6 haftalik çıktı ve kalp atışı yok doktora göre4 şubat son adet tarihi dub duyduk daha
Aynen cnm benimde 6 hafta ortalama 1 haftadır kese görünüyor dün kalp atşı. Anca ama canını sıkmaBenim de 3 şubat ama bebeğim 6 haftalik çıktı ve kalp atışı yok doktora göre
Bende de hiç yok ...hatta hamilemiyim değilmiyim anlamıyorumBende de bulantı yok hiç.
Ne güzel,umarım bizde 3.hamileliklerimizi görürüz. :) Daha 1.deyim. :)Bende de hiç yok ...hatta hamilemiyim değilmiyim anlamıyorumusg de görmesem ınanmayacağım...
Bir de benim 3. Hamileliğim olacak yani...![]()
Allah hayırlısını nasip etsin inşallah...Ne güzel,umarım bizde 3.hamileliklerimizi görürüz. :) Daha 1.deyim. :)
Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ...burdaki bütün annelerin bebekleri bence şanslılar...baksanıza ne kadar heyecan ile bekleniyorlarÇok şanslı bir bebek olacak o zaman,maşallah .Kızlarınız da yardımcı olur.
Merak ettim kaç yaşındasınız :) ben de 30yaşındayım ilk hamileliğim inşallah nasip olursa daha 1tane olmadan gönlümden 3geçiyor :)Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ...burdaki bütün annelerin bebekleri bence şanslılar...baksanıza ne kadar heyecan ile bekleniyorlar
35 canım...kızlarım 16 ve 13 yaşındalar..Merak ettim kaç yaşındasınız :) ben de 30yaşındayım ilk hamileliğim inşallah nasip olursa daha 1tane olmadan gönlümden 3geçiyor :)
Annem 3.kardeşimi 35 yaşında doğurdu ben 10 abim 13 yaşındaydı evimize şenlik geldi arada büyüdü gitti negüzel size de :)35 canım...kızlarım 16 ve 13 yaşındalar..
Benimde yaşım 35 ikinci olacak allahın izniyle kızım 4 yaşında geç evlenince anca çoluk çocuk sahibi oluyor insan ama buna şükür allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok başka bi duydu evlat kokusu dünyanın en güzel kokusuymuş meğerAnnem 3.kardeşimi 35 yaşında doğurdu ben 10 abim 13 yaşındaydı evimize şenlik geldi arada büyüdü gitti negüzel size de :)
İnşallah bize de nasip olur ben 4sene önce evlendim ama 30yaşında bebek sahibi olmak istedik eşim de ben de istemedik yani, yakın yaş kardeşler çok güzel ama anneye zor :)Benimde yaşım 35 ikinci olacak allahın izniyle kızım 4 yaşında geç evlenince anca çoluk çocuk sahibi oluyor insan ama buna şükür allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok başka bi duydu evlat kokusu dünyanın en güzel kokusuymuş meğer![]()
Belki sizden fazla olan da vardır bu zamanda 40kadar normal gibi görünüyor artık doktorlar öyle diyoryaş rekoru benim mi? ben 37 yim. 11 yıldan sonra 2, yi bekliyorum
Bencede 40 a kadar normal artık herkes çalışan bayan evlilik yaşıda ilerledi çoğunluk 25-30 gibi evlenince çocuklarda anca geliyorBelki sizden fazla olan da vardır bu zamanda 40kadar normal gibi görünüyor artık doktorlar öyle diyor
Maşallah,ben 34 yaşındayım, daha ilk hamileliğim.Benim de gönlümden geçen 3 çocuk.35 canım...kızlarım 16 ve 13 yaşındalar..
Allah gönlüne göre versin inşallahMaşallah,ben 34 yaşındayım, daha ilk hamileliğim.Benim de gönlümden geçen 3 çocuk.