2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Allah sağlıklı olarak kucağımıza almayı nasip etsin ...burdaki bütün annelerin bebekleri bence şanslılar...baksanıza ne kadar heyecan ile bekleniyorlar
Merak ettim kaç yaşındasınız :) ben de 30yaşındayım ilk hamileliğim inşallah nasip olursa daha 1tane olmadan gönlümden 3geçiyor :)

Annem 3.kardeşimi 35 yaşında doğurdu ben 10 abim 13 yaşındaydı evimize şenlik geldi arada büyüdü gitti negüzel size de :)
Benimde yaşım 35 ikinci olacak allahın izniyle kızım 4 yaşında geç evlenince anca çoluk çocuk sahibi oluyor insan ama buna şükür allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok başka bi duydu evlat kokusu dünyanın en güzel kokusuymuş meğer:KK68:

Benimde yaşım 35 ikinci olacak allahın izniyle kızım 4 yaşında geç evlenince anca çoluk çocuk sahibi oluyor insan ama buna şükür allah isteyen herkese nasip etsin annelik çok başka bi duydu evlat kokusu dünyanın en güzel kokusuymuş meğer:KK68:
İnşallah bize de nasip olur ben 4sene önce evlendim ama 30yaşında bebek sahibi olmak istedik eşim de ben de istemedik yani, yakın yaş kardeşler çok güzel ama anneye zor :)

Kızlar benim kahverengi akıntı hala devam ediyor yaa progestan fitil kullanıyorum ama yinede tam kesilmedi yarın kendi drumla randevum var kısmetse bakalım o ne diyecek hayırlısıı inş biter yakında allah hepimizin meleklerini korusun

Belki sizden fazla olan da vardır bu zamanda 40kadar normal gibi görünüyor artık doktorlar öyle diyor
Bencede 40 a kadar normal artık herkes çalışan bayan evlilik yaşıda ilerledi çoğunluk 25-30 gibi evlenince çocuklarda anca geliyor

MaşAllah çoğunluk olgun anneler olacaz sanırım :KK8::KK8:
Bende 27de evlendim,mayısta 31 olacam ,Allahım izin verirse ilk cücüğüm olacak:KK36::KK36::KK36:

Back
X