2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Burası ne kadar güzel değil mi kızlar birbirimizi tanımıyoruz ama duygularımızı, sorularımızı paylaşıyoruz :-) eşim ile benim sırrım bebeğimiz hiçkimseye söylemedik henüz, yarın kalp atışınıduyarız inşallah :-) ilk bebeğimizin kesesini gördük, kendini gördük kalp atışını duyamadık gelişimi durduğu için 9.haftada aldırdık :-( ailelerimizin haberi olmadı, iyiki de söylememişiz unutmamız daha kolay oldu yoksa herkes birşey söylediğinde kabuk tutan yaramız kanayacaktı. Bu bebeği cinsiyeti belli olana kadar söylemeyelim diyorum ben ama eşim dayanabilir mi bilemiyorum

Iyi geceler güzel anne Adayları :)
Aranızda gaz Sancısı olan var mı?? Herkesin midesi bulanıyor,bende de iştah artışı var :KK43:( bir de gaz fena bastırıyor :KK43:( sanki dünyayi yutmuşum o_O

Benim dün akşam çok fena gaz sancım vardı canım ve iştah artışı bende de var midem hiç bulanmadı şükürr:anneadayı:aynı şeyleri yaşamışız :KK49:

Mutlu pazarlar,
Yarın doktora gideceğim,yarın itibariyle 5+4 olmuş olacak,kese görünür artık değil mi ?
Ben 4+6 da kesemi gördüm:anneadayı: 1 hafta sonra da inşallah kalp atışını duyarım:anneadayı:

Sende yarın miniğin kesesini görürsün inşallah canım:KK47:

Kızlar bu arada bende 26 yaşındayım ilk hamileliğim 1,5 senelik evliyim:KK50:

Burası ne kadar güzel değil mi kızlar birbirimizi tanımıyoruz ama duygularımızı, sorularımızı paylaşıyoruz :-) eşim ile benim sırrım bebeğimiz hiçkimseye söylemedik henüz, yarın kalp atışınıduyarız inşallah :-) ilk bebeğimizin kesesini gördük, kendini gördük kalp atışını duyamadık gelişimi durduğu için 9.haftada aldırdık :-( ailelerimizin haberi olmadı, iyiki de söylememişiz unutmamız daha kolay oldu yoksa herkes birşey söylediğinde kabuk tutan yaramız kanayacaktı. Bu bebeği cinsiyeti belli olana kadar söylemeyelim diyorum ben ama eşim dayanabilir mi bilemiyorum

Cinsiyet genel de kesin olarak 20. Haftalardan sonra belli oluyor ve ozamana kadar göbeğin çıkmış olur tahminimce saklayamazsınız gibi :)

Cinsiyet genel de kesin olarak 20. Haftalardan sonra belli oluyor ve ozamana kadar göbeğin çıkmış olur tahminimce saklayamazsınız gibi :)
12. Haftada belli oluyor diye biliyorum ama benim ilk hamileliğimde 16. Haftada söylemişti dr yinede çok uzun bi zaman bencede göbek belli eder herşeyi

12. Haftada belli oluyor diye biliyorum ama benim ilk hamileliğimde 16. Haftada söylemişti dr yinede çok uzun bi zaman bencede göbek belli eder herşeyi

Kesin olarak genel de 20. haftadan sonra demislerdi bana da ilk hamileligim de.. 16 haftalikken 80% kiz dediler 21. hafta 100% erkek oldugu anlasildi yani erken haftalar da yanilma payi yüksek olabiliyor

Bizde söylemek istemedik çünkü ilkini söylemiştik ve kimyasalla sonuçlanmıştı. Ama dayanamadık ve doktor bu kez sağlıklı deyince söyledik ailelerimize...herseyin hayırlısı elbette bu işler ne yaş dinler ne laf söz aslında .kismetimiz güzel olsun bebeklerimizin de tabiki inşallah arkadaşlar :)

Kızlar benim kahverengi akıntı hala devam ediyor yaa progestan fitil kullanıyorum ama yinede tam kesilmedi yarın kendi drumla randevum var kısmetse bakalım o ne diyecek hayırlısıı inş biter yakında allah hepimizin meleklerini korusun
canım, benim ilk hamileliğimde 5 ay leke geldi. Allahın izniyle çokk sağlıklı oğlum oldu. hiç takma bende sürekli progestan fitil kullamıstım.

Bir kere baktırdım,onda da 570 di.Sonucu zaten Cuma gecesi öğrendim.Cuma sabah yaptığım testte ikinci çizgi tam koyulaşmamıştı,dün akşam yeniden yaptım çizgi kopkoyu çıktı. Meraktan yeni yöntemler icat ediyoruz. :)))

anladım canım bekliırum haberlerini

Ben daha 25 im :) en küçük değilim umarım :)

bende 25 im canım ama bebiş geldiğinde 26 olcam inş:cool:

Son düzenleme:
canım, benim ilk hamileliğimde 5 ay leke geldi. Allahın izniyle çokk sağlıklı oğlum oldu. hiç takma bende sürekli progestan fitil kullamıstım.
Saolasın cnm böyle msjlar gerçekten moral oluyor her dakika düşük yapacakmışım gibi düşünmek çok zor wc gitmeye korkuyorum ama sizin gibi örnekleri duyunca keyfim yerine geliyor allah hakkımızda hayırlısını versin..

Kesin olarak genel de 20. haftadan sonra demislerdi bana da ilk hamileligim de.. 16 haftalikken 80% kiz dediler 21. hafta 100% erkek oldugu anlasildi yani erken haftalar da yanilma payi yüksek olabiliyor
Yanılma payı malesef oluyor ama benim en başından kız dedi kızım oldu :) işyerinde bi arkadaşada 4 ay olana kadar erkek demiş dr 5. Ayda kız demiş meğer gördüğü kordonmuş pipi deil :) o yüzden 5 ay dolmadan inanamıyor insan :)

Back
X