- 10 Mart 2015
- 307
- 288
- 38
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.661
Ultrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Hamile kalındığında sisteme nasıl düşüyor?her ay hamilemisiniz diye aramak gibi bir görev olamaz.zaten hamile kaldığında sisteme düşüyor. yada rutin ev gezilerinde sorabilir.ama her ay hamile misin neymiş? annem sordukça bile sinir oluyordum ben.
Onların görevi bu aramak zorundalar
maalesef bulantılar benide çok daralttıarkadaslar ben bulantıdan uyanır oldum gecelerine yapacağımı şaşırdım ya buyuzden de sürekli halsizim
Aynen öyle arkadaşım hayırlısı olsun İnsaAllah
Hamilelik olduktan sonra takip etmek görevleri olsun tamam ama ya henüz çocuk istemeyen bir aile olabilir ya da deneyip de bir türlü hamilelik safhasına gelemeyen bir aile olabilir. Bunlar çiftin arasında olan özel şeylerdir. Hiç bir kurumun bunu her ay didiklemeye hakkı yoktur. Ben böyle düşünüyorum.
Hamile kalındığında sisteme nasıl düşüyor?
Biz çalışan insanlarız rutin ev gezileri de yapamazlar.
Ben hiç rahatsızlık duymadım aramalarından.
Aynen degistiriyorum karar verdim gorumcem doktor o bi tavsiyede bulundu bi gidip denicem begenirsem dewam ederimacaba yolun başındayken değiştirsen mi? Ben anlatmayanların tarzını beğenmiyorum sonuçta hamilelik bizim için yeni bir süreç insan bilgilendirilmek istiyor..
Beni kimse aramadi bugune kadar ayrica sisteme falanda dusmemis dun ben kendim gittim bilgi verdim kaydettirdim bebisimi bugunde ultrason sonucunu goturdumkan
şu şekilde sisteme düşüyor:tahlili yapıldığında (bhcg) dr not düşüyor zaten gebelik mevcut diye bu hastanede de olabilir.
asm ler bunu görüyorlar.
ben hiç aranmadım hamile misin diye. etrafımda da böyle bişey duymadım enteresan geldi açıkcası.
belki bebek düşünmüyor yada bebek sahibi olamıyor çiftler. bebeğin olmazken her ay bebek var mı diye aranması rahatsız edici olmaz mı?kendi adıma beni rahatsız ederdi.
kişisel algılamayın yazıları.size karşı bir eleştiri değil zaten. ben arkadaşın yakınmasına ortak oldum sadece sizin mesajınıdan alıntı yapmışım farketmeden.
kesinlikle haklısın onların görevi aramak ve sormak.eğer ki insanlarımız bilinçli olup gebe kaldıklarında direk kendileri gidip kayıt yaptırırlarsa arama zorunluluklarıda kalkar ortadan.onlar her bildirilmeyen gebelik başına ceza alıyorlar.bundan dolayıda aramak zorunda kalıyorlarHamile kalındığında sisteme nasıl düşüyor?
Biz çalışan insanlarız rutin ev gezileri de yapamazlar.
Ben hiç rahatsızlık duymadım aramalarından.
Ultrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Tesekkur ederim canimmm...cuma gunu gorunmemisti benimkide bugun gorundu 5+5 mis benimki :))) ayni fasulye yerim onu ben yerim...Gözün aydın canım, ben dün gittiğimde karından görülmedi (5+4 ) inşallah problem yoktur.Kan verdim sonuç bekliyorum.
Zaten aramalarının nedeni rutin ev gezmesi yapamamalarıdır.kan
şu şekilde sisteme düşüyor:tahlili yapıldığında (bhcg) dr not düşüyor zaten gebelik mevcut diye bu hastanede de olabilir.
asm ler bunu görüyorlar.
ben hiç aranmadım hamile misin diye. etrafımda da böyle bişey duymadım enteresan geldi açıkcası.
belki bebek düşünmüyor yada bebek sahibi olamıyor çiftler. bebeğin olmazken her ay bebek var mı diye aranması rahatsız edici olmaz mı?kendi adıma beni rahatsız ederdi.
kişisel algılamayın yazıları.size karşı bir eleştiri değil zaten. ben arkadaşın yakınmasına ortak oldum sadece sizin mesajınıdan alıntı yapmışım farketmeden.
bu sabah doktora gittik ve çok şükür gördük kalp atışımızı.ALLAH ıma şükürler olsun bekleyen herkes duysun inşallah. 16mm dedi boyunu.
hayırlı olsun inşallah bebeği de görürsün en kısa zamanda[/QUOTE
Elektrik aksama gelicekmisgözün aydın :)
herkesin elektriği geldimi hanımlar :)
insan çocuğu olmayınca o dönemlerde bebek varmı diye habire aranmak küfür gibi gelir şimdide bebek oldu her bilgilendirilme için aranmak isteriz bunlar normal :) ama benim sağlık ocağım aramadı ben kan değerimi orda verdim ve kayıt acıldı gebe olduğuma dair ilk aşın haziranda burda olacaksın dedi ya unutursam dedim biz arayacağız dedi mesela güzel yönleri çoğunlukta aslında :)Zaten aramalarının nedeni rutin ev gezmesi yapamamalarıdır.
Her ay sadece hamile misiniz diye sormak için aramıyorlar.
Bir çok kişinin hamile kalınca sağlık ocağına kayıt yapılması gerektiğinden bile haberi yok.
Peki sizi sağlık ocağından arayıp 4. ayda yapılacak aşı için bilgilendirdiler mi?
Zaten aramalarının nedeni rutin ev gezmesi yapamamalarıdır.
Her ay sadece hamile misiniz diye sormak için aramıyorlar.
Bir çok kişinin hamile kalınca sağlık ocağına kayıt yapılması gerektiğinden bile haberi yok.
Peki sizi sağlık ocağından arayıp 4. ayda yapılacak aşı için bilgilendirdiler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?