2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
doğru aslında helede hamilelikten sonra ben hiç rahat uyuyamıyorum sabaha kadar yatakta fır fır dönüyorum

Tüm Türkiye nin elektriği kesildi, bu nasıl bişey kızlar yaa :) O diil hastaneler vs heryer gitti bildiğin, jeneratöre mahkum tüm elektrik.

Ultrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...

Ultrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Yolk sac kesesini de gördün mü canım bebek için daha haftan da kese büyüklüğü de erken

Canım ben kullandım crinone. Sonradan parça parça geri geliyor telaş yapma normal. Bulantıların var mı senin de? Benim midem hep rahatsız, yaşam kalitem düştü resmen, hasta gibi hissediyorum kendimi. Ama şükür çok şükür

İşte ozaman o dr degiştirceksin benimki ben sormadan herşeyi anlattı sormak istediğin bişey var mı dedi bende herşeyi anlattınız saolun dedim

Kızlar dünden beri kan tahlili sonucu bekliyorum.Tüm Türkiye genelinde elektrik kesintisi var,bu gidişle bugün de öğrenemeyeceğim.
İş çıkışı hastaneye gideceğim yine de içim rahat etmiyor.

Gözün aydın canım, ben dün gittiğimde karından görülmedi (5+4 ) inşallah problem yoktur.Kan verdim sonuç bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…