- 9 Ekim 2013
- 6.171
- 7.925
- 448
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #6.621
doğru aslında helede hamilelikten sonra ben hiç rahat uyuyamıyorum sabaha kadar yatakta fır fır dönüyoruminternette bir doktor yazmıs gece zaten bir cok pozisyonda uyunuyor sabit uyumak imkansız ister istemez yüz üstü sırt üstü yatılır ama karın büyüdükce yatması mümkün olmıcaktır filan bir zarardan bahsetmemiş
sorma ya birde saat başı wc gitmekden uyku kalitesi diye bir şey yokdoğru aslında helede hamilelikten sonra ben hiç rahat uyuyamıyorum sabaha kadar yatakta fır fır dönüyorum
cnm beni de eklermisin.kilo 58,sat 5 şubat.tabiiii sat kilo alalım :)
Aynen öyle ben gece hiç uyanmazken iki sefer şîmdiden kalkıp wc ye gider oldumsorma ya birde saat başı wc gitmekden uyku kalitesi diye bir şey yok
Benimde hem sağ hemde solda oluyor acaba ikizmi diye şüpeye başladım bu ay incir kürü yapmıştımda cumaya dr gidecegiz her halde belli olur tekmi çiftmi olduğu inşallahh
Cnm mrb nasılsın hatırladınmı beni :)Aynen öyle ben gece hiç uyanmazken iki sefer şîmdiden kalkıp wc ye gider oldum
Evet ya ben bursadayım annemler ısparta sordum biizdede yok dedi meger hiç biyerde yokmuşTüm Türkiye nin elektriği kesildi, bu nasıl bişey kızlar yaa :) O diil hastaneler vs heryer gitti bildiğin, jeneratöre mahkum tüm elektrik.
Yolk sac kesesini de gördün mü canım bebek için daha haftan da kese büyüklüğü de erkenUltrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Canım ben kullandım crinone. Sonradan parça parça geri geliyor telaş yapma normal. Bulantıların var mı senin de? Benim midem hep rahatsız, yaşam kalitem düştü resmen, hasta gibi hissediyorum kendimi. Ama şükür çok şükürKızlar dün bana doktor rahim krampları m icin crinone jel verdi. Bunu kullanan var mı. Birde ben vitamin almama gerek var mı diye sordum bir vitamin önerdi imom omega diye folik asit te içeren çok kapsamlı bir vitamin önerdi. Aldım kullandım ama ilk defa duydum sanırım piyasaya da yeni çıkmış.
İşte ozaman o dr degiştirceksin benimki ben sormadan herşeyi anlattı sormak istediğin bişey var mı dedi bende herşeyi anlattınız saolun dedimUltrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Var canım yaNoolur yalnız olmadığımı söyleyin sizde de mide ağrısı ve yanması var mı??
Canım çok geçmiş olsun, bu da Allah'ın bir hikmeti. Rabbim hayırlı afiyetli sağlıklı evlatlar nasip etsinçok tesekkur ederım inşaAllah yaradanım tez zamanda nasip eder tekrar
Gözün aydın canım, ben dün gittiğimde karından görülmedi (5+4 ) inşallah problem yoktur.Kan verdim sonuç bekliyorum.Ultrasona girdim bugun keseyi gordum 10.23 mm...ama doktor hicbisey soylemedi...cok uzuldum ben biaey anlatir diye dusunmustum sanki bian once kalkta git der gibiydi...
Hayırlısı böyleymiş üzülme arkadaşım. Doğa sorunlu olan gebelikleri bu şekilde sonlandırıyor iyi yanından bak. Yine gebe kalırsın üzme canını.Gittim akşam aynı cevabi aldık 7haftada ama kalp atışı yok ctesi alınacak hayırlısı diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?