- Konu Sahibi adanamerkez
- #78.941
Kızlar sizi kıskandırmak gibi olmasın ama şimdi benim evim mis gibi. Cunkuuuu ablam var :)))) tertemiz yaptı sağolsun. Ama gidince yine o malum şeye dönecek tabi ://
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O abladan bd e benim eve ugrasa .dKızlar sizi kıskandırmak gibi olmasın ama şimdi benim evim mis gibi. Cunkuuuu ablam var :)))) tertemiz yaptı sağolsun. Ama gidince yine o malum şeye dönecek tabi ://
e-bebekteSevgili anneler, kızıma silinebilir boya kalemi almak istiyorum, yardımcı olur musunuz?
Ahhh canım benim evde öyle.ne zaman azıcık işleri yavaşlatsam biri gelir.şansıma
Benim de kardeşim var ama anca yeğenini sevmeye uğrar aa utun var mı evin işi var mı hiiic demez.. kac kere de laf soktum ama yok anlamamazlıktan geliyor cadı.Kızlar sizi kıskandırmak gibi olmasın ama şimdi benim evim mis gibi. Cunkuuuu ablam var :)))) tertemiz yaptı sağolsun. Ama gidince yine o malum şeye dönecek tabi ://
Aynen sinir oluyorum... Ve ne hikmetse ya görümcem ya kvdemde böyle..
önceki gün topludur mutfak onların çatkapı uğradıkları zamangibidir. (annem hep mutfağı temiz tut en önemli yer der
ama olmuyo işte tüm gün mutfakta geçiyor diger türlü de)
kaç kere de çatkapı gelmeyin etmeyin diyorum ama nedense aniden gelişiyor programları.. hoş dün cidden 15 dk -yarım saat durdu ama sinirimin zıplamasına yetti. ev hali-pazar hali o kapıyı çalmadan 20 dk önce uyanmıştık. zile 1 kere basıp kapıya vuruyor bir de. cidden saygısızlıklarına tahammülüm yok artık:.. ama ne desek de aynılar.keremin uykusu sorunlu zili kısıyorum kapıya vurmayın diyorum ...inadına yapıyorlar sankiiyi ki her gün evde değilim.
ne döktüm içimikusura bakmayın.
Ben de boya kalemi alayım diyorum da kağıt dışında heryerde sürer diye korkumdan alamıyorum. Ne marka sendeki kuru boya. Şu kalın bebekler icin olanlardan mi?e-bebekte
carioca marka var ama kullanmadım hiç.
kuru kalem boya veriyorum ben suan
Benimkide de benzer şekilde besleniyor.. öğün aralıklari 3 4 saat değil de 2 3 saati buluyor. Çünkü 2saatten sonra zirildayarak başlıyor ben de bisiler yediriyorum.. dedigin gibi yediği olcu kavanoz maması kadar.. Bazen büyük boylar kadar yiyor bazen küçük boylar kadar yiyor. Dün gece 9da ymk yemişti. Akşam 11 de de biberonla süt verdim içti uyudu. Ama bütün gece zirildayarak uyandiBenim oğlum süt içmiyor gece 5 ile 8 arası çılgınlar gibi beni emiyor 9 da kahvaltısını yediriyorum 1 gibi çorba,meyve,yoğurt,akşam yemeği bizim yemeklerden yemek istemezse sebze püresi ve yatmadan 8tahıllı gece maması içine yoğurt,meyve,ceviz gibi şeyler ekliyorum ve her canı istediğinde beni emiyor beslenme arası 3-4 saat gibi oluyor ama bu saydıklarımı öyle çok çok yemiyor hazır cam kavanoz mamalar var ya o kavanozun yarısını bir parmak geçiyor yediği ölçü bu
biraz geniş olamıyorum sanırım sorun bende.DonukPudra amaaan puf de gitsin ya. Sizi görmeye mi evi görmeye mi geliyorlar.. çocuklu ev olmuyor işte.. yapabilen varsa buyursun..
diş mi geliyor?Bugün bende öğle yemeği yok yiyemedim. Parka çıktık geldik uykusu geldi yarım saat uyudu 20dk ayagimda geçti. Yerine koydum 10dk uyudu uyandı. Şimdi yarım saattir ayagimda. Bıraksam yine uyancak. Güya yemek hazırlıycam tim akşama..![]()
Gerçekten anlayışsız insanlarla yaşaması zor.çok zor.eskilere götürdün beni.kızım bir yaşında o zamanlar bul.makinemde yoktu.kv geç yattığımızı bile bile sabahtan habersiz gelirdi.gece toplardım ama sabah eşime kahv.hazırlayıp yatardım.kv aaaa anam bunların daha bulaşıkları bile duruyo öyle evi süzerdi halında kirlenmiş hımm perdeni ne zaman yıkadın hımm..derdi yüzüme.ne salakmışım.şimdiki aklım olsa cevabımı çatır çatır veriririm.sonraaaa görümcem doğum yaptı kv de yakın oturuyo haberli gittiğimiz halde ev acayip dağınıktı ve pisti.ben asla onun yaptığını yapmam görümcem duymadan kv kulağına dedimki bak çocuklu ev böyle oluyo gördünmü tek ben değilmişim bana dediklerini desene hadi..dedim.hiç ses etmedi.insanları kırmaktan nefret ederim ama iyi oldukça eziyolar.11 senelik evleyim ilk 5 senem faciaydı.şimdi kim bana ne yaparsa karşılığını fazlasıyla alıyo.eşimin hatırı dedikçe tepeme çıkmışlardı.şükür şimdi çok rahatım.hatırını sayarken saydır demi.Aynen sinir oluyorum... Ve ne hikmetse ya görümcem ya kvdemde böyle..
önceki gün topludur mutfak onların çatkapı uğradıkları zamangibidir. (annem hep mutfağı temiz tut en önemli yer der
kaç kere de çatkapı gelmeyin etmeyin diyorum ama nedense aniden gelişiyor programları.. hoş dün cidden 15 dk -yarım saat durdu ama sinirimin zıplamasına yetti. ev hali-pazar hali o kapıyı çalmadan 20 dk önce uyanmıştık. zile 1 kere basıp kapıya vuruyor bir de. cidden saygısızlıklarına tahammülüm yok artık:.. ama ne desek de aynılar.keremin uykusu sorunlu zili kısıyorum kapıya vurmayın diyorum ...inadına yapıyorlar sankiiyi ki her gün evde değilim.
Keçeli kalemi ağzını alırsa sıkıntı olabilir.canım![]()
genelde bunlar öneriliyor. yıkanabilir keçeli kalem:
aslında benim duvarları boyasa sıkıntı yapmam .. yaza boyatmayı düşünüyoruz.. evlenirken de inşaat boyası vardı.sıkışığız diye boyatmamıştık .iyice kötü oldu artık 4 sene olcak.
ama koltuklara yaparsa sıkıntı
Gerçekten anlayışsız insanlarla yaşaması zor.çok zor.eskilere götürdün beni.kızım bir yaşında o zamanlar bul.makinemde yoktu.kv geç yattığımızı bile bile sabahtan habersiz gelirdi.gece toplardım ama sabah eşime kahv.hazırlayıp yatardım.kv aaaa anam bunların daha bulaşıkları bile duruyo öyle evi süzerdi halında kirlenmiş hımm perdeni ne zaman yıkadın hımm..derdi yüzüme.ne salakmışım.şimdiki aklım olsa cevabımı çatır çatır veriririm.sonraaaa görümcem doğum yaptı kv de yakın oturuyo haberli gittiğimiz halde ev acayip dağınıktı ve pisti.ben asla onun yaptığını yapmam görümcem duymadan kv kulağına dedimki bak çocuklu ev böyle oluyo gördünmü tek ben değilmişim bana dediklerini desene hadi..dedim.hiç ses etmedi.insanları kırmaktan nefret ederim ama iyi oldukça eziyolar.11 senelik evleyim ilk 5 senem faciaydı.şimdi kim bana ne yaparsa karşılığını fazlasıyla alıyo.eşimin hatırı dedikçe tepeme çıkmışlardı.şükür şimdi çok rahatım.hatırını sayarken saydır demi.
dimi o da var.Keçeli kalemi ağzını alırsa sıkıntı olabilir.canım
Bugün kabul gününe döndük herkes valla sen benAynen sinir oluyorum... Ve ne hikmetse ya görümcem ya kvdemde böyle..