2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yemeklerle oyun yaparak yedirse-niz?
Ya da bir oyuncagini masaya koyup.
Mesela ben yemek istemediginde ucak geliyor seklinde kasigi havalandirip veriyorum .tabi her zaman ise yaramiyor.
Bazen arabasi ya da kedisini masaya koyup bir kereme bir kediye diyorum.
Ya da mandalina portakal sirala kaseye at gibi.
Bisiler turetmeye calisiyorum yemetince yemiyor o ayri da.
Cocugun.surekli video ile yemegi ozdeslestirip kodlamamasi iyi olur tabi
1 2 haftaya kadar dedigin gibi yapiyorduk ben hala oyle yapiyorum kucuk kavanozlara biseler dolduruyoruz sesli kitaplara bakıyoruz ama esim bu aralar aciyor videoyu yemegini oyle yediriyor. Bende dediğin gibi telefonda biseyler izleyerek yemek yemeyi aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum o yuzden bu aksam baya gerildik ama kazanan onlar oldu. Esim tatilde o bakiyor bu hafta normalde babanneye gidiyordu kayinvalide pek acmaz ama arada sirf yesin diye oda aciyor. Vala calisan anne olmak okadar zorki cogu sey senin disinda gelisiyor artik. Calismak degilde bu yetersizlik yetisememezlik asiri yipratti beni.

1 2 haftaya kadar dedigin gibi yapiyorduk ben hala oyle yapiyorum kucuk kavanozlara biseler dolduruyoruz sesli kitaplara bakıyoruz ama esim bu aralar aciyor videoyu yemegini oyle yediriyor. Bende dediğin gibi telefonda biseyler izleyerek yemek yemeyi aliskanlik haline getirmesinden korkuyorum o yuzden bu aksam baya gerildik ama kazanan onlar oldu. Esim tatilde o bakiyor bu hafta normalde babanneye gidiyordu kayinvalide pek acmaz ama arada sirf yesin diye oda aciyor. Vala calisan anne olmak okadar zorki cogu sey senin disinda gelisiyor artik. Calismak degilde bu yetersizlik yetisememezlik asiri yipratti beni.
Maalesef.calisinca.cidden birseyler annenin disinda.gelisiyor.
Rabbim yardimcin olsun.
Hepimizin olsun

Canim nasil setler ya oneriyor musun ben hala alicam. Ilk bir ay alip hoşumuza giderse drvam etmeyi dusunuyorum
Ben 9.aydan beri aldim. ilk baslarda basit gelmisti.
GUnluk yapilan seyler var ama birlac aydir hosuma gitmeye basladi oglum da donutler verince.
Bu ay epey dolu aktivite koymuslar.
16.ayi oneririm deneme acisindan. d&r da tekli satiliyor. biraz fiyat farki var senelik alima gore 5tl kadar

GUnluk yapilan seyler var ama birlac aydir hosuma gitmeye basladi oglum da donutler verince.
16.ayi oneririm deneme acisindan. d&r da tekli satiliyor. biraz fiyat farki var senelik alima gore 5tl kadar
Hmm bu ayi deneyelim ozaman. Tskler.

BU arada Adim adim.setinin 16.ayi geldi bu ay cok dolu icerik cok begendim. buyudukce demek ki gelisiyor daha da
Nasil öneriyomusun Setleri kerem vakit geciriyomu bende almak istiyorum ama biraz buyüsun die bekledim kışın da sürekli evde çok verimsiz geçiyo günler nasıl oyalacagimi şaşırıyorum

Yeni gördüm yazmışım canjm çok saol bende bi 16. ay deneyim

Hayırlı sabahlar
4.30da kalktık ve kalkınca ya kadarda bin defa kalktı .Of böyle olunca ya dış vardır yada grip falan olacaktır .Hiç adetim değil ama peditus vericem .
Akşam nasıl olur şimdi ,gecede kitap okuyup geç yatmistim ,nasılsa artık geç kalkıyor diye..Neyse bunada şükür napalım...

günaydın :KK200::KK200:

M mambur iyi yapmışsın vermekle şurup.. bizim bile ağrımız olduğunda nasıl oluyoruz... vücut dirensin -savaşsın da nereye kadar.
onlara da yazık.
Keremin de bir kere öyle olmuştu yavruma şurup verince 3 saat uyumustu..:KK43: uykusuzluk onları da yıpratıyor .. bizleri de tabii.

günaydın :KK200::KK200:

M mambur iyi yapmışsın vermekle şurup.. bizim bile ağrımız olduğunda nasıl oluyoruz... vücut dirensin -savaşsın da nereye kadar.
onlara da yazık.
Keremin de bir kere öyle olmuştu yavruma şurup verince 3 saat uyumustu..:KK43: uykusuzluk onları da yıpratıyor .. bizleri de tabii.
Doğru diyorsun canım ya hem disten olsa da yine ağrısı vardır .Grip olacaksa bile ilaç verince daha hafif atlatiyor ,bizim eve hastalık gelince herkes sıraya hasta oluyor çok zor oluyor .İki gündür hep kucagimdaydi ,bide hep kulaklarını kasıyor du bakalım yarınada sürerse sağlık ocağına götürürüm.

Bu erkekler ne kadar da bencil ve düşüncesiz...
Günahını almayayım diyorum haksızlık yapmayayım diyorum ama bana da yazık.
Eve gelip çocugun vızırıklanmasını duyup çocuk cok sıkılmıs,sende sıkılmışsın bugun evde demeyi biliyolarda hazırlan hadi bir saatliğine gidelim bir yere en azından bir avm ye demek Zor geliyor.lafta ilgilenmek bu olsa gerek.
En zoruda sinirlenip bozulup hiç bişey olmamış gibi davranmaya calısmak sanırım
Aksam aksam sinirimi fırın temizleyerek çıkardım.
Allah tüm annelere yardım etsin ve ilgili gibi gözüküp aslında cok ilgisiz olan kocalara akıl fikir nasip etsin:işsiz:

Eve gelip çocugun vızırıklanmasını duyup çocuk cok sıkılmıs,sende sıkılmışsın bugun evde demeyi biliyolarda hazırlan hadi bir saatliğine gidelim bir yere en azından bir avm ye demek Zor geliyor.lafta ilgilenmek bu olsa gerek.
Allah tüm annelere yardım etsin ve ilgili gibi gözüküp aslında cok ilgisiz olan kocalara akıl fikir nasip etsin:işsiz:
Canım sen kendin tek ciksan? Ya da bebisi de alıp birlikte ciksaniz? onların bizi dışarı çıkarmasını beklersek ayda bir anca...

Ben haftada 2-3 defa çıkıyorum valla. Oğlumu da götürmek istiyorum ama hava soğuk diye cikarmak istemiyorum. Bir de oto koltuğu yok hala.

Çok kalmiyorum 2 saatte falan dönüyorum ama iyi geliyor.

Herkese iyi aksamlar. Esim kizima yemek yedirirken telefondan video aciyor ve kizim buna fena halde alisti. Ne desem dinlemiyor kolayina geliyor cunku asiri gerginim.
Napsam bilemiyorum ikisinide bu sevdadan vazgecirmeliyim:KK14:
Malesef biz de mama icirirken aynı şeyi yapiyoruz. Yoksa içmiyor. Yemek yerken tencerelerin kapağını koymaca oynuyoruz,nohutlari sayıp başka kaba atıyoruz, bulaşık makinasının kaşıklık kabına kaşık çatal yerlestirmece oynuyoruz ama mamada bunlar mümkün olmuyor malesef.

oglusum geliyo oglusum geliyo h.ici zor oluyor da. siki giydirip yakinlarda tur atmak bile iyi geliyor cocuklara.
Pazarlari da biz cikmaya calisiyoruz genelde.
Esin demese sen de. erkekler dusunemeyip yonlendirme istiyor bazen.

Avm de bizim oglan cok sikiliyor kalabalikta daha da.

Canım sen kendin tek ciksan? Ya da bebisi de alıp birlikte ciksaniz? onların bizi dışarı çıkarmasını beklersek ayda bir anca...

Ben haftada 2-3 defa çıkıyorum valla. Oğlumu da götürmek istiyorum ama hava soğuk diye cikarmak istemiyorum. Bir de oto koltuğu yok hala.

Çok kalmiyorum 2 saatte falan dönüyorum ama iyi geliyor.
Bende cıkıyorum canım ya oglumla yada annem ben oğlumla ama insan eşiylede cıkmak istiyor oyle bas basa cıkayım da demiyorum oglum ben eşim.zaten gittigimiz en fazla avm oluyor.ama insan bunalıyor bütün hafta evde.ona sorsan tabi elli bahane hava soguk ay sonu vb vb vb..... amannn erkek işte:110:

oglusum geliyo oglusum geliyo h.ici zor oluyor da. siki giydirip yakinlarda tur atmak bile iyi geliyor cocuklara.
Pazarlari da biz cikmaya calisiyoruz genelde.
Esin demese sen de. erkekler dusunemeyip yonlendirme istiyor bazen.

Avm de bizim oglan cok sikiliyor kalabalikta daha da.
Bizimki de avm ye bayılıyo ya.parkta oynamaz salıncaktan sıkılır ama avm de fink fink gezer:olamaz:

Kızlar uzun bi aradan sonra oğlumun bayıla bayıla yediği bir tarif buldum belki sizin kuzular da sever

Patatesler haslanıcak küp küp dogranıcak
Peynir rendelenicek
Un haric tüm malzemeler karıstırılıp en son un eklenicel ve 180 derece fırında 45 dakika pişecek.biraz büyükce borcama yapınki içi cok ıslak olmasın.
  • 3 adet yumurta
  • 1 su bardağı yoğurt
  • 1 su bardağı sıvı yağ
  • 1 adet soğan
  • 3 adet patates
  • Küçük bir kase beyaz peynir
  • Yarım demet maydanoz
  • 2 tatlı kaşığı pul biber
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 paket kabartma tozu
  • 2 su bardağı un
Üzeri için:

• Susam

Erkeklerin bişeyler düşünmesi ni beklemek hata solicen valla skildik akşam çıkalım die ama çok daraldıgimda ben çocuğu eşime bırakıp çıkıyorum bi nefes aliyorum arkadaş lar la bi kahve içip geliyorum resmen yenilenmiş eve dönüyorum

Back
X