- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.101
Insan yenilenmis gibi oluyor degil mi:) bizde sinemaya gittik gecenlerde filme girene kadar vicdan azabi cektim kizimi biraktim keyfim icin diye ama snra kafam dagildi oyle iyi geldiki.buhafta da ailemin yanina gidecegiz orda ananesi ve teyzesine birakip cikip gezmeyi dusunuyorum annem baya bi dinlendiriyor beni saolsun.Günaydın kizlar..
Dun aksam 2yil aradan sonra ilk kez tiyatro oyunu izlemeye gittik eşim ve arkadaşlarla. Çok güzel vakit geçirdik. Defneye annemle babam baktı. Beni hiç aramamıs o'da güzel vakit geçirmiş. Aslında içim rahat değildi ama babamı çok seviyor onla iyi vakit geçiriyordu normalde de ona güvenerek gittim. iyiki de gitmişim, iyi oldu büyük değişiklik oldu anliycaginiz. Arasıra tekrar edicem artık.
D vitaminine her yaşta baktirin önemli diyorya karatay ,ne kadar doğru bilmiyorum .Şimdi sağlık ocağı ndada yapıyorlar ,önceden paraliydi ve pahalıydı .Ben geçen öyle yaptırdım .Bizim bıngıldak kapanması normal mis ama yinede düşük çıktı.
Ben bir yaşına kadar hic vermemistim
Canım bizimkide eliyle kontrol ediyo.tahlil duymadım hiçBingildagin kapanmasinin normal olup olmadigini tahlillemi anliyorlar canim.
Bizimkiler eliyle kontrol ediyor, icime dert oldu simdi
Canım bizimkide eliyle kontrol ediyo.tahlil duymadım hiç
Eliyle muayne ediyo 1 yaş kontrolnde gittimizde 2 cm açıklık var vitamin devam dedi bizeBingildagin kapanmasinin normal olup olmadigini tahlillemi anliyorlar canim.
Eliyle muayne ediyo 1 yaş kontrolnde gittimizde 2 cm açıklık var vitamin devam dedi bize
Bana dr 2yasa dek ver sakincasi yok dedi.Evet hep devam deniyor , nereye kadar Allah bilir .
Bana dr 2yasa dek ver sakincasi yok dedi.
Canım d vitaminine ,kan tahlilinde baktılar .Bıngıldak kapanıp kapanmamasina elle baktılar .Bingildagin kapanmasinin normal olup olmadigini tahlillemi anliyorlar canim.
Canım bilgim yok fazla ama 1 yaşa kadar diye duymuştum ama emin değilimSaglik ocaginda yaptirdm diyince tahlil faln anladim ama dedim benmi kacirdim bu olayi :/
Kac yasa kadar kapanmaliydi canim varmi bilgin.
Bir ara okumustum ama unuttum. Sanki ne kadar d vit versem bile kapanacakms gibi durmuyor
İnşallah canım benim.uykuya hasret kaldıkİyi akşamlar kızlar
Ya bu gece bari güzel uyusun yavrular ,dinlenelim biraz..
Çocuklarla eskiden korku bilgisayar oyunu oyunu oynardık ,yağmur doğduğundan beri oynayamadık .Daha yağmur uyucakta...Gelin vazgeçin bu sevdan dedim ,yok nasılsa okul yok,geç yatarız dediler...İyide ben napayım ,imam bile artık bizden geç kalkıyor:)),bari bu gece güzel uyusunlar
Hippin butun ürünleri çok beğeniyorum.kavanoz mamalarda iyi oluyo.dışarda kurtarıcı oluyoKızlar oglumla dısarı cıktıgımızda emzik yerine eline bişeyler verince hic sesi cıkmıyor.cubuk kraker veriyodum ama biraz tehlikeli oluyor.bugun hippin gofretini verdim.meyve özlü,cok sevdi önce dişlerini kasıyo sonrada yiyo.aklınızda olsun.
Kavanoz mamaları dışarıda ben de kullanıyorum. Dedigin gibi iyi oluyor. Bir de milupanin sütlacı güzel tavsiye ederim benim kiz da severek yiyor. Ben sadece hipp in bisküvisi ni sevmedim. Defne de sevmedi. Bi kutu almıştım. Öylece duruyo ne yapsam da yedirsem onu acaba? Cekipte sütüne mi katsam çünkü sütte de erimiyor.Hippin butun ürünleri çok beğeniyorum.kavanoz mamalarda iyi oluyo.dışarda kurtarıcı oluyo
Benim kurtarıcım hippin sütlacı hic bişey yemediğinde bile sütlacı mutlaka yiyo.Hippin butun ürünleri çok beğeniyorum.kavanoz mamalarda iyi oluyo.dışarda kurtarıcı oluyo
Valla ben büskivi verdim kayısı erik incir verdim battı üstü bası.evde olsak neyse.ana bunda pisletmedi kuru ve renksiz oldugu için yedi bitti hemenM mambur yok canim ne kusuru anladim ben sıkma canini.
Iyi bari daha telaslanmayayim bosuna, her dr farkli soyluyor cok sinir bozucu.
Diimi oda mantikli buyudukleri icin gec kapanmasi daha iyi.
oglusum geliyo ay ben yazin veriyodum arabasinda otururken gofreti oyalansin diye, baya bi olaliyor aslinda tabi ust bas iyice bi pisleniyor :)
Ama artk daha farklilar buyuduler pislemezler o kadar sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?