2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Insan yenilenmis gibi oluyor degil mi:) bizde sinemaya gittik gecenlerde filme girene kadar vicdan azabi cektim kizimi biraktim keyfim icin diye ama snra kafam dagildi oyle iyi geldiki.buhafta da ailemin yanina gidecegiz orda ananesi ve teyzesine birakip cikip gezmeyi dusunuyorum annem baya bi dinlendiriyor beni saolsun.

Bingildagin kapanmasinin normal olup olmadigini tahlillemi anliyorlar canim.
Bizimkiler eliyle kontrol ediyor, icime dert oldu simdi

Canım bizimkide eliyle kontrol ediyo.tahlil duymadım hiç

Saglik ocaginda yaptirdm diyince tahlil faln anladim ama dedim benmi kacirdim bu olayi :/
Kac yasa kadar kapanmaliydi canim varmi bilgin.
Bir ara okumustum ama unuttum. Sanki ne kadar d vit versem bile kapanacakms gibi durmuyor

Bingildagin kapanmasinin normal olup olmadigini tahlillemi anliyorlar canim.
Bizimkiler eliyle kontrol ediyor, icime dert oldu simdi
Canım d vitaminine ,kan tahlilinde baktılar .Bıngıldak kapanıp kapanmamasina elle baktılar .
Bizim doktor 18aya kadar tam kapanmayabilir ,normal dedi .İki yaşına kadarda d vitaminine devam et dedi.
Erken kapanması ,geç kapanmasından daha tehlikeliymis.beyinleride büyüdüğü için ...Bizimde hala biraz açıklık var ama dert etme dedi...

Canım endise etme ,benim büyük oğlanın bebekken bingildagi çok acikti,baktı doktorum iyice geriden geliyor kapanması ,suda eritilen takviye ilaç verdi ,15gunde istenilen kapanıklık gelmişti.

tutkku canım inşallah karışık anlatmadım,benim huyumdur kafam falan yorgun olunca karışık anlatabiliyorum ,kusura bakma canım gereksiz yere telase etmeyesin

Saglik ocaginda yaptirdm diyince tahlil faln anladim ama dedim benmi kacirdim bu olayi :/
Kac yasa kadar kapanmaliydi canim varmi bilgin.
Bir ara okumustum ama unuttum. Sanki ne kadar d vit versem bile kapanacakms gibi durmuyor
Canım bilgim yok fazla ama 1 yaşa kadar diye duymuştum ama emin değilim

İyi akşamlar kızlar
Ya bu gece bari güzel uyusun yavrular ,dinlenelim biraz..
Çocuklarla eskiden korku bilgisayar oyunu oyunu oynardık ,yağmur doğduğundan beri oynayamadık .Daha yağmur uyucakta...Gelin vazgeçin bu sevdan dedim ,yok nasılsa okul yok,geç yatarız dediler...İyide ben napayım ,imam bile artık bizden geç kalkıyor:)),bari bu gece güzel uyusunlar

İnşallah canım benim.uykuya hasret kaldık

Hippin butun ürünleri çok beğeniyorum.kavanoz mamalarda iyi oluyo.dışarda kurtarıcı oluyo

Hippin butun ürünleri çok beğeniyorum.kavanoz mamalarda iyi oluyo.dışarda kurtarıcı oluyo
Kavanoz mamaları dışarıda ben de kullanıyorum. Dedigin gibi iyi oluyor. Bir de milupanin sütlacı güzel tavsiye ederim benim kiz da severek yiyor. Ben sadece hipp in bisküvisi ni sevmedim. Defne de sevmedi. Bi kutu almıştım. Öylece duruyo ne yapsam da yedirsem onu acaba? Cekipte sütüne mi katsam çünkü sütte de erimiyor.

M mambur yok canim ne kusuru anladim ben sıkma canini.
Iyi bari daha telaslanmayayim bosuna, her dr farkli soyluyor cok sinir bozucu.
Diimi oda mantikli buyudukleri icin gec kapanmasi daha iyi.

oglusum geliyo ay ben yazin veriyodum arabasinda otururken gofreti oyalansin diye, baya bi olaliyor aslinda tabi ust bas iyice bi pisleniyor :)
Ama artk daha farklilar buyuduler pislemezler o kadar sanirim

Kızlar bu arada sütlaç demişken aklıma geldi. Ben çoğunlukla sütlacı kendim yapıyorum biraz da fazla yapıyorum kavonozluyorum. Yani vakumluyorum. Dolapta saklıyorum dışarı çıkarken atıyorum çantaya iyi oluyor. Hem ekonomik hem sağlıklı olduğunu düşünerek içim rahat yediriyorum.

Valla ben büskivi verdim kayısı erik incir verdim battı üstü bası.evde olsak neyse.ana bunda pisletmedi kuru ve renksiz oldugu için yedi bitti hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…