2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Oylemi canim, ya cok korktuk :/
Yaklasik 1 aydir pek disari cikamadik hasta olacak korkusuyla, icine kapandi galiba :/
Eskiden iyunlara falan hemen adapte oluyordu, bugun cikardik boyle cekine cekine oynuyor
Cok caresiz hissediyorm kendimi
Canım doktora bir sor yada yarın bir gün götür hem kontrol ettirmiş olursun hem için rahatlar.Allah korusun aklına kötü şeyler getirme.benim aklıma birşey takıldığı zaman en ufak bişeyde bile doktora danışıyorum.içim rahatlıyo.

Ozel dr umuz yok canim, yoksa arardim.
Bakalim birtane eskiden goturup memnun kaldigimiz var, ona cikarmayi dusunuyoruz.
Ama gidene kadar bin bir turlu kotu sey geliyor iste insanin aklina.

Ama icine kapanmis belli.. gecenlerde kuzemlerimin.dikkatini cekti zaten.
2 tane asagi yukari yasit cocuklar var onlar ikisi gayet oynuyor,.bizimko yalniz oynadi, utanip.yanima geldi surekli.
Cocugu.annemlere vs bile goturmedik surekli.evdeydi bazen.balkona anca ciktik veya markete oda 1,2 kez..
Cok aptalim
Gelie caginda evdeki herseyi ezberledi artik cocuk, yeni seyler kesfedemiyor artk evde haliyle bunaldi galiba.
Yani insallah oyledir, insallah baska nedeni yoktur

Yoktur canım kafana takma.yaz gelseydi parka çıkınca iyice açılırlar.bizimkide kapıyı gösteriyor ıhhh ıhhh diyo açmayınca ağlıyo.seninki tek sanırım bizim abla olunca bunaltmıyo beni.oynuyo ablasıyla.komşuların çocukl.varsa öğlen çağır oynasınlar.kızım okula gid.binadan çocuk topluyorum.

Komposto hiç aklıma gelmemişti saol canım ya bende arada yapayım
Ben zaten kalktıktan 3-4 saat sonra ancak kahvaltı yapabiliyorum ,bazen açlıktan bayilcam sanıyorum

Canım doktora sor mutlaka için rahat etsin,kotu şeylerde getirme aklına ..İçine kapanması belki dönemselde olabilir

Canim bence yalnizliktan oyle davraniyor.benim kizimda bizi ve babanne dedeyi görüyor sadece öyle olunca bi ortama girdigimzde cekiniyor sonradan açılıyor. Kuzenimin kizi 2 ay kucuk o daha kalabalik ortamlarda bulunuyor ben baya kiyasliyorum acikcasi o daha hareketli ve girisken cekinmiyor insanlardan. Apartmanda da kucuk çocuk yokki cagirayim oynasinlar bende üzülüyorum bu duruma bazen kafelerdeki oyun alanlarina goturuyorum orda cok açılıyor egleniyor sık gitmek lazim

Cok tesekkir ederim.cok.sagol.
Cidden oyle cocuklara bir haller oluyor :)

tubaa1 DonukPudra M mambur L Limonice

Bir yandan sizlerdede olunca rahatladim simdi, sabahtan beri.neler dusunuyoruz..
Ama bi cikaricaz bakalim dr..

Evet tubacim yazin cok farkli, farkliydi ztn parkta ciglil.cigliga oynuyordu falan ama simdi bambaska..
Apartmanda var bitane ama cok agresif pek yanyana getirmek.istemiyorum.. artk karsi apartmandaki kuzenlere goturcem bir sure kendine gelene kadar.

Dusunuyorum insanin bin bir turlu hali var, bizler mesela her gunumuz ayni degil bazen cok enerjigiz, bazen yorgun konusacak halimiz yok.. ama cocuklardan surekli full enerji bekliyoruz galiba, sonra ufak bir suskunlukta aa bisi mi oldu diye pabikliyoruz panikliyorum kendi adima konusayim.

Gecmis olsun.bu arada Kereme, nazar illa vardir. Keske bakan , laf soyleyen bir masallahini esirgemese.Hos deseler bile degecegi varsa drgiyor.

Bizimki gecen tv unitesinin kosesine carpti kaşını, hemen sivi yag surdum cok sukur morarmadi ve sismedi.
Rabbim korusun minnaklarimizi insallah

Çok geçmiş olsun nazardan korktuğun zaman
maşallah la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim oku
insanlar ağzından bi maşallah cikmiyo

Bende surekli okuyirum , biri baksa bile artk aliskanlik olmus hemen okuyorum.
Ve kesinlikle koruduguna inaniyorum, cok sukur eskiye gore fark var nazar konusunda.
En azindan insanin ici rahat ediyor, birsey yapamadim diye uzulmuyor

Tünaydın çileleri bitmeyen kasım annelerii. haftasonu hiç giremedim. Birikmiş sayfaları görünce de çok sevindim. Benim cadı da öksürüyo ki sormayın ama içi dolu dolu. biraz akıntısı var bence tam olarak soğuk algınlığı gibi. bide el ağızda sürekli hatta yavrum arkaları kaşıyacam diye midesini bulandırıp kustu bi kaç kere.iştah sıfır ve işin kötü yanı öğürüyo. asla zorlamam ama ilk kaşığı hep itirazla alır bi şekilde veince ağzına severse yerdi. ama 2 gündür çok fena. şuan sadece ıhlamuır adaçayı vs. veriyorum. inşallah ilerlemez.

zencefil vereniniz var mı nasıl kullanıyorsunuz kızlar?

DonukPudra çok geçmiş olsun. Allahım beterinden esirgesin inşallah. bebeklerin yıldızı çok düşük. duasız adım atılmamalı...

Geçmiş olsun prenses e kuzum benim ya ne kadar hasta oluyo zaten o dişler Mahvediyor çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…