2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???

ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.
Canım bende yazın wc eğitimine başlamak istiyorum.kışın üşürler.ama 2 den önce zor gibi.lazımlık la çok kolay oluyo.tavsiye ederim.birde kızımı ilk gündüzü alıştırdım sonra geceyi.ayrı ayrı alıştırmıştım.şimdi ikisini bir alıştırcam inşallah.

Kizlar bebelere wc egitimi hakkinda ne dusunuyorsunuz???

ANnemdeydik yemekte is cikisi bu yaz ogretelim gibi bir soylemi oldu kisa rahat edwrsin dedi. ama bende hem memeden kes hem wc cocuk iyice sasalicak diye dusunuyorum. hos bu konuda hic.dusunmedim ama memeyi de sanirim 2 yasini doldurduktan sonra biraktircam yoksa yapamam gibi geliyor. sutum de gelirken o onun hakki diye dusunuyorum. bir daha bu duygulari yasamak ya nasip olur ya olmaz.
Halam kaka yaptığını anladım da hemen bezini açıp VC ye tuttu m 2 yaşına gelmeden çok kolay alıştı sen de yap dio ama ben daha hic denemedim

Kızlar,canım Kasım Anneleri!
Gecen hafta pet filmi cektirmiştim,
Bugun belli oldu.
Veeeee Rabbime sukurler olsun sonuc tertemiz cıktı :)))
Hiçbir sey kalmamış.
Kanseri yendim Allahın izniyle.
Birkac yıl 3-6 aylık periyotlarla kontrollerim olacak.
İnşaallah her zaman boyle guzel sonuc alırım.
Hepinize desteğiniz için
Dualarınız için cok,cok tesekkur ederim
Hepinizden Allah razı olsun.
Sizi seviyorum :))
Allaha çok şükür senden bu güzel haberi bekliyorduk bizde seni çok seviyorz :KK200:

Günaydın kızlar :KK200:
Bizim uykusuzluk konusunda yine eforumuz muhtesemdi .:)
Sadece sabah kızım için problemleri çözerken ,15 dakika TV izledi ,çok şaştım sanırım ya fırtına öncesi sessizlik ti yada faiz problemleri ni çözerken bankalara kizginligimi farketti:))

Herkeslerin işleri güçleri rast gitsin Hoppa

DonukPudra DonukPudra WC eğitimine ben yazın başlarım diye düşünüyorum.aslinda ben bu sonbahar biraz öğretmeyi düşündüm ,küçükken ogretenlerde var ama soğuklar gelince hasta olur diye korktum.lazimlk aldım ,bezsiz dolastirdim.surekli isedi:))ama bacaklarından akmazsa öğrenemez .Artık şuanda kakasını cisini yaparken bazende yapmadan önce söylüyor .
Her çocuk farklıdır zamanlqrida farklı olur ama şu varki lazimliga yada tuvalete önden alissinlar kizlar .Ozaman çok kolay oluyor .Tuvalete lazimliga için koyun şimdiden kıyafetiyle alissin ,bir iki banyo oyuncağı koyun.

Ben yağmurun lazimligini tuvalete koydum .Ben tuvalete girince oda benle geliyor ,sırtı bana dönük oturuyor hatta bazen çiş yaptım diyor ,bakıyorum bezi sıcak ,hakikaten yapmış .Alkış yapıyorum çok mutlu oluyor

DonukPudra DonukPudra nasipse havalar isininca yavastan baslamayi dusunuyorum Allahin izniyle.
Lazimligi cok oldu alali, arada sirada alip oynuyoruz onunla, oyuncaklarini,kendini falan cise oturtturuyor .
Kakasini yapinca bezini gosterip cis diyor bakalim nasil duzene giricek bu durum.
Cok rahat olurlar bezsiz icim.gidiyor hele yazin o sicaktabsureklo.bezle dolasmak..

M Mavisu27 canim benim cok sukur cook sevindim.
Insallah gelmis gecmistir
Rabbim.tum.hastalara sifa verir insallah

geem geem ya emzik biraktirmaya yontem bulursan yazarmisin buraya..
Bizimkide beni emmiyor, emzik aliyor.
Genelde uyutacagim zamanlarda veriyorum artik, ama gece uyaninca yatagimda bulup tekrar uykuya evam ediyor cok sukur. Emziksik nasil olacak bu uyku isi :KK14:
Cok rahat ama iste hem dislere zarari var.

Bazisi emzigim ucunu yavas yavas kesiyor, ama ben daha hazir hissetmiyorum kendkmi ya :/

Genelde uyutacagim zamanlarda veriyorum artik, ama gece uyaninca yatagimda bulup tekrar uykuya evam ediyor cok sukur. Emziksik nasil olacak bu uyku isi :KK14:

Bazisi emzigim ucunu yavas yavas kesiyor, ama ben daha hazir hissetmiyorum kendkmi ya :/
Genelde emziği iki yaşından sonra bıraktın diyolar. Bi yandan büyük kolaylık damak yapısını bozması da kötü tarafı. Benim yeğenim üç yaşında hala emiyo biraktiramadi annesi ve malesef damak yapısı bozuldu.

Genelde emziği iki yaşından sonra bıraktın diyolar. Bi yandan büyük kolaylık damak yapısını bozması da kötü tarafı. Benim yeğenim üç yaşında hala emiyo biraktiramadi annesi ve malesef damak yapısı bozuldu.

Evet yabastan biraktirsam iyi olur, damak yapisini bozdugunu bilmiyordum ben :/

3 yine iyi, kuzenimin cocugu 5,5 yasinda hala geceleri emiyordu :/ simdi biraktimi bilmiyorum utaniyor , bana pek eskisi kadar yakin degil hatta biraktinmi.diye soruyodum bir ara surekli kizdi herhalde alem bu cocuklar :)

Nasipse emziksiz uyutmayi denemeye karar verdim bakalim basarili olabilecekmiyim :KK14:

Bu arada kulotlu corap giydirmeyi denesen cikaramadigini anlayinca zamanla vaz gecer belki

Cok sukur cnm cok gecmis olsun rabbim bir daha yasatmasin senin ne rahatsizligin vardi.bende troid ameliyati oldum gecen hafta atom gorucem de tunay ne olucak diye oldum oldum dirildim cok sukur patalojim temiz cikti.
Amin inşaallah.
Ben geniz kamseriydim canım. Nazofarenks karsinom.
Sana da çok geçmiş olsun.

Çok şükür canım Rabbim sevdiklerine bağışlasın birdaha göstermesin inşallah..

Gözün aydın canım çokkkk sevindim.Rabbim tüm şifa bekliyenlere yardım etsin

Allaha çok şükür senden bu güzel haberi bekliyorduk bizde seni çok seviyorz :KK200:

M Mavisu27 canım benim çok çok sevindim ,güne ne güzel bir haberle baslattin ,dört gözle bekliyordum haberini canım benim Rabbim Birdaha yasatmasin güçlü arkadaşım benim

DonukPudra DonukPudra nasipse havalar isininca yavastan baslamayi dusunuyorum Allahin izniyle.
Lazimligi cok oldu alali, arada sirada alip oynuyoruz onunla, oyuncaklarini,kendini falan cise oturtturuyor .
Kakasini yapinca bezini gosterip cis diyor bakalim nasil duzene giricek bu durum.
Cok rahat olurlar bezsiz icim.gidiyor hele yazin o sicaktabsureklo.bezle dolasmak..

M Mavisu27 canim benim cok sukur cook sevindim.
Insallah gelmis gecmistir
Rabbim.tum.hastalara sifa verir insallah

M Mavisu27 çok sevindim sonuçlarının temiz olduğuna..

M Mavisu27 canım çok sevindim hayırlı haberler almana inşallah bundan sonra tüm sonuçlarında güzel çıkar Allah'ın izniyle.
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim.
Emar sonucum biraz kafa karistiriciydi.
Bu testler her şey açıklığa kavuştu.
Doktor gözün aydın hepsi bitti dedi :)
Rabbim bir daha göstermesin.
Tüm şifa bekleyenlere de şifa versin.
Allah tüm imtihanlarimizi kolaylastirsin.

Bende bir blok annede o sekilde okumustum her gun biraz daha kesiyomus o dekilde birakmislar.tmm deneyince yazarim.

Yazin toplu cis operasyonu var o zamn demek.
Bizimkinde suan oyle soylem yok. lazimlik da almadim aslinda. wc ye bebe aparati koyup mu yaptirsam diyorum .lazimlik mi alsam.
Bir de 2 yada 2.5yasinda o kaslarinin bikincinde oluyorlar ya. basla birak gelisimi icin ileride daha buyuk sorun olsun istemem.
Kakasindan korkan aglayan vs. vs. kisiligi cok etkiliyor ya bakalim ciddi bir surec daha bizi bekliyor.

Kızlar hst geçti yemeğe döndük ya ben yine yemek sıkıntısına girdim. Evde ne yapsam veriyorum da sanki aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geliyor. Sebze ağırlıklı besleyemiyorum sanki.
Artık çorbasının yanında bi çeşit daha yemek veriyomusunuz siz? Yoksa bi sonraki menüde mi veriyorsunuz?
Ben kahvaltı sonrası uyku öncesi meyve ya da meyveli yoğurt veriyorum.
Uyuyup uyanınca çorba iciriyorum içine ekmek dogruyorum.
Sonra evde aparatif bisiler varsa veriyorum yoksa bisküvili yogurt ya da meyve yapıyorum(sabah ne verdiysem digerini öğleden sonra da digerini) ya da meyveyi irmikli pişirip pure gibi yediriyorum . Tekrar uyuyup uyanınca akşam yemeği Allah ne verdiyse artık işte..
Arada yine bi muhallebi gibi bisi yapıyorum. Gece de sütlü mama/sütlü biskuvi gibi bisi yapıyorum.
Besin değeri yüksek yicekleri yedirmeye çalışıyorum ama becerebiliyor muyum soru işaretleri var tabi:işsiz:

Back
X