- 25 Temmuz 2015
- 5.072
- 11.542
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
- #79.661
Kiz hepiniz
DonukPudra
yami misafir oldunuz kimsecikler yok burda 
donukpudracim kolay gelmis tir insallah kiz bunlarla nasil bas ettin 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pan kek tarifi vereyim; bir muza bir yumurta olucak muzu ezin, yumurta ekleyin karistirin , cok azda seker ekleyin,tavada kizartin afiyet olsun![]()
Yok unsuz yapiliyoUn yokmu canım
Çok tesekkur ederim kızlar.
Kiz hepinizDonukPudra yami misafir oldunuz kimsecikler yok burda
donukpudracim kolay gelmis tir insallah kiz bunlarla nasil bas ettin
![]()
Oyle bisi olmasini isterdim nasil olurdu acaba bu bebelerle.
Pankek icin sagol denicem![]()
Tsk ben deniyim bunu sabah.Yok unsuz yapiliyosadece muz,yumurta ,cok az seker
Ya ben hiç meyveyi sade pişiriyormiyorum illa irmik katıyorum.. güzel oluyo mu sadece meyve buharda? Ezip mi saklıyorsun dogranmis mi?Elma,armut, mango,erik,seftali ( mevsim meyvesi neyse , kullanirsiniz burda yaz kis, ne ararsan var ) bir tencere sicak su kaynatiyorum, uzerine suzgec ,suzgecede meyveleri koyuyorum kàpagi kapatip, 10,12 dk buharda pisiriyorum robottan geciriyorum .porsiyonlara ayiriyorum buzdolabinda 3 gun buzlukta saklama kabinda 3 ay kalabiliyo calisan anneler icin uygun![]()
Meyveleri robotton geciriyorum.güzel oluyo :) irmik ayri pisirip karistira bilirsin, yogurt,sut,biskuvi eklenebilir yedirecegin zamanYa ben hiç meyveyi sade pişiriyormiyorum illa irmik katıyorum.. güzel oluyo mu sadece meyve buharda? Ezip mi saklıyorsun dogranmis mi?
Naptı keremHerkes nerde
Gecemiz cok cumbus gecti bizim. elektrik supurgesini camdan atcam bi.gun az kaldi![]()
Bizim de kopek disleri ve azilar kabarik.Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Köpek dişleri kabarmış beyazlamış sanırım çıkacak
Başka çıkan varmı erkenmi acaba ya tabloya da bakmadım
Off ben de aynı dertten muzdaribim.Herkes nerde
Gecemiz cok cumbus gecti bizim. elektrik supurgesini camdan atcam bi.gun az kaldi![]()
Bizimki de kabarmış canım patladı patlayacak.Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Herkes nerde
Ayy sormayın kızlar ya gece bizim de tuhaftır. 22.30da yattı ilk kez erken yattı dedim. Sabah 5e kdr 7 8 kez kalktı. 5te de tam uyandı yatakta atlama oyunu oynuyorBu gecemiz bizimde yine berbattı