2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
M Mavisu27 canim cok sevindim cook gecmisler olsun bir daha ugramasin yasanmamisa dondersin Rabbim.

M Mavisu27 cok sevindim,bu guzel habere ,gucunle,umudunla bu zorlu sinavi basariyla gectin ,her anini saglik ve mutlulukla yasaman dilegiyle:KK200::KK200:
Çok tesekkur ederim kızlar.
Amin...
Allahım hepimize saglikli,uzun,guzel bir omur versin.
Hayat bu,elbet imtihanlarimizi olacak.
Ama en kolayindan versin Allah ım. Sağlıkla sinanmak çok zor..

Elma,armut, mango,erik,seftali ( mevsim meyvesi neyse , kullanirsiniz burda yaz kis, ne ararsan var ) bir tencere sicak su kaynatiyorum, uzerine suzgec ,suzgecede meyveleri koyuyorum kàpagi kapatip, 10,12 dk buharda pisiriyorum robottan geciriyorum .porsiyonlara ayiriyorum buzdolabinda 3 gun buzlukta saklama kabinda 3 ay kalabiliyo calisan anneler icin uygun :dondurma:

Elma,armut, mango,erik,seftali ( mevsim meyvesi neyse , kullanirsiniz burda yaz kis, ne ararsan var ) bir tencere sicak su kaynatiyorum, uzerine suzgec ,suzgecede meyveleri koyuyorum kàpagi kapatip, 10,12 dk buharda pisiriyorum robottan geciriyorum .porsiyonlara ayiriyorum buzdolabinda 3 gun buzlukta saklama kabinda 3 ay kalabiliyo calisan anneler icin uygun :dondurma:
Ya ben hiç meyveyi sade pişiriyormiyorum illa irmik katıyorum.. güzel oluyo mu sadece meyve buharda? Ezip mi saklıyorsun dogranmis mi?

Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Köpek dişleri kabarmış beyazlamış sanırım çıkacak
Başka çıkan varmı erkenmi acaba ya tabloya da bakmadım
Bizim de kopek disleri ve azilar kabarik.
Uyku yok. evde gece top oynayip supurge calistirmak istiyor. artik supurgeyi oraya buraya sakliyorum

Ben elmayi cig yenince kabizliga, pisirilerek yenildiginde ishale iyi geldigini duydum gecen tvde kizlar hazir konusu gecmisken soyliyyim dedim..

Pisiserek veriyordum bazen ama kabizlik sorununuz.var zaten iyi oldu ogrendigim

Bu sefer de fırına sardı bizim oğlan yahu.
Çalıştırıp duruyor çaktırmadan kapatıyorum nerde olsa gelip tekrar açıyor.Hic olmadı fanini aciyor.
Onun fişi de çekilmiyor. Bozmaz inşaallah.

Herkes nerde

Gecemiz cok cumbus gecti bizim. elektrik supurgesini camdan atcam bi.gun az kaldi:eğlence:

Bu gecemiz bizimde yine berbattı
Köpek dişleri kabarmış beyazlamış sanırım çıkacak
Başka çıkan varmı erkenmi acaba ya tabloya da bakmadım
Ayy sormayın kızlar ya gece bizim de tuhaftır. 22.30da yattı ilk kez erken yattı dedim. Sabah 5e kdr 7 8 kez kalktı. 5te de tam uyandı yatakta atlama oyunu oynuyor:deli: ben uykusuzluktan bitik tabi.. 6bucuga kadar uyumadı ağrı kesici verdim 9a kdr uyumusuz.. Ne geceydi...

Bizim üstteki azıların uçları göründü alttakilerin biri çıktı diğeri patlayamadi. Kanlanıp duruyo dis etleri zorlanıyor çocuğum. Köpek dişler de usttekiler iyice kabarmış. Hepsi bir çıkıyor nası dayansın yavrucak. Ben de bakmadım sanki erken gibime geliyor..

Back
X