2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar aldığım ayakkabılar ayağına zor oluyor .Mart ayı gibi mecbur yeni almam gerekiyor ,spor ayakkabısı düşünüyorum ,Siz nasıl alacaksınız ?valla en ucuzundan alıcam ,bıktım kıyafete para vermekten ..
Izmirde ozkanlar pazarından alışverişe bayılırdım ,Bu kadar sağlam ve ucuzmu olurya .on yıl oldu pazardan alışveriş yapmayalı .en azından bir markalı ,birde ucuzundan alayım diyorum.benimki suyla falan islatirsa bahçede ,Hemen kötü olmasinlar

Bu alem bu bebeler nasıl tatlılar .Sabah kulağını gösterip duruyor ,bende ağrıyor sandım .Bir baktım küçük kağıt parçası koymuş .ceviz yerken de küçük parçasını kulağına koydu .korktum Hayır dedim .Bu sefer benim kulağıma uzatıyor.
Sözde küpe takıyor ,ablasından öğrendi :))

Canım yaşadığın yerde Flo varsa 1 alana 1 bedeva var baya uygun geliyo Nike Adidas spor lari bende bugün gidip bakıcam

Günaydın herkese hayırlı cumalar..
M mambur canım kulağına bisi atmaya başladı mı ya bizimki de.. hayır deyince de inadına yapıyı ben de dikkat dağıtıyorum unutuyor ama yine yapıyor çözüm var mi sizce? Ayakkabı konusunda haklısın Defne nin ki de zor oluyor. Daha 4ay bile olmadi alali aralikta almistim subat bitmedi dusun yani. Bi de bi no buyuk aldik guya. Kıyafetleri de küçüldü bi iki bisi alıcam ben de bu hafta bakalım gidebilirsem..
Efira38 aa iyi oldu söylediğin ben de bakayım tskler

Canım kaç no alıcaksınız?biz 22 gşyiyoruz.yazlık almayı düşünüyorum bende

Bizimkinin ilk adim ayakkabisi da olmuyordu 2hafta once adidastan aldim ben. suan 21 giyiyor 22 alayim dedim satici ayaklari cabuk buyuyor bebeklerin parasinin hakkini versin 23 alin dedi. oyle yaptim 1parmak kadar bosluk var ama yaza doldurur.

Yazlik tarzi da lcw dan alirim

Canım yazlık tarzı nike da vardı çok güzeldi hesaplıydı.pişman oldum almadığıma

Canım yazlık tarzı nike da vardı çok güzeldi hesaplıydı.pişman oldum almadığıma
Bakmadim acikcasi spor aldim . bi.daha alisverise cikarsam incelerim indirim varsa.kisa sureli seyler icin cok para vermek mantiksiz ama.hevesim vardi.indirim takip etmek lazim haklisin

Ablası çok küpe takar ondan özendi sandım ama belkide dönemsel dır.bende ah olursun deyip fazla konuyu uzatıp ,iyice dikkatini çekmeden başka yöne yönlendiriyorum .saplantı olur inAdına yapar diye korkuyorum

Canım kaç no alıcaksınız?biz 22 gşyiyoruz.yazlık almayı düşünüyorum bende
Canım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorum

Canım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorum
Canım geçen sene yün kapşonlu hırka almıştım.kabandan önce onu giyiyodu.

Şu an giydiği 22 çok zor oluyor .tabii kalıpta fark eder ,deneyip bakıcam .çok büyük numara alincada ayakları çok büyüyor diye çok büyük almak istemiyorum
Doğru kalipda çok farkeder bide şimdi soğuk diye hep kalın corapla giydiriyoruz. Bizde abladan kalanlar olunca ayakkabı derdimiz pek yokhep eski giyiyor zavallim

M mambur gecen baktik marka birseye , tamam guzel ama pahali ya..
Sonra baska yerde ucuz birsey bulduk, hem rahat gibi, hem adim attikca yaniyor baya begendi.
Al dedim ablaya odeyelim parasini, abaa abaa diye diye aldi eline goturdu

Cabuk buyuyor ayaklari, birde her numara uymuyor sanki ya 22 giyer normalde, bu aldiklarim 21 hatta hafif buyuk..

Kizlar birde kuculen kiyafetleri napiyosunuz?
Her mevsim nerdeyse yeni gerekiyor, kucuk geliyor. Bir yandan cok kiyafeti oldu almam diyorum sonra bir heves aliyor insan

Ben trenckot gibi bisi alıcam ya. Kısa süre kullanır ama az buyuk alip sonbahar da da giydiririm diye düşünüyorum

Bende bütün küçülenleri arkadaşımın ablası doğum yaptı ona verdim.saklamıyorum çünkü üçüncüyü düşünmüyoruz.rabbim isteyenlere nasip etsin.senin tek çocuktu galiba beğendiklerini sakla canım.ikinciye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…