- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.801
Canım yaşadığın yerde Flo varsa 1 alana 1 bedeva var baya uygun geliyo Nike Adidas spor lari bende bugün gidip bakıcamKızlar aldığım ayakkabılar ayağına zor oluyor .Mart ayı gibi mecbur yeni almam gerekiyor ,spor ayakkabısı düşünüyorum ,Siz nasıl alacaksınız ?valla en ucuzundan alıcam ,bıktım kıyafete para vermekten ..
Izmirde ozkanlar pazarından alışverişe bayılırdım ,Bu kadar sağlam ve ucuzmu olurya .on yıl oldu pazardan alışveriş yapmayalı .en azından bir markalı ,birde ucuzundan alayım diyorum.benimki suyla falan islatirsa bahçede ,Hemen kötü olmasinlar
Hiç bilmiyorum varmı yokmu ama komşum çok gezer bir sorayım.çok saol canım çok uygun olur ozaman inşallah vardırCanım yaşadığın yerde Flo varsa 1 alana 1 bedeva var baya uygun geliyo Nike Adidas spor lari bende bugün gidip bakıcam
Canım kaç no alıcaksınız?biz 22 gşyiyoruz.yazlık almayı düşünüyorum bendeGünaydın herkese hayırlı cumalar..
M mambur canım kulağına bisi atmaya başladı mı ya bizimki de.. hayır deyince de inadına yapıyı ben de dikkat dağıtıyorum unutuyor ama yine yapıyor çözüm var mi sizce? Ayakkabı konusunda haklısın Defne nin ki de zor oluyor. Daha 4ay bile olmadi alali aralikta almistim subat bitmedi dusun yani. Bi de bi no buyuk aldik guya. Kıyafetleri de küçüldü bi iki bisi alıcam ben de bu hafta bakalım gidebilirsem..
Efira38 aa iyi oldu söylediğin ben de bakayım tskler
Canım yazlık tarzı nike da vardı çok güzeldi hesaplıydı.pişman oldum almadığımaBizimkinin ilk adim ayakkabisi da olmuyordu 2hafta once adidastan aldim ben. suan 21 giyiyor 22 alayim dedim satici ayaklari cabuk buyuyor bebeklerin parasinin hakkini versin 23 alin dedi. oyle yaptim 1parmak kadar bosluk var ama yaza doldurur.
Yazlik tarzi da lcw dan alirim
Bakmadim acikcasi spor aldim . bi.daha alisverise cikarsam incelerim indirim varsa.kisa sureli seyler icin cok para vermek mantiksiz ama.hevesim vardi.indirim takip etmek lazim haklisinCanım yazlık tarzı nike da vardı çok güzeldi hesaplıydı.pişman oldum almadığıma
Ablası çok küpe takar ondan özendi sandım ama belkide dönemsel dır.bende ah olursun deyip fazla konuyu uzatıp ,iyice dikkatini çekmeden başka yöne yönlendiriyorum .saplantı olur inAdına yapar diye korkuyorumGünaydın herkese hayırlı cumalar..
M mambur canım kulağına bisi atmaya başladı mı ya bizimki de.. hayır deyince de inadına yapıyı ben de dikkat dağıtıyorum unutuyor ama yine yapıyor çözüm var mi sizce? Ayakkabı konusunda haklısın Defne nin ki de zor oluyor. Daha 4ay bile olmadi alali aralikta almistim subat bitmedi dusun yani. Bi de bi no buyuk aldik guya. Kıyafetleri de küçüldü bi iki bisi alıcam ben de bu hafta bakalım gidebilirsem..
Efira38 aa iyi oldu söylediğin ben de bakayım tskler
Canım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorumCanım kaç no alıcaksınız?biz 22 gşyiyoruz.yazlık almayı düşünüyorum bende
24 de çok büyük gelir ya benim büyük kızım 2,5 yaşında o daha yeni 24 giymeye basladiCanım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorum
Şu an giydiği 22 çok zor oluyor .tabii kalıpta fark eder ,deneyip bakıcam .çok büyük numara alincada ayakları çok büyüyor diye çok büyük almak istemiyorum24 de çok büyük gelir ya benim büyük kızım 2,5 yaşında o daha yeni 24 giymeye basladi
Canım geçen sene yün kapşonlu hırka almıştım.kabandan önce onu giyiyodu.Canım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorum
Doğru kalipda çok farkeder bide şimdi soğuk diye hep kalın corapla giydiriyoruz. Bizde abladan kalanlar olunca ayakkabı derdimiz pek yokhep eski giyiyor zavallimŞu an giydiği 22 çok zor oluyor .tabii kalıpta fark eder ,deneyip bakıcam .çok büyük numara alincada ayakları çok büyüyor diye çok büyük almak istemiyorum
Şuan 21 giyiyor sıkı geliyor 23 almayı düşünüyorum bakayım gidince karar vericem. Çok da büyük almak iyi değil palet gibi olur düşer.Canım kaç no alıcaksınız?biz 22 gşyiyoruz.yazlık almayı düşünüyorum bende
Ben trenckot gibi bisi alıcam ya. Kısa süre kullanır ama az buyuk alip sonbahar da da giydiririm diye düşünüyorumCanım ben 23yada 24 alayım diyorum .birde ince mont aldinizmi?Bu paltolar kalın,hırkalar ince geliyor.kat kat giydirip ,hirkaylami çıkarsam yoksa alsammiki bilemedim .fiyatlarida nasıl bilmiyorum
Bende bütün küçülenleri arkadaşımın ablası doğum yaptı ona verdim.saklamıyorum çünkü üçüncüyü düşünmüyoruz.rabbim isteyenlere nasip etsin.senin tek çocuktu galiba beğendiklerini sakla canım.ikinciye.M mambur gecen baktik marka birseye , tamam guzel ama pahali ya..
Sonra baska yerde ucuz birsey bulduk, hem rahat gibi, hem adim attikca yaniyor baya begendi.
Al dedim ablaya odeyelim parasini, abaa abaa diye diye aldi eline goturdu
Cabuk buyuyor ayaklari, birde her numara uymuyor sanki ya 22 giyer normalde, bu aldiklarim 21 hatta hafif buyuk..
Kizlar birde kuculen kiyafetleri napiyosunuz?
Her mevsim nerdeyse yeni gerekiyor, kucuk geliyor. Bir yandan cok kiyafeti oldu almam diyorum sonra bir heves aliyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?