- 10 Eylül 2013
- 3.593
- 5.510
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #79.821
Ben de biraz suriyeliler yarıda toplanıyoruz oraya göndermiştim. Şimdi yine ayiklancaklar var onları da köyde bi akraba doğum yapicakmis ona yolluycam. Çok çok beğendiğim bi iki bisi var onları saklarım.. zaten bi çoğu lekeli çıkmıyor neler yaptıysam verilecek durumda değil. Aman kız olsa da 2.yeni alırım biraz da napim..Bende bütün küçülenleri arkadaşımın ablası doğum yaptı ona verdim.saklamıyorum çünkü üçüncüyü düşünmüyoruz.rabbim isteyenlere nasip etsin.senin tek çocuktu galiba beğendiklerini sakla canım.ikinciye.
canım bende kızımınkileri saklamıştım erkek olduğunu öğrenince hep verdim.kız olsaydıda bazılarını giyemezmiş beklemekten sararmıştı.Ben de biraz suriyeliler yarıda toplanıyoruz oraya göndermiştim. Şimdi yine ayiklancaklar var onları da köyde bi akraba doğum yapicakmis ona yolluycam. Çok çok beğendiğim bi iki bisi var onları saklarım.. zaten bi çoğu lekeli çıkmıyor neler yaptıysam verilecek durumda değil. Aman kız olsa da 2.yeni alırım biraz da napim..
Bende bütün küçülenleri arkadaşımın ablası doğum yaptı ona verdim.saklamıyorum çünkü üçüncüyü düşünmüyoruz.rabbim isteyenlere nasip etsin.senin tek çocuktu galiba beğendiklerini sakla canım.ikinciye.
Ben kuculenleron bir kısmını tanıdığıma veriyorum.Bir kisminida çocuklarımın çocuklarına ayırıyorum :))Belki nostalji yaparlar ,yok giydirmem derlerse yatak örtüsü yapıyorlar ,nette bazı yerlerde görmüştüm ,fotografla,fotografladrdan ve bebeklik kıyafetlerinden yapmışlardı çok güzeldi.M mambur gecen baktik marka birseye , tamam guzel ama pahali ya..
Sonra baska yerde ucuz birsey bulduk, hem rahat gibi, hem adim attikca yaniyor baya begendi.
Al dedim ablaya odeyelim parasini, abaa abaa diye diye aldi eline goturdu
Cabuk buyuyor ayaklari, birde her numara uymuyor sanki ya 22 giyer normalde, bu aldiklarim 21 hatta hafif buyuk..
Kizlar birde kuculen kiyafetleri napiyosunuz?
Her mevsim nerdeyse yeni gerekiyor, kucuk geliyor. Bir yandan cok kiyafeti oldu almam diyorum sonra bir heves aliyor insan
Zaman su gibi geçiyo canım.kızım orta okula başlıcak şaka gibi.daha dün gibi bebekliği aklımdaAy ilkleri saklama huyum var kiyamiyorum hic bir esyaya , kiyafetlerede kiyamiyorum
Oyle oyle birikti, versem ihtiyaci olan birine iyi olur aslinda
Ne kucuklermis ya, boyle alip alip kucagima koyuyorum zibinlari falan minnaciklarmis
Bilmiyordum canım. Sen deyince baktım. Ayy çok fenalar..Kızlar Johnson's baby nin bebekler isyandami nedir adı ,o videoyu izledinizmi?Tam bizim uyumayan bebeler ,videodaki anneleri gidip dinlendiresim geldi,Sonra dedim bende her gece böyleyim ,kafayimi yedim nedir:)) ...paylaşayım dedim beceremedim.
Kızlar Johnson's baby nin bebekler isyandami nedir adı ,o videoyu izledinizmi?Tam bizim uyumayan bebeler ,videodaki anneleri gidip dinlendiresim geldi,Sonra dedim bende her gece böyleyim ,kafayimi yedim nedir:)) ...paylaşayım dedim beceremedim.
Linki paylasaym ben de..Kızlar Johnson's baby nin bebekler isyandami nedir adı ,o videoyu izledinizmi?Tam bizim uyumayan bebeler ,videodaki anneleri gidip dinlendiresim geldi,Sonra dedim bende her gece böyleyim ,kafayimi yedim nedir:)) ...paylaşayım dedim beceremedim.
Aa babamda orda ne oynuyor okey mi kısmına bayildim iki dk bak derim eline de tlf oyun oynar bakıyorum işte der
Ben kuculenleron bir kısmını tanıdığıma veriyorum.Bir kisminida çocuklarımın çocuklarına ayırıyorum :))Belki nostalji yaparlar ,yok giydirmem derlerse yatak örtüsü yapıyorlar ,nette bazı yerlerde görmüştüm ,fotografla,fotografladrdan ve bebeklik kıyafetlerinden yapmışlardı çok güzeldi.
Kızlar yinede diğer bebislrr için ayırın derim ,Hayat ne getiriyor hiç belli olmuyor malesef ben şahsen çok pişmanım
Zaman su gibi geçiyo canım.kızım orta okula başlıcak şaka gibi.daha dün gibi bebekliği aklımda
Ben gunlugume yazmistim dogumu.ama tabii keske video olsa.Haklisin canim birakmak gerekiyor birseyler, zamaninda abimin kiyafetleriyle azmi gezdim
yatak ortusu fikri iyiymis bir arastirayim :)
MasaAllah canim gercekten zaman su gibi geciyor..
Cok korkuyorum ozellikle su dogum anini unutmaktan.. video falan olsaydi keske saniyesi saniyesine herseyi hatirlamak istiyorim ama zamanla unutuyor insan
Bizde adidastan almistik kasimda suan olmuyor dunya para verdik gecen arkadasim soyledi floo da indirim var kinetix marka spor ayakkabi 49,00 tl ikinciside yari fiyatinaydi biz bir tane aldik zaten aman amanda disari cikmiyoruz.cok para vermeye gerek yok hemen buyuyolar.Kızlar aldığım ayakkabılar ayağına zor oluyor .Mart ayı gibi mecbur yeni almam gerekiyor ,spor ayakkabısı düşünüyorum ,Siz nasıl alacaksınız ?valla en ucuzundan alıcam ,bıktım kıyafete para vermekten ..
Izmirde ozkanlar pazarından alışverişe bayılırdım ,Bu kadar sağlam ve ucuzmu olurya .on yıl oldu pazardan alışveriş yapmayalı .en azından bir markalı ,birde ucuzundan alayım diyorum.benimki suyla falan islatirsa bahçede ,Hemen kötü olmasinlar
Ben de vicco dan almıştım. İyi çıktı çok para vermedim.acimiyorum o yüzden. 50 60tl bisi degil. Ama şimdi spor ayakkabı istiyorum onlar pahalı biraz kararsızım aslında yazın da yazlık gerekecek..Bizde adidastan almistik kasimda suan olmuyor dunya para verdik gecen arkadasim soyledi floo da indirim var kinetix marka spor ayakkabi 49,00 tl ikinciside yari fiyatinaydi biz bir tane aldik zaten aman amanda disari cikmiyoruz.cok para vermeye gerek yok hemen buyuyolar.
Geçmiş olsun lisayaSlm kizlar nasilsiniz? Zorlu bir haftayi geride biraktik lisanin burunlari akiyodu, usutmus elletmiyoda burnunuinsallah güzel bir hafta olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?