2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben de biraz suriyeliler yarıda toplanıyoruz oraya göndermiştim. Şimdi yine ayiklancaklar var onları da köyde bi akraba doğum yapicakmis ona yolluycam. Çok çok beğendiğim bi iki bisi var onları saklarım.. zaten bi çoğu lekeli çıkmıyor neler yaptıysam verilecek durumda değil. Aman kız olsa da 2.yeni alırım biraz da napim..

canım bende kızımınkileri saklamıştım erkek olduğunu öğrenince hep verdim.kız olsaydıda bazılarını giyemezmiş beklemekten sararmıştı.

Ay ilkleri saklama huyum var kiyamiyorum hic bir esyaya , kiyafetlerede kiyamiyorum
Oyle oyle birikti, versem ihtiyaci olan birine iyi olur aslinda

Ne kucuklermis ya, boyle alip alip kucagima koyuyorum zibinlari falan minnaciklarmis

Ben kuculenleron bir kısmını tanıdığıma veriyorum.Bir kisminida çocuklarımın çocuklarına ayırıyorum :))Belki nostalji yaparlar ,yok giydirmem derlerse yatak örtüsü yapıyorlar ,nette bazı yerlerde görmüştüm ,fotografla,fotografladrdan ve bebeklik kıyafetlerinden yapmışlardı çok güzeldi.

Kızlar yinede diğer bebislrr için ayırın derim ,Hayat ne getiriyor hiç belli olmuyor malesef ben şahsen çok pişmanım

Ay ilkleri saklama huyum var kiyamiyorum hic bir esyaya , kiyafetlerede kiyamiyorum
Oyle oyle birikti, versem ihtiyaci olan birine iyi olur aslinda

Ne kucuklermis ya, boyle alip alip kucagima koyuyorum zibinlari falan minnaciklarmis
Zaman su gibi geçiyo canım.kızım orta okula başlıcak şaka gibi.daha dün gibi bebekliği aklımda

Bilmiyordum canım. Sen deyince baktım. Ayy çok fenalar..

işte bizim durum şu saatte mini mini kuş dinliyoruz

Haklisin canim birakmak gerekiyor birseyler, zamaninda abimin kiyafetleriyle azmi gezdim
yatak ortusu fikri iyiymis bir arastirayim :)

Zaman su gibi geçiyo canım.kızım orta okula başlıcak şaka gibi.daha dün gibi bebekliği aklımda

MasaAllah canim gercekten zaman su gibi geciyor..
Cok korkuyorum ozellikle su dogum anini unutmaktan.. video falan olsaydi keske saniyesi saniyesine herseyi hatirlamak istiyorim ama zamanla unutuyor insan

Ben gunlugume yazmistim dogumu.ama tabii keske video olsa.
O sira mesela mustafa cecelinin bi sarkisi caliyordu. hala hatirlayamiyorm hangisiydi dogumda diye

Bizde adidastan almistik kasimda suan olmuyor dunya para verdik gecen arkadasim soyledi floo da indirim var kinetix marka spor ayakkabi 49,00 tl ikinciside yari fiyatinaydi biz bir tane aldik zaten aman amanda disari cikmiyoruz.cok para vermeye gerek yok hemen buyuyolar.

Ben de vicco dan almıştım. İyi çıktı çok para vermedim.acimiyorum o yüzden. 50 60tl bisi degil. Ama şimdi spor ayakkabı istiyorum onlar pahalı biraz kararsızım aslında yazın da yazlık gerekecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…