2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
DonukPudra DonukPudra hoşbulduk canım..:KK200:
G GCA hemde ne alışmışlardı.çok güzel oldu baya havamız değişti.kerem durup durup kapının önüne gidiyo açç açç diye...çok rahat edemem diyodum ama tam tersi oldu.köpük partisi bile yaptık :KK49:bebek arabası çok işime yaradı.animasyonlara bayıldı.oturup izledi.bol bol kıyafet götür canım sürekli üst değiştirdik.şimdi tatil bitti temizlik zamanı

Hoşgeldin gerçek dünyaya :temizlik: :halay: kerem normalde de bebek arabasında duruyor muydu? bizim cadı epeydir hiç sevmiyor. bende kararsız kaldım acaba götürmesem mi diye ama büyük ihtimalle götürürüm.

Hoşgeldin gerçek dünyaya :temizlik: :halay: kerem normalde de bebek arabasında duruyor muydu? bizim cadı epeydir hiç sevmiyor. bende kararsız kaldım acaba götürmesem mi diye ama büyük ihtimalle götürürüm.
Hoşbulduk canım :kızgın: çamaşırlardan başladım bakalım..kerem bebek arabasında gezmeyi seviyo durursa inmek istiyo.animasyonlarda eline elma verdim hem yedi hem izledi.akşamları yürüyüş yaperken çok iyi oldu.götür canım orda oturur belki.oturmasa bile içinde uyur akşamları yorulup erken uyuyolar.

Slm herkese :halay:
Hep takipteyim ama benim oğlanin fırsat verdiği kadarıyla :kahve:girebiliyorum ..
Son azilarimiz çıkıyor alttan öyle mizmizki surekli memede :işsiz: başkada genelde hep aynı şikayetler ..ben asıl şunu iyice farkettim eşimle artık hiic oturup keyif yapamıyoruz :KK51:ben bu saatlerde bi giriyorum odaya oğlanı uyutmak için giriş o giriş bi daha çıkışım olmuyo neden diyicek olursaniz da tam şu sebepten :uykucu:

Gunaydin canim gecmis olsun sana da iyi olmana sevindim.
Biz de gece bolca kalkiyoruz. Yaninda yatiyorum annemdeyim hala daha ya. Ona ragmen uyaniyor tek derdi saç saç saç arada bir de su ister. Elinden saçim duserse uyanip agliyor sac sac diye. Bu aksam eve donucem kendi yataginda yatsin bakalim nasil olcak.
Sahi sizlerde de var mi boyle sac tutkunlugu. Resmen benim kiza terapi gibi geliyor saçlarim..
Sağolasin canım.
Bizde yok ama gorumcemin oğlu öyleydi annesinin saciyla uyuyordu.
Şimdi büyüdü 5 yaşında tabi. Çoktan bıraktı.
Çoğu çocuk bir uyku arkadaşı ediniyor ya seninki de saçını seçmiş kuzu :anne:

Güya özel hastane canım kız iki gün hastanede yattı orda bile mama vermemişler. tamam sütü gelmiş ama yutuyo mu yeteri kadar insan bilmiyorki. doktor kızmış bi de iyice perişan oldular ama toparlıyor kuzucuk çok şükür. inşallah Rabbim korumuştur. Siz nasılsınız Kerem rahatladı mı biraz. sen başladın mı antibiyotiğe
Anneye Allah güç versin ya.
Nasıl suçlu hissetmiştir kendini yazık. Zaten lohusa psikolojisi :KK43::KK43:
İnşaallah çabucak toparlar da evine döner bebis. De.

fermante fermante sana da gecmis olsun.. Bilmiyorum neden ama tetikliyor birseyler demek ki. Ard arda olmasi aynen dusundurucu..

M Mavisu27 sana da gecmis olsun.. Bunye yorgun dusuyor..

G GCA kiyamam ya. Nasil doktor hemsireymis onlar. Hastanede kalinan 1 gecede bile hemsireler surekli 2saate bir besle ya da mama takviyesi icin geldiler. Allahim kiyamam ins toparlar yavrum ya.. Ailesi icin felaket bir durumdur. Rabbim sifa versin.

Geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kızlar.
Hoş geldin Tuba kolay gelsin canım :temizlik:

Kızlar nasipse haftasonu tasiniyoruz.
Ablam geldi yardıma sağolsun.

Taşıma firmasıyla konustum iki kadın bbirakiyorlarmis tüm esyaları onlar topluyor Muş. 300 TL fark istiyorlarmis.

Başkasının dokunmasini istemediğim için kıyafetleri örtü vs gibi şeyleri kendim hurclamistim zaten.
Bir mutfak kalmıştı. Onu da ablamla hallederiz diye düşündük.
Yeni evimiz inşaallah bizim için cook hayırlı ve cook iyi olur.

Taşıma firmasıyla konustum iki kadın bbirakiyorlarmis tüm esyaları onlar topluyor Muş. 300 TL fark istiyorlarmis.

Başkasının dokunmasini istemediğim için kıyafetleri örtü vs gibi şeyleri kendim hurclamistim zaten.
Hayırlı olsun canım.güzel musmutlu günleriniz olsun inşallah:KK68:

Hayirli olsun yeni eviniz canim cok cok kolay gelsin. Tasinmak yerlesmek yeni yere alismak beni geren seylet ama ben de buradan tasinacagim site istiyorum kizimi rahatca cikarabilmek icin hayirlisi bakalim kismetimiz nereden cikar..
Sahi senin tasinma sebebin ne?

tubaa1 tubaa1 naptin canim bitti mi islerin?
Ben de dun geldim annemden ev batmis temizleyip gitmistim halbuki simdi yine en bastan sil supur yika utule.. bitmeyen isler iste.. gitmesi guzel de donus zor oluyor yaa.

Hayirli olsun yeni eviniz canim cok cok kolay gelsin. Tasinmak yerlesmek yeni yere alismak beni geren seylet ama ben de buradan tasinacagim site istiyorum kizimi rahatca cikarabilmek icin hayirlisi bakalim kismetimiz nereden cikar..
Sahi senin tasinma sebebin ne?
gorevimiz nedeniyle başka memleketteyiz.
Eşimin memleketine tayin isticektik hem aile yanı olsun hem çocuğa bakarlar dedik bu nedenle evimizi sattık.

Ama gel gör ki hep köy okulları açıktı. Biz de yazmadık. Yine yazardik belki ama ben bu sene de çalışmamaya karar verdim hani dinleneyim diye. O yüzden bir sene belki iki sene daha burda kalalım dedik canim.

Bizim Evimiz de site icinde. güvenliği var.
Bahçesi kocaman. Piknik alanı gibi. Kamelyalari,oyun parkı,spor aletleri var.
Öyle bir yer olursa kizinla başka bir yere ihtiyaç duymadan zaman gecirebilirsin canım.
Ben en çok da bu yüzden üzülüyorum tasiniyoruz diye.
Ama işte nasip sağlık olsun.

Eşimin memleketine tayin isticektik hem aile yanı olsun hem çocuğa bakarlar dedik bu nedenle evimizi sattık.

Ama gel gör ki hep köy okulları açıktı. Biz de yazmadık. Yine yazardik belki ama ben bu sene de çalışmamaya karar verdim hani dinleneyim diye. O yüzden bir sene belki iki sene daha burda kalalım dedik canim.

Öyle bir yer olursa kizinla başka bir yere ihtiyaç duymadan zaman gecirebilirsin canım.
Yaa ne guzelmis aslinda evinizin bahceli olmasi ama hersey nasip kismet.. caniniz sagolsun yine olur insallah.. ben de iste dedigin gibi biyer istiyorum ama istanbulda site alani bahcesi buyuk yerler malesef cok pahali nasil aliriz ben de bilmiyorum bekleyip gorucez omur yeterse..

tubaa1 tubaa1 naptin canim bitti mi islerin?
Ben de dun geldim annemden ev batmis temizleyip gitmistim halbuki simdi yine en bastan sil supur yika utule.. bitmeyen isler iste.. gitmesi guzel de donus zor oluyor yaa.
Aynen canım gitmesi heyecanlı güzel oluyo.dönüşte iş güç bekliyo.dün çamaşırları hallettim bugunde silip süpürüyorum..tatilde rahata alışınca illaki zor oluyo :KK64:daha yemek işine hiç girmedim bile ne yapcam hiç fikrim yok

Hayirlisi olsun canim
Ablan geldiyse yardima bence gerek yok bos yere para vermeye, halledersiniz insallah. Gerci herkes ekmek parasi pesinde ama bi mutfak kaldiysa halledersiniz bence.
Yeni yere alismak zordur, insallah minigin yabancilik cekmez zaten onlar alisinca bizler her turlu alisiriz :)

Aynen canım gitmesi heyecanlı güzel oluyo.dönüşte iş güç bekliyo.dün çamaşırları hallettim bugunde silip süpürüyorum..tatilde rahata alışınca illaki zor oluyo :KK64:daha yemek işine hiç girmedim bile ne yapcam hiç fikrim yok

Dondunuzmu canim tatilden
Iyi gecmistir insallah.
Nasipse haftaya gidicez ama cok telasliyim.ya korkuyorum.
Yol biraz uzun falan aylardir korkuyodum simdi gun yaklastikca iyice geldiler bana :KK53:

Dondunuzmu canim tatilden
Iyi gecmistir insallah.
Nasipse haftaya gidicez ama cok telasliyim.ya korkuyorum.
Yol biraz uzun falan aylardir korkuyodum simdi gun yaklastikca iyice geldiler bana :KK53:
İyi geçti canım.darısı size inşallah..yolu uyuyarak geçirdik.dönüşte biraz mızırdandı mola verdik.bu minikler bizi nasıl korkuttuysa gitmeden bende kaygılıydım.ama sevdi.hiç bunaltmadı

Yaa ne guzelmis aslinda evinizin bahceli olmasi ama hersey nasip kismet.. caniniz sagolsun yine olur insallah.. ben de iste dedigin gibi biyer istiyorum ama istanbulda site alani bahcesi buyuk yerler malesef cok pahali nasil aliriz ben de bilmiyorum bekleyip gorucez omur yeterse..
İnşaallah alırsınız canım gönlünüze göre bir ev içinde hep mutlu huzurlu olabileceğiniz :KK200:

Hayirlisi olsun canim
Ablan geldiyse yardima bence gerek yok bos yere para vermeye, halledersiniz insallah. Gerci herkes ekmek parasi pesinde ama bi mutfak kaldiysa halledersiniz bence.
Yeni yere alismak zordur, insallah minigin yabancilik cekmez zaten onlar alisinca bizler her turlu alisiriz :)
Sağolasin canım.
Evet ya önce dedim iç çamaşırlarını kendim toplim kimse dokunmasin. Sonra dedim oglaninkileri de kendim yapım öyle öyle bir baktım tüm dolaplar bitmiş.
Battaniye falan filan var onları da büyük hurc aldım birkaç tane onlara koydum. Kisliklar zaten Bazanin altında hurclu..

Bir de kiler gibi kullandığım oda var orası da çok karışıktı açıkçası utandım birilerini sokmaya :confused:
Orayı da kendim toparlayinca bı mutfak kaldı onu da işte halletcez ins.

Derken derken 300 lira cebimizde kaldı :KK70:

Back
X